*Schronisko Opole V. Totalne przekocenie! POMOCY!*

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 15, 2010 11:31 Re: *Schronisko Opole V. Szukamy DS/DT. Prosimy o pomoc.*

Rozalka
- znaleziona na jednej z ulic Opola.

Obrazek

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Nie sie 15, 2010 15:33 Re: *Schronisko Opole V. Szukamy DS/DT. Prosimy o pomoc.*

Chciałabym w imieniu swoim, naszym i kocim podziękować cioteczce AdzePap za dwa wory żwiru i siatę kocich puszek jaką nam podarowała (oprócz wsparcia finansowego jakim nas obdarza). Wczoraj odebrałam te rzeczy i odstawiłam do schroniska :D

Dla bardzo dużej ilości, bardzo głodnych kotów wystawiłam kolejny bazarek z fantami od marivel Szminka i cienie LANCOME dla bardzo głodnego Opola!
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie sie 15, 2010 15:48 Re: *Schronisko Opole V. Szukamy DS/DT. Prosimy o pomoc.*

-Buffy-

Post » Nie sie 15, 2010 17:32 Re: *Schronisko Opole V. Szukamy DS/DT. Prosimy o pomoc.*

Odmeldowuję zrobienie ogłoszeń Bice.

Obrazek

-Buffy-

Post » Nie sie 15, 2010 18:33 Re: *Schronisko Opole V. Szukamy DS/DT. Prosimy o pomoc.*

Zapraszam na bazarek kolczyki Swarovski delikatne kobiece piękne.http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=115811
Obrazek

http://www.kociarnia.opole.pl
Bazylku,Roberciku[*]Pamiętamy

daga80

Od: Pon paź 05, 2009 19:21

Post » Pon sie 16, 2010 12:40 Re: *Schronisko Opole V. Szukamy DS/DT. Prosimy o pomoc.*

Po pierwsze, to padł mi komp w domu i po pracy jestem oderwana od świata :( Więc trochę mnie nie będzie i kontakt ze mną będzie utrudniony.

A po kolejne, trochę wieści...

Wczoraj przywieziono nam kolejnych 6 kociąt :( są z piwnicy z ul. 1-ego maja w Opolu. Kolejne maluchy do szczepienia, do nakarmienia.

Opal, malutki chłopczyk, który w sobotę okazał się być odwodnionym szkielecikiem pojechał z zestawem kroplówek do DT u marry2004. Przy "diecie" jaką dostają, takich kociąt będzie więcej :(

Po zakupie stomorgylu dla Mundka na DT u mnie i Marco (odebranym z adopcji) na DT u sygitki21 na Kocim Koncie jest debet :( Jeśli ktoś ma jakikolwiek pomysł na zdobycie funduszy, błagamy o ratunek. Ja pracuję już nad dwoma kolejnymi bazarkami.

Ogólnie jest nam bardzo, bardzo ciężko :( Prosimy wszystkich o pomoc, jakąkolwiek.
Obrazek

Boo

Post » Pon sie 16, 2010 21:30 Re: *Schronisko Opole V. Szukamy DS/DT. Prosimy o pomoc.*

(Wszystkie fotki można oczywiście powiększyć)

Płochliwy Marcyś:

Obrazek

Czarna Sawa:

Obrazek

Obrazek

Dzikunek Jimmy:

Obrazek

Obrazek

Ciekawski Filon:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Mała Tusia:

Obrazek

Ostrożna Igra:

Obrazek

Słodzinka Fifi:

Obrazek

Bura Pamela (?):

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Czarna Ally bez ogonka:

Obrazek

Miziasta Izabela:

Obrazek

Obrazek

Senior Protazy:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dzikawa Jarka:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dzika/wolnożyjąca Mamba:

Obrazek

Obrazek

Przekochana Bika:

Obrazek

Duduś z kolegami :1luvu:

Obrazek

Kwarantanna.

Iskra:

Obrazek

Alka:

Obrazek

Obrazek

Rozalka:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zysia (?):

Obrazek

Przerażona Koma:

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro sie 18, 2010 16:45 przez Cameo, łącznie edytowano 3 razy

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Wto sie 17, 2010 7:18 Re: *Schronisko Opole V. Szukamy DS/DT. Prosimy o pomoc.*

Dziś dostanę aparat i powystawiam w ciągu 3 dni- solennie obiecuję, bo mam przerwę- kolejne bazarki. Jeśli mój nie pójdzie- a widać, że zainteresowanie jest zerowe, to dołożę coś "symbolicznie" i spłacę bazarek Dagmary. Ponadto mam inne pomysły, o którychn później :roll:
Na Marco stormogyl podziałał rewelacyjnie. Młody zabawiator- nocny zakapior wrócił do suchego, które wcina z prawdziwą przyjemnością. Stan dziąsełek określiłabym na zadowalająco/dobry.

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Śro sie 18, 2010 15:59 Re: *Schronisko Opole V. Szukamy DS/DT. Prosimy o pomoc.*

Kochana Bika już jest w swoim nowym domu.

Obrazek

Powodzenia Koteczko. :)

-Buffy-

Post » Śro sie 18, 2010 23:08 Re: *Schronisko Opole V. Szukamy DS/DT. Prosimy o pomoc.*

Bika, jak pięknie, że już jesteś u siebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek
http://kociarnia.opole.pl
Ryan vel. Ptyś [*] - 16.09.2011r.
Koci wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=94811

DJ

Od: Śro lip 08, 2009 14:20

Post » Czw sie 19, 2010 22:19 Re: *Schronisko Opole V. Szukamy DS/DT. Prosimy o pomoc.*

Trzecia i ostatnia partia zdjęć (oczywiście do powiększenia) klikamy, kilkamy!

Biały persik:

Obrazek

Nie jestem pewna czy to Miri czy może Kaja...

Obrazek

To chyba Magik, ale nie mam 100% pewności...

Obrazek

Radek:

Obrazek

Opal (dt u mary2004) & Oresta:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kolejne małe i czarne, którego nie potrafię zidentyfikować :oops:

Obrazek

Karla & Kari:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Trójka "naleśniczków" - rudy biszkopt, czarny i pingwinek:

Obrazek

Dwa buraski:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Burasek, czarny i Halinka:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Dobrusia która ma już domek:

Obrazek

Zysia:

Obrazek

Iskra:

Obrazek

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw sie 19, 2010 22:23 Re: *Schronisko Opole V. Szukamy DS/DT. Prosimy o pomoc.*

Protazy... cóż znaczy to niezwykłe imię dla równie niezwykłego kota...??
Poznając Protazego nie sposób Mu nie ulec. Ów kot zawładnie Twym sercem, przyciągnie spojrzenie, Twe dłonie zaczną muskać Jego srebrne futro. On przejmie Cię cały na magiczną chwilę, by statecznie odejść na odpoczynek- w miękki zatopiwszy się koc...

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Czw sie 19, 2010 22:51 Re: *Schronisko Opole V. Szukamy DS/DT. Prosimy o pomoc.*

Jaki smutny jest Magik, te wyciągnięte łapeczki :cry:

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pt sie 20, 2010 7:05 Re: *Schronisko Opole V. Szukamy DS/DT. Prosimy o pomoc.*

marivel pisze:Jaki smutny jest Magik, te wyciągnięte łapeczki :cry:

Magik jest zabawowym żywym kotkiem i po prostu się męczy w klatce chciałby do domu poszalec pomiziać się.

Bidulki wszystkie
Obrazek

http://www.kociarnia.opole.pl
Bazylku,Roberciku[*]Pamiętamy

daga80

Od: Pon paź 05, 2009 19:21

Post » Pt sie 20, 2010 7:38 Re: *Schronisko Opole V. Szukamy DS/DT. Prosimy o pomoc.*

daga80 pisze:
marivel pisze:Jaki smutny jest Magik, te wyciągnięte łapeczki :cry:

Magik jest zabawowym żywym kotkiem i po prostu się męczy w klatce chciałby do domu poszalec pomiziać się.

Bidulki wszystkie

Przyznam, że Magik bardzo mnie martwi. Ma opalone lub obcięte wąsy. Owszem jest kotem bardzo żywym ale mam wrażenie, że on się nie bawi tylko atakuje, obroni się. Wzięty na ręce nawet sekundy nie wytrzyma w jednej pozycji, bardzo mocno gryzie, drapie, wyrywa się. Ostatnio jakiś moment próbowałam z nim pobyć i autentycznie, jak dla mnie, ten kot atakuje nie bawi się, nie łobuzuje tylko jest agresywny. Boję się, że ten brak wąsów może świadczyć o tym, że nad nim się ktoś naprawdę znęcał i Młody ma już zwichrowaną psychikę. Bardzo by się dla niego przydał DT.
Obrazek

Boo

[poprzednia][następna]