"– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
uuu, można na pw nazwisko? bom ciekawa, czy to ode mnie, czy ich ktoś ubiegł
"– Chciałem powiedzieć (...) że na tym świecie jest chyba coś, dla czego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE."
w razie czego jest bardzo podobna koteczka do Zosi- Jaśmina już baaaardzo długo w schronisku oczko ma zdrowe, ale też marnieje, nikt jej nie zauważa... może się Zosia jakby był domek dodatkowy podzieli...
hm, nie wiem czy to "ode mnie" bo znam tylko imię tego pana Hm, a ta kotka faktycznie bardzo podobna... I te czarodziejskie oczy...
Ale kochane - Zosia od wczoraj w nowym domku!!!!! Rano dzwoniła Pani do schroniska, powoływała się na miau, wiedziała o Zosieńce wszytsko. Popołudniu pojawiła się z tatą lekarzem i Zosieńka pojechała do nowego domku. Domku Zosi - jeśli czytasz nas tutaj, to proszę, odezwij się. Dziękuję miłej Pani Joasi i jej tacie za domek dla Zosieńki.