Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 17, 2010 14:09 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

:ryk: :ryk: a to świniaki jedne :ryk:
Fox
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

iwo_wawa

Od: Czw gru 24, 2009 0:41

Post » Wto sie 17, 2010 14:39 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

ssb pisze:jakie imiona XD ja mam Fiodora i Katiuszkę ;)

Hmm ... dlaczego ja pomyślałam, że te imiona to świnkowe są :ryk:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Wto sie 17, 2010 14:41 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Legnica pisze:Tych dwóch :evil: w nowym lokalu.

Jak tak patrzę ... to ten nowy lokal mały jakiś na dwóch :mrgreen:

Willow_

Post » Wto sie 17, 2010 14:49 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

ssb pisze:Niestety nie posiadam niczego czym można by zrobić zdjęcia tak więc póki co daję zdjęcie Pana Kota zrobione ~10 dni temu z okazji wizyty poadopcyjnej, tzn. udało mi się skłonić do odwiedzin Dziewcze które go na na terenie upadłej stoczni zdybało i wpakowało do transportera.

http://twitpic.com/2e2c8s

Stoczniowiec waży 5,3kg (jak dostałem było 4,8) wygląda dobrze i jest już prawie zdrowy. Wiek mędzy 5 a 10 lat.

Koty dostałem 26 maja, Katiuszka miała wtedy jakieś 5 tygodni i mieściła mi się na dłoni, jak będę miał zdjęcia to dam. Teraz ma prawie 4 mies i jest dużą damą, ponad 2kg. Wychodzi razem z kocurem ale nie zostawiam jej jeszcze samej tylko zabieram po godzinie, bo za sąsiada mam Pana Lisa który mógłby się na kotka skusić.

Poniżej zdjęcia małej kilka dni po tym jak ją dostałem, sfociła koleżanka z grupy:

http://twitpic.com/2flbv7

http://twitpic.com/2flcsl

a tak wygląda wybieg dla kotów:

http://twitpic.com/2fld59

jak będę miał aktualne zdjęcia małej to wrzucę (waży teraz 4+ razy tyle co na zdjęciach).

Fiodor ma minkę jakby nie specjalnie lubił się fotografować 8)
uwielbiam czarne pumy :1luvu:
A Katiuszka na drugiej fotce to chyba miała zamiar cała wpakować sie do michy ? :lol: Czytałam o kotach ze stoczni...ale z przyjemnoscią czytam ze choć niektóre z nich dostały prezent od losu w postaci DS. :D
Dziękuję za fotki.
Legnica

Post » Wto sie 17, 2010 14:51 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Willow_ pisze:
Legnica pisze:Tych dwóch :evil: w nowym lokalu.

Jak tak patrzę ... to ten nowy lokal mały jakiś na dwóch :mrgreen:

Nie jest tak mały,jak na fotkach się wydaje.
Ja też myślałam ze klatka jest mniejsza,dopóki nie zobaczyłam jej w realu.
Ale trzeba szczerze przyznać ze swiniorki najlepiej czułyby sie gdybym cały pokój wysypała im trocinkami :evil:
Sorry,ale jeszcze mi po nocy nie przeszło :lol:
Legnica

Post » Wto sie 17, 2010 14:53 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Willow_ pisze:
ssb pisze:jakie imiona XD ja mam Fiodora i Katiuszkę ;)

Hmm ... dlaczego ja pomyślałam, że te imiona to świnkowe są :ryk:

:lol: i dla tego ja prowadzę notatki na pierwszej stronie watku,w razie czego...czytam i wiem kto jest kto i jak ma na imię :lol:
Legnica

Post » Wto sie 17, 2010 15:06 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Legnica pisze::lol: i dla tego ja prowadzę notatki na pierwszej stronie watku,w razie czego...czytam i wiem kto jest kto i jak ma na imię :lol:

Taaaak ... to dlaczego na pierwszej stronie Borys nadal jest bezimienny, ja się pytam :twisted:

Willow_

Post » Wto sie 17, 2010 16:01 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Już poprawione.
Ja to dzisiaj w ogóle z domu nie powinnam wychodzić.Myśli zebrać nie mogę z niewyspania.Miałam kilka spraw do obgadania z wetem i w swoim zoologu,skończyło się na tym ze u weta zakupiłam dla "wieszaczka" dwie puszki Recovery a w zoologu zwirek dla prosków i wkład do filtra.
Nic więcej nie załatwiłam bo nie pamiętałam co chciałam :oops: o!
Legnica

Post » Wto sie 17, 2010 17:58 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Dlatego ja wszystkie sprawy do załatwienia / kupienia zapisuję na kartce - kartka wisi na drzwiach wejściowych, co zwiększa szansę ich zrealizowania :ryk:

Willow_

Post » Wto sie 17, 2010 18:08 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Próbowałam kilka razy spisywać wazne sprawy do załatwienia na kartce.Tylko nikt mi nie przypominał zebym kartke zabrała ze sobą :lol:
Legnica

Post » Wto sie 17, 2010 19:33 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Legnica pisze:Próbowałam kilka razy spisywać wazne sprawy do załatwienia na kartce.Tylko nikt mi nie przypominał zebym kartke zabrała ze sobą :lol:

Mam podobnie :oops: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto sie 17, 2010 23:55 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Bayer po wczorajszej siankowej wyżerce zakwalifikował się do prania doopki(ja w życiu mu tego podwozia nie doczeszę).
Trochę nam w łazience zeszło,Bayer jest bardzo grzeczny i łagodny,bardzo nie chciał tego prania doopinki,ale tylko melodyjnie kwilił.A ja tkwiąc z niewyspania w klimacie pewnego filmu,Tworek i śpiewającego pana Romka z mandolina zaśpiewałam Bayerkowi tak:
"jestem wesoły Bayer
i noszę czarny gajer
mam w domu karton i siana po pas
wiec zaśpiewam wam jeszcze raz"

Chyba powinnam się wyspać :lol:
Legnica

Post » Śro sie 18, 2010 3:38 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Legnica - siedziałam do tej pory cichuteńko jak ... no na pewno nie jak świnka nocą... :roll: :twisted: Podczytywałam, niedawno mnie chwilę nie było, potem wróciłam i nie dość, że jest wpół do 5 rano... a miałam się wyspać... 8O Więc nie będąc na bieżąco - nie mogłam się oderwać, aż nie doczytam do powyższego wpisu :lol: No i mnie tak rozwaliły Twoje ostatnie opisy, że sie w końcu ujawniłam i wybacz, ale ze śmiechu to zaraz TŻ-a obudzę, a śpi w drugim pokoju... :ryk: :ryk: :ryk:
No i jak tu teraz iść spać :?: :?: :?: :evil: :evil: :evil:
A Sasza mi nie wiedzieć czemu Ludmiłka mojego przypomina 8O 8)
Dziękuję, że jesteś i pomagasz kitakom :1luvu:
"Niektórym ludziom aż chce się przybić piątkę! ...W twarz. ... Krzesłem."
Obrazek
Obrazek
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ludmiłku... [*] żegnaj Najukochańszy Przyjacielu...30.12.2011r.
Mikusiu... [*] Ty też...17.04.2013r.
Obrazek

Szejbal

Od: Czw maja 08, 2008 23:16

Post » Śro sie 18, 2010 10:29 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

:lol: mnie też tak na prawdę rozwalają te wyczyny kotów,bo jak tu się wściekać czy krzyczeć na płaski pysior bez nosa,z którego wystaje pęczek siana :lol:
Witam Szejbal :D
Legnica

Post » Śro sie 18, 2010 10:34 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Nomiś już bezjajeczny.
Dzisiaj już sam sie upomniał o jedzenie, więc chyba jest wszystko ok...
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

[poprzednia][następna]