Mam ochote na taki dla Rysia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Drapak (ten wygrany) ma odlotowy slup -czy on jest z Rufiego?? czy z innej firmy???![]()
A to ja zle zrozumialam ,fajny slup ,gruby slup ,ja mam z Rufiego i jak to jest firma z gdanska to nie ma sensu za daleko ,Rufiego mam blisko ,to sobie jeden slup do mego drapaka dokupie z czasemewkaa pisze:anulka111 pisze:Drapak (ten wygrany) ma odlotowy slup -czy on jest z Rufiego?? czy z innej firmy???![]()
Nie wygranyzakupiony - słup ma grubszy niż te od Rufiego, to jakaś firma z Gdańska - podobno dopiero tworzą stronę internetową
ewkaa pisze:Mario czy to by się nadałoalbo któreś inne z nowych w galeri (nowości od zdjęcia w wannie się zaczynają
)
MariaD pisze:ewkaa pisze:Mario czy to by się nadałoalbo któreś inne z nowych w galeri (nowości od zdjęcia w wannie się zaczynają
)
To, które tu wstawiłaś jest najlepsze - ten miaukuni wyraz ryja i to spojrzenie.Biorę. Mogę dostać je na maila? Nie musi być duże.
MariaD pisze:Jak chcesz to posadzę Cię przy kompie i pozgrywasz sobie na płytkę wszystkie zdjęcia Fenrisa jakie mam - od tego w wieku 2.5 tygodnia do 3 miesięcy bodajże.![]()
Wtedy będzie kompletna ewolucja.
MAGDZIOL pisze:To jest niesamowite że w tak krótkim czasie z okruszka wyrasta piękny kot.![]()
ewkaa pisze:strasznie ciężko się tą pastą "przebić" do skóry
ewkaa pisze:mam nadzieję, że mi się dostatecznie dobrze udało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 224 gości