KOCIA ARKA NOEGO: pilnie adopcje, pomoc $, PILNIE ds Pusia!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 16, 2010 17:49 Re: KOCIA ARKA NOEGO pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca

Jakie szczesliwe kociambry :)

Na marginesie, polaczenie Asti, Merlota i zubrowki nie jest najszczesliwsze :evil: Kicia! nie tupaj!

A tak w ogole to dzisiaj 16 sierpnia:

http://www.youtube.com/watch?v=yLfTjTLnVIo

kociamysza

Od: Czw wrz 24, 2009 17:08

Post » Pon sie 16, 2010 18:22 Re: KOCIA ARKA NOEGO pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca

Panikota, w lipcu wpisywalas sie jako ostatnia do watku pewnej kici, biedy wielkiej. Mialam ten watek otwarty, dzisiaj podnioslam, chcialam napisac o kici na Zakatku i teraz nie moge tego watku odszukac. Pomozesz?
W nawale watkow przykro, ale nie pamietam jak sie kicia nazywala :(

kociamysza

Post » Pon sie 16, 2010 18:26 Re: KOCIA ARKA NOEGO pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca

Wypasione zabawki, koty mają dzis bal :1luvu: Dzięki darczyńcom
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Pon sie 16, 2010 18:35 Re: KOCIA ARKA NOEGO pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca

kociamysza pisze:Panikota, w lipcu wpisywalas sie jako ostatnia do watku pewnej kici, biedy wielkiej. Mialam ten watek otwarty, dzisiaj podnioslam, chcialam napisac o kici na Zakatku i teraz nie moge tego watku odszukac. Pomozesz?

Znalazlam ten watek :) ale Panikota,nie dziala banerek :( Zerkniesz:

viewtopic.php?f=1&t=106811

kociamysza

Post » Pon sie 16, 2010 22:58 Re: KOCIA ARKA NOEGO pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca

Już działa, to znów imageshack albo tnij.org fiksują, a na to niestety nie mam wpływu. W ogóle ostatnio coś imageshack odmawia współpracy, ale i tak jest najlepszy z moich doświadczeń ... no a przecież nie zacznę przenosić wszystkich banerków gdzie indziej ... chyba trzeba, starym sposobem, założyć nowe konto :mrgreen:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto sie 17, 2010 6:40 Re: KOCIA ARKA NOEGO pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca

ja działam z fotozrzut.pl i jakoś działa.. ale tylko foty umiem zamieszczać..
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto sie 17, 2010 7:25 Re: KOCIA ARKA NOEGO pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca

kociamysza pisze:Panikota, w lipcu wpisywalas sie jako ostatnia do watku pewnej kici, biedy wielkiej. Mialam ten watek otwarty, dzisiaj podnioslam, chcialam napisac o kici na Zakatku i teraz nie moge tego watku odszukac. Pomozesz?

Pisz, może tam ktoś wypatrzy ślicznotkę ...
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto sie 17, 2010 7:28 Re: KOCIA ARKA NOEGO pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca

Hanulka pisze:ja działam z fotozrzut.pl i jakoś działa.. ale tylko foty umiem zamieszczać..

Zdecydowanie preferuję imageshacka, jeśli nawet są to baaaardzo niewielkie ograniczenia ilościowe, a przy liczbie moich banerków jakie tam wiszą, w tym animowanych to nie wszędzie chce się to mieścić, a gdzieś muszą wisieć. Niektóre portale mają znaczne ograniczenia przy animacjach, więc pozostanę wierna imageshack :mrgreen: bo tu takich ograniczeń nie ma, a przynajmniej ja ich jeszcze nie przekroczyłam ...
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto sie 17, 2010 12:58 Re: KOCIA ARKA NOEGO pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca

a ja nie odkryłam chyba wszystkich możliwości fotozrzuta :mrgreen: , tylko zjęcia umiem wstawiać :ryk:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro sie 18, 2010 0:36 Re: KOCIA ARKA NOEGO pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca

Panikota, zadzialalo :)

Hanulka, masz tym razem maila :)

kociamysza

Post » Śro sie 18, 2010 0:40 Re: KOCIA ARKA NOEGO pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca

Hanulka pisze:bajeczne ciasto drożdżowe :piwa: :piwa:

Andzelika, ja z cala stanowczoscia prosze o przepis na owo bajeczne drozdzowe :)

Jestem wielka fanka wszelkich drozdzowek a ostatnio nawet upieklam pierwsza w moim zyciu prawdziwa babe drozdzowa!
Ale, ze natura musi byc w rownowadze, przestaly mi wychodzic typowe babki piaskowe czyli ucierane. Za kazdym razem zakalec na palec a ja nie lubie zakalcow, za to bardzo babke marmurkowa :ryk:

kociamysza

Post » Śro sie 18, 2010 7:08 Re: KOCIA ARKA NOEGO pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca

to ciacho ma w sobie 4 rodzaje tłuszczu 8O 8O , ale szczególy poda andzelika :piwa:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro sie 18, 2010 16:34 Re: KOCIA ARKA NOEGO pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca

Ciasta zazdraszczam, ale piec mi się nie chce :mrgreen:

taizu

Post » Śro sie 18, 2010 19:52 Re: KOCIA ARKA NOEGO pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca

też zazdraszaczam, mnie też się nie chce.. nawet piekarnik zlikwidowałam :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro sie 18, 2010 20:41 Re: KOCIA ARKA NOEGO pilnie adopcje, pomoc $, lokal do 1 marca

Hanulka pisze:też zazdraszaczam, mnie też się nie chce.. nawet piekarnik zlikwidowałam :mrgreen:

U mnie się sam zlikwidował :mrgreen: Po pieciu latach od zakupu (był sprawny) spróbowałam po raz pierwszy i okazało się, ze nie działa :mrgreen: (no, przez te lata od czasu do czasu coś jednak piekłam, w prodiżu)

taizu

[poprzednia][następna]