Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryb-ka pisze:Kciuki mogę potrzymać![]()
![]()
Bardzo fajne postanowienie - przyjemność chudnięcia z pożytkiem dla Kasy
XAgaX pisze:ponieważ niepostrzeżenie rozrosłam się do 86 kilo, postanowiłam sobie zrezygnować z codziennej drożdżóweczki przed pracą, a za każdą niekupioną i nieskonsumowaną drożdzówkę przekazać 2 zł na rzecz Kasy. Jeszcze 2 miesiące i kotka z Krakowa, którą "spłacam złomem" będzie spłacona, a ja miejmy nadzieję odzwyczaję się na trwałe od bułeczek z jabłuszkiem albo morelką i Kasa będzie pęcznieć dalej - a moja waga w dalszej perspektywie pokaże siódemkę na początku, nawet gdyby obok miało stać 9,9![]()
ktoś chętny dołączyć się do postanowienia albo chociaż potrzymać kciuki?
MartynaP pisze:XAgaX pisze:ponieważ niepostrzeżenie rozrosłam się do 86 kilo, postanowiłam sobie zrezygnować z codziennej drożdżóweczki przed pracą, a za każdą niekupioną i nieskonsumowaną drożdzówkę przekazać 2 zł na rzecz Kasy. Jeszcze 2 miesiące i kotka z Krakowa, którą "spłacam złomem" będzie spłacona, a ja miejmy nadzieję odzwyczaję się na trwałe od bułeczek z jabłuszkiem albo morelką i Kasa będzie pęcznieć dalej - a moja waga w dalszej perspektywie pokaże siódemkę na początku, nawet gdyby obok miało stać 9,9![]()
ktoś chętny dołączyć się do postanowienia albo chociaż potrzymać kciuki?
ja niestety nie moge bo po schudnieciu nic by po mnie nie zostalo...waze zaledwie 50![]()
ale bazarek na kk jakis skombinuje
MartynaP pisze:XAgaX pisze:
tak z dyszkę bym Ci chętnie oddała![]()
chętnie przyjmę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 58 gości