DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 16, 2010 13:50 Re: Co Dranie to Dranie. Jest nas już jedenaścioro w Bullerbyn..

Paluszek pisze: (...) Masz jedenastkę piłkarską, ho, ho :mrgreen:, podziwiamy ilość i jakość...

Ja nie wiem, czy to może być pocieszenie... :ryk: :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon sie 16, 2010 14:28 Re: Co Dranie to Dranie. Jest nas już jedenaścioro w Bullerbyn..

Marcelibu pisze:
Paluszek pisze: (...) Masz jedenastkę piłkarską, ho, ho :mrgreen:, podziwiamy ilość i jakość...
Ja nie wiem, czy to może być pocieszenie... :ryk: :mrgreen:
Większej drużyny sportowej już chyba nie ma :mrgreen:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto sie 17, 2010 9:11 Re: Co Dranie to Dranie. Jest nas już jedenaścioro w Bullerbyn..

Paskoody, może chcecie chociaż po jednym :twisted: ?

Marcelibu to nawet nie będę pytać, bo ona przechowuje u mnie na tymczasie pewnego kotka już od ponad roku :twisted: :twisted: :twisted:

Tulisia jest cudowna. Chodzi za mną przy nogach jak pies, patrzy w oczy, gada, łasi się... Nie jest specjalnie zestresowana obecnością Drani, poprzestaje na ostrzegawczym grrrroźnym prychaniu :wink: Na noc zabrałam ją do sypialni. Ułożyła się w nogach łóżka, zaczęła lizać mnie po nogach i mruczeć :1luvu: A potem, kiedy obudziłam się przed świtem i nie mogłam zasnąć, wzięłam Przytulca na ręce, całowałam w cieplutki, pachnący futerkiem łepek i mówiłam jej, że jest prawdziwym krowim skarbem :oops: Ech, właściwie to należało ogłaszać Tulkę w pakiecie promocyjnym razem z synkiem - z rekomendacją dla niedowiarków, którzy nie wierzą w to, jakie kochane potrafią być koty. Sama słodycz, ufność i miłość..., a kocina zna mnie przecież dopiero od trzech dni ! I nie jest małym, naiwnym kociakiem, tylko dorosłą mądrą dziewczynką.
Jej miłość i ufność doprowadzają mnie do łez :oops:

Pękośka coraz częściej wychodzi z kufra kanapy. Załatwia się już bez wpadek - tylko do kuwety. No ale miziastym, proludzkim stworem to ona raczej nigdy nie będzie :?

Liś zaszczał front mikrofalówki. Dostało się w zagłębienia wokół przycisków i szczelinę przy ścianie. ŚMIERDZI :crying:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto sie 17, 2010 9:30 Re: Co Dranie to Dranie. Jest nas już jedenaścioro w Bullerbyn..

Wielbłądzio pisze:Marcelibu to nawet nie będę pytać, bo ona przechowuje u mnie na tymczasie pewnego kotka już od ponad roku :twisted: :twisted: :twisted:

:ok:

Wielbłądzio pisze:Tulisia jest cudowna. Chodzi za mną przy nogach jak pies, patrzy w oczy, gada, łasi się... Nie jest specjalnie zestresowana obecnością Drani, poprzestaje na ostrzegawczym grrrroźnym prychaniu :wink: Na noc zabrałam ją do sypialni. Ułożyła się w nogach łóżka, zaczęła lizać mnie po nogach i mruczeć :1luvu: A potem, kiedy obudziłam się przed świtem i nie mogłam zasnąć, wzięłam Przytulca na ręce, całowałam w cieplutki, pachnący futerkiem łepek i mówiłam jej, że jest prawdziwym krowim skarbem :oops: Ech, właściwie to należało ogłaszać Tulkę w pakiecie promocyjnym razem z synkiem - z rekomendacją dla niedowiarków, którzy nie wierzą w to, jakie kochane potrafią być koty. Sama słodycz, ufność i miłość..., a kocina zna mnie przecież dopiero od trzech dni ! I nie jest małym, naiwnym kociakiem, tylko dorosłą mądrą dziewczynką.
Jej miłość i ufność doprowadzają mnie do łez :oops:

Może Bubor potrzebuje takiego kotecka? :mrgreen:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Wto sie 17, 2010 9:40 Re: Co Dranie to Dranie. Jest nas już jedenaścioro w Bullerbyn..

Bubora to ja zaczęłam już wczoraj z tej okazji napastować :oops:
Cudowna kocilla, ktoś będzie z niej miał prawdziwą pociechę :1luvu:

A w sprawie kotecka na DT: ZABIERAJ !!!
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Wto sie 17, 2010 9:50 Re: Co Dranie to Dranie. Jest nas już jedenaścioro w Bullerbyn..

Wielbłądzio pisze:Bubora to ja zaczęłam już wczoraj z tej okazji napastować :oops:

To co? Masz już DS dla miziastej, przytulaśnej, uroczej, wpatrzonej w człowieka koteczki?
:mrgreen:

Marcelibu

Post » Wto sie 17, 2010 9:52 Re: Co Dranie to Dranie. Jest nas już jedenaścioro w Bullerbyn..

Marcelibu pisze:
Wielbłądzio pisze:Bubora to ja zaczęłam już wczoraj z tej okazji napastować :oops:

To co? Masz już DS dla miziastej, przytulaśnej, uroczej, wpatrzonej w człowieka koteczki?
:mrgreen:

Potencjalnemu DS trzeba dopiero powiercić dziurę w brzuchu :mrgreen:
Nie chciał Maluta, bo woli panienki - to teraz specjalnie dla niego mam w ofercie właśnie panienkę. I to jaką :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Wto sie 17, 2010 14:53 Re: Co Dranie to Dranie. Jest nas już jedenaścioro w Bullerbyn..

Do jutra :(

Wielbłądzio

Post » Wto sie 17, 2010 17:28 Re: Co Dranie to Dranie. Jest nas już jedenaścioro w Bullerbyn..

No pięknie , wystarczy tylko szanowne koleżanki na chwilę spuścić z oka a tu już się jakieś podchody szykują 8) :lol:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto sie 17, 2010 21:04 Re: Co Dranie to Dranie. Jest nas już jedenaścioro w Bullerbyn..

bubor ale jakby ładnie pasowała, takiej jeszcze nie masz :D
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Śro sie 18, 2010 7:30 Re: Co Dranie to Dranie. Jest nas już jedenaścioro w Bullerbyn..

I byłaby takim ładnym uzupełnieniem obu Twoich księżniczek :)

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro sie 18, 2010 8:30 Re: Co Dranie to Dranie. Jest nas już jedenaścioro w Bullerbyn..

bubor pisze:No pięknie , wystarczy tylko szanowne koleżanki na chwilę spuścić z oka a tu już się jakieś podchody szykują 8) :lol:

No szszzo. Taką delikatesową krowę de luxe Ci dają, a Ty jeszcze się oburzasz :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Śro sie 18, 2010 8:45 Re: Co Dranie to Dranie. Jest nas już jedenaścioro w Bullerbyn..

Tulka dalej igra z moimi uczuciami :roll:
Dziś znów wzięłam ją na noc do sypialni: przyznaję bez bicia, że (podobnie zresztą jak poprzedniej nocy) zrobiłam to głównie dla własnej przyjemności - a niekoniecznie już z obawy przed agresją Burej Prostytutki :wink: . Bo Tulcia jest za mądra, żeby wdawać się z BP w jakieś bitki: ona tylko prycha ostrzegawczo i spogląda tak, że BP wystarczy :mrgreen:
W nogach łóżka spała i mruczała Tulia, a obok mojej twarzy - czarna aksamitna bogini Bastet, czyli Ch. Ch. Dziwne, że Busiaczek jak dotąd nie obraził się na mnie za obecność Tulki i nie zarządził strajku głodowego. Tfu tfu tfu.
Przed snem czytamy z dziewczynkami quasi-biografię Debussy`go, niestety powoli zbliżamy się już do końca :( Paryż końca XIX wieku to druga z moich 'ojczyzn duchowych', zaraz po Ameryce 60`-70`. Artyści-nędzarze, Montmartre, Chat Noir, absynt i dziwki-karierowiczki... Nie wiem, czy przypadkiem nie wolałabym nawet żyć tam i wtedy, zamiast w San Francisco pod koniec lat sześćdziesiątych.

Dzwoniłam już dzisiaj dwa razy do Tepsy z opieprzem. Jedni odsyłają do drugich, przełączają, mylą się w zeznaniach :twisted: ... Cholera mnie bierze. Ciekawe, czy doczekam się szczęsliwego rozwiązania :wink:

Wielbłądzio

Post » Śro sie 18, 2010 8:53 Re: Co Dranie to Dranie. Jest nas już jedenaścioro w Bullerbyn..

Doczytałam o nowej tymczasowej domowniczce :1luvu: i tak się zastanowiam czego nikt się jeszcze o zdjęcia panienki nie awanturuje? Czyżby gdzies już były tylko ja oferma nie znalazłam? :roll:

Krówki są najsłodsze na świecie :1luvu: i najmądrzejsze :1luvu:
I uprzedzając ewentualne pytania - mam już w swoim stadzie takowe :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Śro sie 18, 2010 8:57 Re: Co Dranie to Dranie. Jest nas już jedenaścioro w Bullerbyn..

Witam z rana :)
Sennie jakoś u mnie :roll:

Widziałaś zdjęcia maluszków ode mnie? :wink:
http://picasaweb.google.pl/nie.boj.sie. ... aki201008#
Wczoraj w wolierze Domku Tymczasowego maluchów zamieszkała ich mamusia :D :1luvu:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

[poprzednia][następna]