Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 12, 2010 18:13 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

ogłoszenia już wydrukowałam i brykam na miasto wieszać :)
magdajedral

Post » Czw sie 12, 2010 18:22 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Ale cudne Sonie :1luvu: :1luvu:
Przepraszam bardzo, ale ja nie jestem w stanie ich odróżnić, obie takie same.
Cały dom dla siebie, wyposażenie, krzesełka, foteliki, kanapka, zabawiacz nawet jest :P A to się panienkom trafiło

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Czw sie 12, 2010 18:34 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

I to nie lada zabawiacz, bo w osobie mojego TŻ-a!!!! I to ten co najbardziej się bronił przed nimi :)
magdajedral

Post » Czw sie 12, 2010 18:35 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Mówiłam, że to twardziele na odległość. A jak już kot podejdzie, to przepad w butach :mrgreen:

jasdor

Post » Pt sie 13, 2010 0:06 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

jasdor pisze:Mówiłam, że to twardziele na odległość. A jak już kot podejdzie, to przepad w butach :mrgreen:

Zgadzam się w zupełności hi,hi :D

Madziu - trawa, chwasty...
To ja Ci tego żywego obejszczołka podeślę...gryzie wszystko co wlezie
a trawę w kazdej postaci - uwielbia :roll:
Będziesz miała ogrodnika na pełnym etacie i 2 problemy znikną :lol:
1. Co mam zrobić z tą cholerą (królikiem) :evil:
2. Co masz zrobić z tą cholerą (trawą) :evil:

Mój plan dnia od 2 tyg. jest tak przechlapany, że marzę o chwili
odpoczynku z moimi kociakami, lub jakiejkolwiek chwili odpoczynku :roll:

Agatko, a ja mam do opłacenia 12 zł, coś tam, to za to 2 zł. też będą
mnie ścigać :?: 8O
(kabel ok. 4-5 m., bo gniazdo mam w innym pokoju) :roll:

Ogłoszenia - czy ktoś może porobić ogłoszenia
na kocich stronach :?:
Ludziki - PROSZĘ !!!

Madzik - zdjęcia są "zajeb..iste" :ryk:
Jesteś CUDOWNA :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Od: Pt lip 31, 2009 17:24

Post » Pt sie 13, 2010 7:49 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Safii pisze:
jasdor pisze:Mówiłam, że to twardziele na odległość. A jak już kot podejdzie, to przepad w butach :mrgreen:

Zgadzam się w zupełności hi,hi :D

Madziu - trawa, chwasty...
To ja Ci tego żywego obejszczołka podeślę...gryzie wszystko co wlezie
a trawę w kazdej postaci - uwielbia :roll:
Będziesz miała ogrodnika na pełnym etacie i 2 problemy znikną :lol:
1. Co mam zrobić z tą cholerą (królikiem) :evil:
2. Co masz zrobić z tą cholerą (trawą) :evil:

Mój plan dnia od 2 tyg. jest tak przechlapany, że marzę o chwili
odpoczynku z moimi kociakami, lub jakiejkolwiek chwili odpoczynku :roll:

Agatko, a ja mam do opłacenia 12 zł, coś tam, to za to 2 zł. też będą
mnie ścigać :?: 8O
(kabel ok. 4-5 m., bo gniazdo mam w innym pokoju) :roll:

Ogłoszenia - czy ktoś może porobić ogłoszenia
na kocich stronach :?:
Ludziki - PROSZĘ !!!

Madzik - zdjęcia są "zajeb..iste" :ryk:
Jesteś CUDOWNA :1luvu:

Irenko wieczorem zrobię Allegro.

A co do Allegro ZA JAKIE 2 ZŁ?
Wisisz im 12 zł, nie 2 zł!
Z tą kwotą 10 zł jest tak, że oni cały rok potrafią się nie upominać jak wisisz im mniej niż 10 zł, ale na koniec roku to i o 20 groszy się upomną. I całość trzeba im zapłacić, wszystko co wisisz, przeprosić i błagać o odwieszenie konta, jeśli założysz drugie bez płacenia za tamto, to Ci je zawieszą i ich wkurzysz.
Mam ponad 400 pozytywnych komentarzy w tym z 300 za sprzedaż, więc coś tam wiem ;)
Nie warto za głupie 12 zł walczyć z komornikami, bo jak przyjdzie przed sądowe wezwanie to już naliczą odsetki z kosmosu...
Warto?

A ja mam dwa kociaki do adopcji, jak jutro nie pójdą w Kakadu to chyba będą u mnie i mnie Ł. wywali na zbity pysk...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=115133
najszczesliwsza

Post » Pt sie 13, 2010 21:21 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

We wtorek odwiedziłam ślicznoty, są urocze (ta ze złamanym ogonkiem ma takie umaszczenie jak jeż..... :roll: , słodka jest) Druga też oczywiście piękna kiciula tylko bardziej nieufna.

Dziewczynki muszą znaleźć cudowny dom!

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Pt sie 13, 2010 21:37 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Sonia i Sonia porozlepiane. Sprawdze jutro, czy nadal wiszą, bo u nas takie ogłoszenia długo sie nie ostoją, zakleją innymi, albo pozrywają. Fajnie wyglądają, bo są kolorowe i przyciągają wzrok na tle innych :1luvu: Jakby co mam jeszcze 16 :mrgreen:
Żeby tylko panienki zdrowe były, bo to teraz najważniejsze.

jasdor

Post » Sob sie 14, 2010 0:56 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

To ja poprosze treść tego ogłoszeni na PW to na strony dam :ok: :ok: :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sie 14, 2010 23:49 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Allegro :oops: :oops: :oops:

Pierwszy raz robię taką aukcję, proszę o wyrozumiałość i wskazówki co zmienić

http://allegro.pl/item1189484307_sonia_1_sonia_2_2_kotki_szukaja_domu.html
najszczesliwsza

Post » Nie sie 15, 2010 9:38 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Koteńki odrobaczone i życia wewnętrznego nie miały :) Zrobiły się straszliwie miziaste. Sonia2 już biegnąc do wyciągniętej ręki mruczy tak, że ją słychać chyba na zewnątrz.

Błagam o intensywność ogłoszeń. Po moim urlopie nie będę mogła poświęcić im tyle czasu co w tej chwili, a to na pewno się na nich odbije.

U mnie też rozwiesiłam ogłoszenia, jeszcze w piątek (niestety w wersji czarno-białej), ale już w sobotę część z nich była pozaklejana czymś innym..... brak mi słów.
magdajedral

Post » Pon sie 16, 2010 10:59 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Czekam na sugestie z tym moim Allegro, no i wyświetleń 24 z czego ze 3 moje...
najszczesliwsza

Post » Pon sie 16, 2010 13:15 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Według mnie allegro jest ok. ale ja nigdy nie robiłam więc specjalista ze mnie żaden :) szkoda tylko że nikt nie pyta o koteczki, a nwet nikt tu nie zagląda. Strasznie cicho i pusto się zrobiło na tej stronce, a koteczkom potrzeba rozgłosu. we dwie to my rady nie damy.

Podrzucajmy i rozgaszajmy kotki. gdzie wszyscy Ci którzy obiecywali robić ogłoszenia???? Hallo!!!!
magdajedral

Post » Pon sie 16, 2010 13:18 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Czy ktoś mógłby mi przesłać treść ogłoszeń? Safii mi wysłała na maila, ale nic nie doszło, a jej chyba na necie nie ma, bo moje pw wisi.

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Pon sie 16, 2010 13:20 Re: Pomóż w OGŁASZANIU na kocich str.-Kotki które mieli uśpić!!!

Ja jestem :) cały czas , ale takiego doła złapałam, że ciężko mi zdanie do kupy sklecić. Bazarek na Sonie zrobiłam i co :( nie rusza. Ogłoszenia sprawdze po pracy, bo u nas też jak sie powiesi, to zaraz pozaklejają jakimś badziewiem i trzeba od nowa przyklejać, ale my sie nie dajemy dziewczyny :piwa:
Telefony bedą dzwoniły zobaczysz. Z moja Pipi też tak było, że cisza, a za jakiś tydzień dzwonili. Najbardziej nie lubie tych telefonów. Ludziom sie wydaje, że jak oferują kotu ochłap ze stołu i spanie w stajni to juz wielkie mecyje :evil:

jasdor

[poprzednia][następna]