moze pod koniec tygodnia wpadne wymiziac i schrupac te mala slodycz oj, mowie wam, jak tylko troche podrosnie i nabierze sil, to bedzie ugniatac kolana zawodowo, do tego ciamkajac co popadnie slodziutka jest
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
walcz malenka, walcz! buziaki w slodki pyszczek slodkiej kuleczki moze wpadne jutro w ten "Dzien Czarnego Kota" to sie pobawimy, pomiziamy Slicznotka kochana Tak bym chciala, zebys szybko wrocila do zdrowia i mruczala juz w swoim domku...
Trzymaj sie dzielnie, kochanie moje Twoje zdrowko, kiciu!
A wujek google mowi, ze Dzien Czarnego Kota jest 17 listopada
Choc jej pewnie obojetne jak dzien nazwac, byle sie bawic miziac
"We don't apologize And that's just the way it is But we can harmonize Even if we sound like shit Don't try to criticize You bitches better plead the fifth" \\m// MRRRRAAUUUUUU!HELL BLOODY YEAH! "Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff."
moze oprocz tego... mi wczoraj wlasnie jedna czarna kicia powiedziala, ze kazdego 13 w piatek jest dzien czarnego kota Jak dla mnie ogolnie dzien kota-niekoniecznie czarnego-moze byc codziennie
Ogólnie czuje się świetnie , apetyt dopisuje , biega jak szalona ale niestety wzroku w oczku się nie da uratować i jeszcze tez nie wiadomo czy gałka tez się uratuje , nadal jest na antybiotyku i kroplach do oczka ...