PODPISZ PETYCJE W SPRAWIE ZWIERZĄT - STR. 1

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 17, 2010 10:18 Re: Karmy lecznicze RC znikają z internetowych sklepów?

Greta_2006 pisze:
BarbAnn pisze:Bungo
a sprawdzałas w psim raju?

Psi Raj nie ma weterynaryjnych (przynajmniej Renala i Urinary).

Bungo pytala o zwykłe RC (bo KV ma odejsc od zwykłych RC) :)
Psi raj ostatnio mi sprzedał karmę weterynaryjną, sciagniętą dla mnie bo ładnie poprosiłam
ale to było przed tą niemądrą politykąRC
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto sie 17, 2010 11:09 Re: Karmy lecznicze RC znikają z internetowych sklepów?

Zoologic właśnie przysłał mi paczkę z Renalem :)
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto sie 17, 2010 11:10 Re: Karmy lecznicze RC znikają z internetowych sklepów?

A ja czekam na calma z zoologicu, może się uda :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto sie 17, 2010 11:16 Re: Karmy lecznicze RC znikają z internetowych sklepów?

pytałam u źródła i RC Polska o nie ma takich dyrektyw...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto sie 17, 2010 11:20 Re: Karmy lecznicze RC znikają z internetowych sklepów?

lutra pisze:pytałam u źródła i RC Polska o nie ma takich dyrektyw...

To czemu wycofują? 8O
Chodzi znowu o money, money....
Obrazek

miszelina

Post » Wto sie 17, 2010 11:37 Re: Karmy lecznicze RC znikają z internetowych sklepów?

RC nie wycofuje, a przynajmniej w fabryce w niepołomicach dział produkcji nic nie wie. gdyby coś się zmieniło, dadzą znać.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto sie 17, 2010 11:50 Re: Karmy lecznicze RC znikają z internetowych sklepów?

lutra pisze:pytałam u źródła i RC Polska o nie ma takich dyrektyw...

czy oznacza to, ze taka polityka nie obowiazuje w innych krajach i tam normalnie w necie mozna kupic ich karmy lecznicze? 8O
[url]=https://www.facebook.com/share/p/nG6iiNMb2xu4Ttjy/2 koty szukają domu[url]

siliana

Od: Śro lis 09, 2005 23:14

Post » Wto sie 17, 2010 11:51 Re: Karmy lecznicze RC znikają z internetowych sklepów?

lutra pisze:RC nie wycofuje, a przynajmniej w fabryce w niepołomicach dział produkcji nic nie wie. gdyby coś się zmieniło, dadzą znać.

lutra, a moze ty dokladnie wiesz, na jaka nazwe i adres wyslac petycje?
[url]=https://www.facebook.com/share/p/nG6iiNMb2xu4Ttjy/2 koty szukają domu[url]

siliana

Post » Wto sie 17, 2010 11:59 Re: Karmy lecznicze RC znikają z internetowych sklepów?

ja wiem tylko, gdzie jest fabryka w Polsce ;), czasem mam tę przyjemność bywania...
Tam też jest marketing, ale marketing jest mniej fajny niż produkcja...
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Wto sie 17, 2010 21:03 Re: Karmy lecznicze RC znikają z internetowych sklepów?

piszcie, co tylko sie dowiedzie z roznych zrodel. my tez czekamy na rozne info, stad czekamy z petycja...

siliana

Post » Wto sie 17, 2010 21:37 Re: Karmy lecznicze RC znikają z internetowych sklepów?

lutra pisze:RC nie wycofuje, a przynajmniej w fabryce w niepołomicach dział produkcji nic nie wie. gdyby coś się zmieniło, dadzą znać.

A nie mogliby w Niepolomicach sprzedawac dla Miau osobno ??? na zasadzie polhurtu czy cos,
przeciez to wycofanie + rezygnacja KrakVetu z RC to KATASTROFA ... Bardzo prosze o skierowanie do nich takiego pytania. Moze udaloby sie jakas wspolprace nawiazac z jednym sklepem, albo lecznica ....

U mnie np. potrzebne Urinary, Dental, Calm .. i juz mam straszne klopoty, zeby dostac, a jeszcze te ceny ...
:((
zo

Zowisia

Od: Śro sty 10, 2007 19:58

Post » Śro sie 18, 2010 16:04 Re: Karmy lecznicze RC znikają z internetowych sklepów?

Ja sie podłączam do wątku - jako mocno zainteresowana róznymi weterynaryjnymi. Wprawdzie będę wyprobowywać innych firm (zamowiłam własnie małe opakowania), ale obawiam się o efekty - moje stado już nie raz mi pokazało, że Eukanuba chocby jest... do jedzenia dla mnie :evil:

Oczywiście podpiszę wszelkie pisma i petycje :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 18, 2010 16:33 Re: Karmy lecznicze RC znikają z internetowych sklepów?

Do mnie jutro ma dojechać calm z zoologic.
Oni mają jakieś dojścia, ale trzeba zamawiać z wyprzedzeniem kilkudniowym, nie z dziś na jutro. Cenowo to nie KV, ale jednak taniej niż wet.
Obrazek

miszelina

Post » Śro sie 18, 2010 16:49 Re: Karmy lecznicze RC znikają z internetowych sklepów?

wiesz na czym polegaja te dojscia? tak podejrzewam tylko. bo rc nie zakazal calkowicie sprzedazy sklepom internetowym, tylko drastycznie zmniejszyl im dzienne limity zamowien, no bo przeciez oprocz zatrudnienia w sklepie internetowym, moga tez prowadzic wlasna praktyke i rc wie mniej wiecej, ile dziennie taka klinika sprzedaje w danym miescie. wiec niektore sklepy pewnie pozyskaly nowych wetow, zeby te limity sobie zwiekszyc.

siliana

Post » Śro sie 18, 2010 17:12 Re: Karmy lecznicze RC znikają z internetowych sklepów?

siliana pisze:wiesz na czym polegaja te dojscia? tak podejrzewam tylko. bo rc nie zakazal calkowicie sprzedazy sklepom internetowym, tylko drastycznie zmniejszyl im dzienne limity zamowien, no bo przeciez oprocz zatrudnienia w sklepie internetowym, moga tez prowadzic wlasna praktyke i rc wie mniej wiecej, ile dziennie taka klinika sprzedaje w danym miescie. wiec niektore sklepy pewnie pozyskaly nowych wetow, zeby te limity sobie zwiekszyc.

Nie chcę za bardzo naciskać, bo to w końcu tajemnica handlowa :wink: Ale jak się coś dowiem, to dam znać. Na razie mówili mi, że nie wszystko mają na stronie, bo nie wiedzą do końca, co im bedzie schodzić i nie chcą robic zapasów. Np. calma nie maja, ale na zamówienie sprowadzają.
Co do KV, to dowiedziałam się, że oni rc bytowe sprowadzali ze wschodu, w Polsce kupowali tylko weterynaryjne. Więc może to jest powód, dlaczego u nich już rc nie będzie. Może taki był warunek royala: albo bytowe i wet albo nic.
Ale to tylko moje przypuszczenie.
Obrazek

miszelina

[poprzednia][następna]