Re: AGAPEANIMALI-KONKURS-ZAPRASZAMY DO GŁOSOWANIA!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 14, 2010 15:33 Re: AGAPEANIMALI-KONKURS-ZAPRASZAMY DO GŁOSOWANIA!!!

Kot kulturalny, czyli mruczki w obiektywie aparatu

Szanowni Kociarze,
O tym, że koty są nadzwyczaj fotogeniczne, i pełne wdzięku nikogo z Was przekonywać chyba nie trzeba. A, że piękno warto utrwalać, Fundacja Agapeanimali z przyjemnością ogłasza konkurs fotograficzny na najlepsze zdjęcie, którego bohaterem jest Wasz kot – ten najukochańszy, odchuchany, albo ten, który zawdzięcza Wam codzienną miskę strawy, choć wybrał wolność. Dlaczego „kulturalny”? Bo zachwycał wiele wybitnych osobowości świata sztuki: Zbigniewa Herberta, Agnieszkę Osiecką, i wielu innych. Mamy nadzieję, że zainspiruje
i Was!

Zdjęcia prosimy przesyłać na adres mailowy: konkurs.top@agapeanimali.org do dnia 27.08.2010. Regulamin konkursu znajduje się na http://www.agapeanimaliorg.blogspot.com.

Ostateczną trójkę zwycięzców wybierze publiczność, która między 6. a 10. września odwiedzi Osiedlowy Dom Kultury „Pod Lipami” oddając swój głos na jedną z wcześniej wyselekcjonowanych przez jury prac. Planujemy także umożliwić Państwu głosowanie drogą internetową, ale o szczegółach tego sposobu oddawania głosów będziemy jeszcze informować.

Nagrody główne to koty AGAPY – maskotki/ patroni naszej Fundacji:

*Agap gigant (czyli w rozmiarze XXL)
*Agap mniejszy chudszy
*Agap mniejszy grubszy

* Przewidziane są dodatkowe atrakcyjne nagrody, w tym: eleganckie posłanka dla kotka
* coś na ząbek, czyli smaczna karma (dla bohatera nagrodzonego zdjęcia rzecz jasna)
* ekologiczny (drewniany) żwirek zbrylający

Aparaty w dłoń i do dzieła!

Partnerzy imprezy:
http://www.zwierzakowo.pl http://www.geronde.pl http://www.alelele.free.fr http://www.jrs.de

Wystawa fotografii wpisze się w program Pierwszego Poznańskiego Tygodnia Organizacji Pozarządowych, organizowanego przez Wydział Zdrowia i Spraw Społecznych przy Urzędzie Miasta Poznania.

Wernisaż przesłanych przez Was prac odbędzie się 06 września 2010 roku o godzinie 19:00.
w Osiedlowym Domu Kultury „Pod Lipami” w Poznaniu. W tym dniu będzie również istniała możliwość uzyskania odpowiedzi na nurtujące pytania dotyczące kocich osobowości
i zachowań, których udzieli specjalistka ds. behawiorystyki Karolina Jaworska - wolontariuszka Fundacji Agapeanimali, absolwentka SWPS, kierunku Psychologia Zwierząt.

Niekwestionowaną „gwiazdą wieczoru” będzie Walentyna - prawdziwa kocia dama, była podopieczna Fundacji, której uroda rozkwita obecnie w jej własnym domu. Walentynie partnerować będzie uroczy kocurek Rudolf.

Przypominamy: od 6. do 10. września, do g. 16. będzie można oddać swój głos na jedną z prezentowanych prac.

Finisz wystawy wraz z ogłoszeniem wyników i uroczystym wręczeniem nagród zwycięzcom odbędzie się 10 września 2010 roku o godzinie 19:00. Wieczór uświetni koncert wschodzącej polskiej gwiazdy jazzu Leny Romul z zespołem.

Dla uczestników przewidziany jest drobny poczęstunek.

Mamy nadzieję, że wernisaż będzie również doskonałą okazją do spotkania się, pogawędzenia, wymienienia uwag i doświadczeń, a przede wszystkim osobistego poznania osób, którym los kotów nie jest obojętny. A wszystko to w atmosferze, która pozwoli nam – wolontariuszom, na złapanie oddechu. Naładowani nową energią będziemy mogli jeszcze lepiej wykonywać nasze obowiązki.

Liczymy na Państwa uczestnictwo i życzymy udanej zabawy!

Gotowość relacjonowania tego wydarzenia wyraziły już:
Telewizja WTK oraz mmpoznan.pl

Prosimy zaglądać na naszą stronę http://www.agapeanimali.org , gdzie na bieżąco aktualizowane będą wiadomości dotyczące konkursu!!!

Pozdrawiam,
Duża von Focha (Agata)
Ostatnio edytowano Pon wrz 06, 2010 21:41 przez Duża von Focha, łącznie edytowano 2 razy

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Sob sie 14, 2010 15:43 Re: AGAPEANIMALI-ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W KONKURSIE!!! NAGRODY:)

Hm.

Wychodzi na to, że właśnie wysyłam maila :oops:
03.07.2010 ['] Prezes. Kocham Cię.
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger
22.03.2024 ['] NW SP Dongalas Glitne DSM

Dom bez kota jest jak człowiek bez duszy... Nie ma w nim życia.

Prawdziwa miłość nie potrzebuje słów. Albo milczy. Albo MRUCZY!

wistra

Od: Nie paź 08, 2006 17:11

Post » Sob sie 14, 2010 16:06 Re: AGAPEANIMALI-ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W KONKURSIE!!! NAGRODY:)

Buuu nie umiem robić fajnych zdjęć.
Próbować jednak będę uchwycić czar moich koteczków.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob sie 14, 2010 16:30 Re: AGAPEANIMALI-ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W KONKURSIE!!! NAGRODY:)

Duża, możesz wyjaśnić ostatni punkt regulaminu, czyli konkretnie, co oznacza przetwarzanie danych osobowych dla celów marketingowych? Bo na potrzeby konkursu to jakoś mogę sobie wyobrazić.

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Sob sie 14, 2010 16:39 Re: AGAPEANIMALI-ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W KONKURSIE!!! NAGRODY:)

filo pisze:Duża, możesz wyjaśnić ostatni punkt regulaminu, czyli konkretnie, co oznacza przetwarzanie danych osobowych dla celów marketingowych? Bo na potrzeby konkursu to jakoś mogę sobie wyobrazić.

Że np. w mailingu dostaniesz info o kolejnym konkursie :D

Duża von Focha

Post » Sob sie 14, 2010 17:02 Re: AGAPEANIMALI-ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W KONKURSIE!!! NAGRODY:)

Duża von Focha pisze:
filo pisze:Duża, możesz wyjaśnić ostatni punkt regulaminu, czyli konkretnie, co oznacza przetwarzanie danych osobowych dla celów marketingowych? Bo na potrzeby konkursu to jakoś mogę sobie wyobrazić.

Że np. w mailingu dostaniesz info o kolejnym konkursie :D

O widzisz. Tego się bałam. Bo tego nie lubię. I teraz muszę sobie przemyśleć, czy brać udział i podać jako adres skrzynkę mailową, którą sobie założyłam na spam sklepowy (przymus otrzymywania maili ze sklepów netowych, w których chcę kupować), czy też nie brać udziału.
Niestety szara rzeczywistość skrzeczy - ilość czasu traconego przeze mnie codziennie na kasowanie spamu i rozmowy telefoniczne z rozmaitymi osobami próbującymi mi coś sprzedać przekroczył już poziom mojej wytrzymałości.

filo

Od: Śro lip 08, 2009 13:53

Post » Sob sie 14, 2010 17:05 Re: AGAPEANIMALI-ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W KONKURSIE!!! NAGRODY:)

Mailing od nas przychodzi średnio raz na pół roku, więc jest to chyba częstotliwość do wytrzymania :wink: Żadna z nas nie ma czasu na spamowanie :wink: Ale możesz wpisać do maila, że nie wyrażasz zgody na przetwarzanie danych w celach marketingowych i Twoja wola zostanie uwzględniona :D

A udział w konkursie jest dobrowolny, więc zrobisz jak chcesz :D
Ostatnio edytowano Sob sie 14, 2010 17:33 przez Duża von Focha, łącznie edytowano 1 raz

Duża von Focha

Post » Sob sie 14, 2010 17:24 Re: AGAPEANIMALI-ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W KONKURSIE!!! NAGRODY:)

wistra pisze:Hm.

Wychodzi na to, że właśnie wysyłam maila :oops:

Ze zdjęciami jak rozumiem :mrgreen: Super :mrgreen:

Duża von Focha

Post » Sob sie 14, 2010 20:11 Re: AGAPEANIMALI-ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W KONKURSIE!!! NAGRODY:)

No, ze zdjęciami.
Trzema :oops:
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger

wistra

Post » Sob sie 14, 2010 20:16 Re: AGAPEANIMALI-ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W KONKURSIE!!! NAGRODY:)

Buuuuuuu a ja nie mam aparatu,buuuuuuuuu :( :cry:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Sob sie 14, 2010 20:20 Re: AGAPEANIMALI-ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W KONKURSIE!!! NAGRODY:)

Sobie zaznaczę. Muszę przemyśleć :wink:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Sob sie 14, 2010 21:38 Re: AGAPEANIMALI-ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W KONKURSIE!!! NAGRODY:)

Skąd wezmę tyle czasu , żeby przejrzeć zdjęcia kotów z 10 lat? :evil:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Nie sie 15, 2010 10:19 Re: AGAPEANIMALI-ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W KONKURSIE!!! NAGRODY:)

A oto jedna z nagród :mrgreen:

Obrazek

Duża von Focha

Post » Nie sie 15, 2010 10:20 Re: AGAPEANIMALI-ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W KONKURSIE!!! NAGRODY:)

Coś znajdę - jak ochłonę.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie sie 15, 2010 10:31 Re: AGAPEANIMALI-ZAPROSZENIE DO UDZIAŁU W KONKURSIE!!! NAGRODY:)

O ja, ale cudo.
Jest o co walczyć :ok:
26.11.2020 ['] Murziłka
12.05.2022 ['] Tiger

wistra

[następna]