Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
[/quote]iza71koty pisze:Obrończynie? Drogi Panie juz drugi raz to powtórzę , co napisałam na innym wątku. Jest Pan laikiem. Ma Pan stanowisko, ale brak Panu Serca. Ewidentnie Pana Inspektorka dopuszcza sie krętactw i matactw, a Pan sugeruje zamknać wątek, zeby ukrecić łeb całej sprawie.
Gdyby Pan Drogi Panie robił troche wiecej, byc moze nie byloby tyle bezdomnosci wokoł nas. Tymczasem inni robia za Pana kawał cieżkiej roboty, a Pan zbiera laury.Przychodzi tu i poucza.
Co Pan zrobił w sprawie mordowanych kotów na Teczy? Wielokrotnie prosiłam o Pomoc. Siedział Pan sobie wygodnie w cieplutkim fotelu i pisał te swoje dyrdymały i nie kiwnął palcem!!!
To jest Forum Publiczne. I kazdy ma prawo wiedzieć jak wyglada sytuacja w szczecinskim TOZ, którego notabene jest Pan z-ca Prezesa.
kya pisze:"Zdaje sie że nie trzymasz się tematu watku Kya? Nie rób za adwokata ,bo swoje tez przyłożyłas do sprawy....Poszpiegowałam Moja Droga. Dałam wszelkie wskazówki ,które były potrzebne. I nic nie zostało zrobione. Miedzy innymi dzieki takim osobom jak ty...Co do czasu, daruj sobie. Masz go znacznie wiecej niż ja ..."
Mam wiecej czasu niz Ty, ale tez nie dre sie publicznie i nie obrazam ludzi za to ,ze np. nie pomogli mi w czyms .Obrazasz publicznie osobe, ktora robi bardzo duzo dla zwierzat,ktora wielokrotnie pomogla mi ( i wielu innym ludziom)w sprawie bezdomnych kotow i nie zamierzam spokojnie czytac jak beztrosko klapiesz paszcza i obrazasz te osobe .
"I jeszcze coś Kya. Ile zrobiłam w sprawie, moga poswiadczyc Dziewczyny z mojego watku. Zrobilam wiecej niz Wy wszyscy wzięci razem do kupy.Czy to przypadkiem nie ty rozmawiałas z Pixia podczas interwencji na Tęczy? Slepa byłam i głupia. Naiwna bo wierzyłam ze chce pomóc kociakom. Tymczasem, cała ta akcja miała na celu jedynie ośmieszenie mnie przed Dziewczynami z wątku. Czy to nie dziwne ze Innej Organizacji moje dowody wystarczyły i okazały sie mocne i rzeczowe?"
Swoje domysly zachowaj dla siebie. Nie bylam nigdzie na teczy z Pixia ani z nia nie rozmawialam. Ta twoja sklonnosc do spekulacji,podejrzen etc. nazywa sie chyba paranoja. Lecz sie w koncu kobieto poki jest czas .
W zyciu bym tu nie napisala slowa nie na temat bo zdaje sobie sprawe,ze robie Offt. ale jak ktos po chamsku "jezdzi" po Rudolfie to szlag mnie trafia . To ,ze facet nie chwali sie swoja dzialalnoscia jak TY ,nie robi z siebie swietego to nie znaczy ,ze nic nie robi. Po prostu w odroznieniu od ciebie sa tez ludzie skromni ,ktorzy robia duze rzeczy po cichutku.Teraz sie rozplacz starym zwyczajem jaka to ty biedna ,niedoceniana i obrazana i ze znowu swiat spiskuje na twoja niekorzysc . Ale obiecuje ci ,ze jak jeszcze raz ublizysz Rudolfowi to osobiscie zamienie twoj watek w bagno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 59 gości