Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Serniczek pisze:Ponieważ otrzymałam zgodę Iki6 na zamieszczenie informacji i zdjęcia informuję
W dniu 22 ipca 2010 otrzymałam droga mailową zdjęcie Czupurka i wiadomośc o tym ,że jego stan jest dobry i nie budzi obaw. Obecnie jest szansa na dom dla niego-sprawa jest dogrywana. Oczywiście zawsze jest jakies ale więc gdyby ktos mógł zaoferować dom dla Czupurka bedziemy chetnie rozmawiać, Ze strony Iki6 jest zgoda i chęc współpracy-Puchatkowo deklaruje pomoc finansową.
jessi74 pisze:Serniczek pisze:Ponieważ otrzymałam zgodę Iki6 na zamieszczenie informacji i zdjęcia informuję
W dniu 22 ipca 2010 otrzymałam droga mailową zdjęcie Czupurka i wiadomośc o tym ,że jego stan jest dobry i nie budzi obaw. Obecnie jest szansa na dom dla niego-sprawa jest dogrywana. Oczywiście zawsze jest jakies ale więc gdyby ktos mógł zaoferować dom dla Czupurka bedziemy chetnie rozmawiać, Ze strony Iki6 jest zgoda i chęc współpracy-Puchatkowo deklaruje pomoc finansową.
jeszcze raz przypomnę Czupurka
BOZENAZWISNIEWA pisze:jessi74 pisze:Serniczek pisze:Ponieważ otrzymałam zgodę Iki6 na zamieszczenie informacji i zdjęcia informuję
jeszcze raz przypomnę Czupurka
![]()
![]()
![]()
Myslałam ,ze juz do domu pojechał :(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Avian, Kennethjak, puszatek, Szymkowa i 87 gości