[Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 17, 2010 8:08 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

Jak najbardziej.
Rejestrujesz się na KrakVet,logujesz- glosujesz.
Z jednego IP można oddać tylko jeden głos.

Instrukcja głosowania w Krakvecie:

1. wchodzisz na stronę http://www.krakvet.pl/forum
2. wciskasz link Rejestracja
3. wyskakuje opis, a Ty zaznaczasz: zgadzam się na te warunki i mam powyżej 13 lat
4. wyskakuje wniosek rejestracyjny, a Ty go wypełniasz: pole użytkownik, email, dwa razy hasło oraz wpisujesz kod z obrazka
i wciskasz"wyślij"
5. dostajesz na maila (często ląduje on w spamach), którego podałeś, wiadomość aktywacyjną i klikasz na ten przysłany link
6. logujesz się na Forum Krakvetu http://www.krakvet.pl/forum wpisując nazwę użytkownika i hasło
7. na forum wybierasz dział "Pomoc dla schronisk"
8. dalej wybierasz „Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - sierpień 2010”
9. wyskoczy Ci ankieta- zaznaczasz pozycję 1 (pierwszą) fundacja KOTKOWO z Białegostoku i klikasz pod ankietą „wyślij”.

Jeśli jesteś zarejestrowany na KV i pamiętasz nick oraz login zaczynasz od punktu nr 6!

Regulamin Krakvetu odnośnie głosowania (przeklejony z ich strony):

W okolicach dnia 16 sierpnia utworzona zostanie ankieta (rowniez w tym watku) w ktorej bedzie mozliwosc glosowania na zgloszone schroniska.
Glosowanie bedzie trwalo od 16 do 31 sierpnia - schronisko ktore otrzyma najwieksza ilosc glosow otrzyma pomoc finansowa skladajaca sie z:
- sumy rabatow, z ktorych Klienci moga zrezygnowac na rzecz schronisk wybierając odpowiednia opcje podczas skladania zamowienia
- kwoty przekazanej przez sklep Krakvet (bedzie to minimum 5% zysku sklepu).

Regulamin:
1. od dnia 1 kazdego miesiaca, do ok. 16 nalezy zglaszac schroniska ktore wezma udzial w glosowaniu
2. ok. 16 dnia miesiaca zostanie utworzona ankieta, w ktorej bedzie mozliwosc oddawania glosu na zaproponowane schronika
3. schronisko ktore otrzyma najwieksza ilosc glosow otrzyma pomoc w postaci wybranych przez niego produktow zoologicznych (np karm) o wartosci:
-sumy rabatow z ktorych Klienci sklepu Krakvet zrezygnowali na rzecz pomocy schronisku
-kwoty ktora przeznaczy sklep Krakvet jako zapomoge dla schroniska
4. aby miec mozliwosc oddania glosu, nalezy zarejestrowac sie na forum
5. Glosowanie na schroniko/organizacje ktore otrzyma pomoc jest otwarte - kazdy podmiot pomagajacy zwierzętom ma prawo wziac w nim udzial.
6. Kazdy uzytkownik ma prawo oddania 1 glosu.
7. Z jednego komputera (1 adresu IP) moze zostac oddany tylko 1 glos.
8. W przypadku stwierdzenia przez administratorow faktu oddawania przez jednego uzytkownia (np o rozych nick-ach) kilku glosow, schronisko na ktore glosy zostaly oddane zosatnie z konkursu wycofane.
9. Od momentu rozpoczęcia głosowania temat głosowania zostanie zamknięty a na forum nie będą mogły się pojawić ŻADNE wypowiedzi związane z głosowaniem . Wszystkie wypowiedzi naruszjące ten punkt bedą usuwane. Watpliwości i uwagi dotyczące głosowania można tylko przesyłać moderatorom na pw lub maila.

Głosowanie potrwa do 31 sierpnia do godziny 24.00
[*] 7.03.1992-18.03.2004[']
Należało wdać się w awanturę. :(
Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥
KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
:cry: :cry: :cry:

NITKA/KARINKA

Od: Sob lut 21, 2009 8:41

Post » Wto sie 17, 2010 9:18 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

Myślę, że sporo by dało samo umieszczenie informacji na stronie kotkowa i jego profilu na fejsie (nie wszyscy wchodzą na miau) :)
Obrazek

Amentia

Od: Śro mar 03, 2010 22:32

Post » Wto sie 17, 2010 9:20 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

NITKA/KARINKA pisze:7. Z jednego komputera (1 adresu IP) moze zostac oddany tylko 1 glos.

Też nie chciałabym zaszkodzic, więc wolę się upewnic...
Mam internet ze zmiennym IP (blueconnect). Czy kilka osób może zagłosowac z mojego komputera, czy nie? :?: :?:

almalatina

Od: Śro cze 30, 2010 13:52

Post » Wto sie 17, 2010 10:40 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

Zagłosowałam :ok:
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Wto sie 17, 2010 11:30 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(

almalatina pisze:
NITKA/KARINKA pisze:7. Z jednego komputera (1 adresu IP) moze zostac oddany tylko 1 glos.

Też nie chciałabym zaszkodzic, więc wolę się upewnic...
Mam internet ze zmiennym IP (blueconnect). Czy kilka osób może zagłosowac z mojego komputera, czy nie? :?: :?:

Jeśli to internet stacjonarny np z Ery to bym nie ryzykowała. Jeśli mobilny to zapewne tak, ale po kolejnym włączeniu komputera po pewnym odstępie czasu.
Mam nadzieję, że wieczorem pojawi się banerek na kotkowie i banerek na miau.
Schronisko z Brzegu ma wątek na dogomanii. Przykro więc, że dogomania nie stosuje się do przyjętych reguł. Dotąd siła głosowania polegała na tym solidarnym głosowaniu na kandydata wyłonionego w głosowaniu wewnętrzym.

Sczegółowa instrukcja głosowania, z obrazkami i wogóle tak żeby można bylo podesłać komuś znajomemu jest tu:
http://kotkowo.pl/index.php?option=com_ ... &Itemid=33
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Wto sie 17, 2010 18:21 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Moja mama zmobilizowała studentów. Rywalizacja jest niesamowita, a do 31 jeszcze sporo czasu. Co za emocje.. :roll:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Wto sie 17, 2010 18:31 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Zagłosowałam ,ufff z duszą na ramieniu,żeby chociaz nie zaszkodzić.Ale Brzeg tuż.tuż :cry:
Obrazek

Denisek

Od: Pon lis 30, 2009 21:07

Post » Wto sie 17, 2010 18:54 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Wysyłam ankietę komu moge. Ale ciężko będzie chyba :(

justyslopez

Od: Nie wrz 16, 2007 17:34

Post » Wto sie 17, 2010 19:14 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Damy radę..
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Wto sie 17, 2010 19:16 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Ja również prosiłam kogo się tylko da. Czuję, ze będzie ciężko... :(
Oby się udało :kotek:
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Wto sie 17, 2010 22:23 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Głosujcie, głosujcie proszę.
Bo nie zgadniecie ile mamy kotków :roll:

To ile mamy kotków, no ile????

Otóż tadadadam - mamy 87 kotków ( o ile o kimś nie zapomniałam??? czy ktoś jeszcze chciałby się do kogoś przynać??? :roll: )
Jeśli doliczyć gości mamy ok 110 kotów :strach: :strach: :strach:
Dokładniej:

Małgorzata J& Basica - 3
Medvet - 3
p.Ania z Jesiennej - 1
Beza - 2
alutek87 - 1
Dorotak-4
Marysia - 2
Sikorskiego - 2
Jania - 3
p.Ela z Mieszka - 3
p.Ela z Jurowieckiej - 1
Beata - 3
p.Danusia - 3
Luspa - 1
p.Grażyna - 4
Czarnulka - 10 :strach: :strach: :strach:
Dr Natalia - mama Kraszewianek
Tove- 4+kotka po sterylce
p. Jadwiga Towarowa - 2 kotki dorosłe + 3 kociaki
Coma - 3
p.Jadwiga Horodniany 3+ dorosła kotka
*sissi*- 2
Lu - 2
madziak - 1
1969ak - 5
Vil46-1
p.Iza z Wrocławskiej - 2
Asika 2
arwennna - 1
p.Teresa z Krętej - 1
Goście - (najbardziej potrzebujący, nie kociaki rozmnożone w domu)
Niunia + 2 Eskulapki od J.D.
Pasiaczki - 1
Mruczaki - 2
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Śro sie 18, 2010 7:29 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

to jeszcze do tych gości w potrzebie możesz dopisać + 11, których zdjęcia niebawem zapewne otrzymasz :lol:
Jestem za usypianiem ślepych miotów i sterylkami aborcyjnymi.

janna019

Od: Pt lip 17, 2009 17:05

Post » Śro sie 18, 2010 7:40 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

W Medvecie jest 5 kociaków.

Ostatnio brygada łapiąca nic nie pisała (ach, te upały!), ale nie zaprzestała działalności. We wszystkie dni robocze 1 lub dwie kotki były odwożone na sterylizację. Niestety nasze DT już pękają w szwach i już nic dodatkowego nie da się upchnąć. Chylę czoła przed wszystkimi wspaniałymi DT :1luvu: zajmującymi się kociakami, kotkami po sterylce i wszelkimi kotami potrzebującymi pomocy. Dziewczyny (i nie tylko), jesteście wspaniałe :ok:
A tu telefon dzwoni i w kolejce czekają kolejne kocie biedki. I niestety będzie ich przybywać, bo wszystkie świeżo wyremontowane bloki mają zakratowane okienka do piwnic :strach: I co będzie zimą?
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Śro sie 18, 2010 8:11 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

głos poszedł :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro sie 18, 2010 8:25 Re: [Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Tak. Tak, Kasiu.
U mnie od wczoraj znowu klatka zajęta.
Wraca do siebie kotka po sterylce.
Widać, widać, że działacie planowo i taśmowo.
Co za wspaniała organizacja pracy!
Trzeba podziwiać Naszą Brygadę Łapiącą!!
Za Ich odwagę, i spryt, i zaradność, i zapobiegliwość, i nieugiętość, i pomysłowość, i och, i ach!

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

[poprzednia][następna]