vega29 pisze:Kinyu, mam kolejne 2 wpłaty z bazarku dla Mazurki. Czekam na trzecią i puszczę wszystko całościowo
Bardzo dziękujemy
I Tobie, i kupującym.vega29 pisze:Kinyu, mam kolejne 2 wpłaty z bazarku dla Mazurki. Czekam na trzecią i puszczę wszystko całościowo
I Tobie, i kupującym.Kinya pisze:vega29 pisze:Kinyu, mam kolejne 2 wpłaty z bazarku dla Mazurki. Czekam na trzecią i puszczę wszystko całościowo
Bardzo dziękujemyI Tobie, i kupującym.
vega29 pisze:Kinya pisze:vega29 pisze:Kinyu, mam kolejne 2 wpłaty z bazarku dla Mazurki. Czekam na trzecią i puszczę wszystko całościowo
Bardzo dziękujemyI Tobie, i kupującym.
Byłoby super, gdyby tak jeszcze komuś wpadły w oko najdroższe fanty bazarkowe.![]()
Mazurka serdecznie zaprasza na bazarek poświęcony jej imieniu i kociej osobie.![]()
Link do bazarku w pierwszym poście.
florida_blue pisze:z wieści dzisiejszych- kociaki nie bardzo chcą jeść ... Mazurka ma apetyt, ale one nie. I wymiotują ...
florida_blue pisze:z wieści dzisiejszych- kociaki nie bardzo chcą jeść ... Mazurka ma apetyt, ale one nie. I wymiotują ...
[b]florida_blue pisze:z wieści dzisiejszych- kociaki nie bardzo chcą jeść ... Mazurka ma apetyt, ale one nie. I wymiotują ...
Jagoda* pisze:florida_blue pisze:z wieści dzisiejszych- kociaki nie bardzo chcą jeść ... Mazurka ma apetyt, ale one nie. I wymiotują ...
Czy kociaki ssą mamę? Mazurka dostaje silny antybiotyk, a może to jest przyczyna?
florida_blue pisze:Jagoda* pisze:florida_blue pisze:z wieści dzisiejszych- kociaki nie bardzo chcą jeść ... Mazurka ma apetyt, ale one nie. I wymiotują ...
Czy kociaki ssą mamę? Mazurka dostaje silny antybiotyk, a może to jest przyczyna?
Jagoda, nie mamy możliwości ich oddzielić, mama chodzi luzem, kocieta musiałyby non stop w klatce siedzieć, marta mówiła, że ssą... i nic innego jeść nie chcą... tymczas by sie strasznie dla Mazurki przydał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości