Legnica...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 16, 2010 13:11 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

coś mi się wydaje że czyjeś jajka polecą :wink: tak to jest jak dwa samce wejdą sobie w drogę :lol:
przez pewien czas miałam dwa niekastrowane kocury, oj działo się chwilami...

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pon sie 16, 2010 17:10 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Pewien Pan kurier wprawił mnie w prawdziwy szok 8O
nie dosc ze zadzwonił z pytaniem czy zastał mnie w domu,bo ma przesyłkę(po raz pierwszy kurier dzwoni!!!)to na dodatek spytał czy nie będzie to dla mnie kłopot jeśli przyjedzie za 20 min.
8O 8O 8O
Po każdej poprzedniej sytuacji z kurierami,mogę smiało powiedzieć-szok,nie dosć ze obowiazkowy to na dodatek bardzo grzeczny 8O
w mojej pamieci nadal tkwi pan kurier który zadał odebrania przesyłki stojac pod drzwiami mojego domu,oczywiscie z pretensja ze mnie nie ma,a ja właśnie byłam w Opolu.Trudno żebym mu tą paczkę odebrała.Zaproponowałam zostawienie u sasiadów piętro wyzej,na co kurier odpowiedział ze mowy nie ma,nie bedzie jej dźwigał na 3 piętro,bo ma zapłacone za przyniesienie na pietro 2 ,a poza tym i tak ją wnosił już dwa razy i albo ja odbieram,albo on ją zostawia we Wrocławiu(w jakimś tam biurze tej firmy).

Tak wiec czekam na Pana kuriera 8)
Legnica

Post » Pon sie 16, 2010 17:21 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Kurier przyjechał,grzecznie pakę dostarczył ,nawet wniósł do przedpokoju.Nawet na odchodne się o nic nie przyczepił 8O
Ludzie!jednak kurierzy też bywają normalni?grzeczni?
Willow_jeśli mogłabym Cię o jeszcze jedna rzecz poprosić?...
Spisałam imię i nazwisko tego młodego człowieka,czy mogłabyś wystosować pochwałę dla niego w jakiejkolwiek formie?A najlepiej pisemnej ? Myśle ze lepiej jest pisać pochwały,jeśli jest za co,niz szarpac sobie nerwy skargami.
A ja ze swojej strony zareklamuję ta grzeczną firmę-UPS :D
Legnica

Post » Pon sie 16, 2010 17:23 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Teraz o przesyłce :wink:
Oczywiscie klatka,wiedziałam ze setka bedzie większa,ale nie spodziewałam się ze taka wielka!
Super.Obszerna,szeroka,długa.
Zaraz zajmę sie rozpakowaniem,ale swiniorki to raczej jutro przeniose,o ile beda zgodne,bo na razie sa osobno,nie przepadaja za swoim towarzystwem.

Willow_ dziękuję.
Legnica

Post » Pon sie 16, 2010 17:33 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Ja u siebie mam takich fajnych panów kurierów. Pytają gdzie dostarczyć czy do pracy czy do domu :D
Bez problemu zostawiają u sasiadów i jeszcze oddzwaniąją pod którym mumerem zostawili :D .
Jak nie ciężka albo za pobraniem to przyjeżdżąją do mnie do pracy.

Tylko raz się wkurzyłam, ale to była wina przełożonych. Za mało transporu mnieli na Chełm i paczka 2 dni przelażała w Lublinie.

Jak tam dzisiaj Saszka, strzeże lodowki czy okupuje kanapy :twisted:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon sie 16, 2010 17:53 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Sasza zupełnie zapomniał o lodówce.Podejrzewam ze porzucił ją dla śmietnika.Dzisiaj rano na linoelum w kuchni było sporo śladów tłustych łapek,najwięcej w okolicy kubełka 8) Żadnego żarełka,resztek,nic,tylko te ślady.Czegoś się najadł,bo dzisiaj kupale zadkie.
Może bym tak śmietnik w lodówce na noc zamykała? :lol:
Legnica

Post » Pon sie 16, 2010 18:11 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Saszka chetnie okupowałby fotele i kanapy,spodobało mu się.Ale wyraźnie brakuje mu odwagi.Być moze ktos,kiedys nie życzył sobie widziec kota na wersalce :roll: bywa.
Najbardziej polubił duży pokój,mimo że tu najwięcej sie dzieje,jest najgłośniej.Kiedy nikogo nie ma oczywiscie leży na "miękkim",ale gdy ktokolwiek do pokoju wchodzi ucieka i lezy na dywanie.Choć dzis,przed południem wskoczył na wersalkę,ja też na niej siedziałam wiec stanał lekko przestraszony co to teraz będzie sie działo,ja udałam ze go nie widze,położył się,ale kiedy po długiej chwili wstałam(mimo ze nadal nie patrzyłam na niego) poderwał sie i zeskoczył na podłoge.
Legnica

Post » Pon sie 16, 2010 18:20 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Legnica pisze:Willow_jeśli mogłabym Cię o jeszcze jedna rzecz poprosić?...
Spisałam imię i nazwisko tego młodego człowieka,czy mogłabyś wystosować pochwałę dla niego w jakiejkolwiek formie?A najlepiej pisemnej ? Myśle ze lepiej jest pisać pochwały,jeśli jest za co,niz szarpac sobie nerwy skargami.
A ja ze swojej strony zareklamuję ta grzeczną firmę-UPS :D

W takim razie trzeba przy zakupach prosić o przesyłkę kurierską z UPS - chłopaki mają przydzielone rejony, więc jest szansa, że jeszcze ten miły kurier to Ciebie trafi.
Jeśli chcesz, postaram się wystosować podziękowanie, ale z powodzeniem możesz sama wysłać (w końcu byłaś odbiorcą - mojego nazwiska firma UPS nie będzie miała) - myślę, że warto przy okazji wskazać nr listu przewozowego. Może jest na stronie UPS jakiś formularz kontaktowy i możnaby wysłać mail.
Mam nadzieję, że świniaczki się zgodzą :mrgreen:

Idę wystawić komentarz na Allegro :)
Ostatnio edytowano Pon sie 16, 2010 18:22 przez Willow_, łącznie edytowano 1 raz

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pon sie 16, 2010 18:21 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

A tą kratkę od paśnika można inaczej ustawić, żeby na podłodze było więcej miejsca?

Willow_

Post » Pon sie 16, 2010 19:22 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Kombinowaliśmy na różne sposoby z tą kratką,w końcu zamontowalismy tak jak przewidział producent(inaczej niż na fotkach,są specjalne otworki do mocowania)tak bedzie chyba najlepiej.Zreszta zawsze można zewnętrzny paśnik dokupić,ale wydaje mi sie ze nie bedzie trzeba.
Klatkę syn troche wzmocni tu i tam,dla mojego spokojnego snu,nie chce zeby koty lepiej od producenta tą klatkę rozpracowały 8)
W późnych godzinach nocnych bedą fotki :wink:
Legnica

Post » Pon sie 16, 2010 19:31 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Pozwolisz, że sobie tu przycupnę :?:
Jestem grzeczna, cichutka i tylko sobie czytam 8)

Theodora

Od: Pon kwi 30, 2007 10:49

Post » Pon sie 16, 2010 19:31 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Była wersja dwupoziomowego domku ... za późno okazało się, że Ozzy zostaje - każdy miałby swój apartament :?
Ale najważniejsze jednak, żeby świniaczki się dogadały pod jednym dachem :lol:

Willow_

Post » Pon sie 16, 2010 19:32 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Na moim przed pokoju jest straszny hałas 8)
To szczęsliwe:Forest,Bojkot,Kuba i Bayer szaleją w nowej zabawce-kartonie po klatce :lol:
Na pewno chciałyby podziękować Willow_,nie ma lepszej kociej imprezy od imprezy kartonowej :lol: Sasza z bezpiecznej odległosic się przygląda.Dziewczyny przestraszone rozeszły sie po spokojniejszych zakamarkach mieszkania.
Legnica

Post » Pon sie 16, 2010 19:34 Re: Legnica.Wsparcie$ na zakup karmy/żwiru mile widziane.

Theodora pisze:Pozwolisz, że sobie tu przycupnę :?:
Jestem grzeczna, cichutka i tylko sobie czytam 8)

Serdecznie zapraszam.Wręcz zachęcam do hałasowania :wink:
Legnica

[poprzednia][następna]