BRZDĄCE Wszystkie szkrabiki w swoich DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob sie 14, 2010 14:05 Re: BRZDĄCE proszą o ratunek przed zamarznięciem! PILNIE DT!!!!!

pilnie DT dla maluszków :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sie 14, 2010 14:14 Re: BRZDĄCE proszą o ratunek przed zamarznięciem! PILNIE DT!!!!!

Moi drodzy, Czarnulek i Iskierka mają już zaklepany DS u bardzo fajnego pana :) Może ktoś się zdecyduje jednak na zostanie DT dla maluchów? Szybko znajdą domki :ok:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Sob sie 14, 2010 14:35 Re: BRZDĄCE proszą o ratunek przed zamarznięciem! PILNIE DT!!!!!

czyli tzn.że ten pan bierze Czarnulka i Iskierkę już?
bo w takiej syt dla nich DT jest bez sensu bo przecież im szybciej się u niego zaaklimatyzują tym więż będzie silniejsza,czy tak?
Zresztą na pewno łatwiej będzie znależć DT dla 3 niż dla 5-ciu..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Sob sie 14, 2010 14:41 Re: BRZDĄCE proszą o ratunek przed zamarznięciem! PILNIE DT!!!!!

juz sie pogubilam-a co z matka tych maluchow i jej sterylka?
Obrazek

Syku

Od: Sob mar 04, 2006 9:54

Post » Sob sie 14, 2010 14:43 Re: BRZDĄCE proszą o ratunek przed zamarznięciem! PILNIE DT!!!!!

Kociaki przyjada najpewniej koło północy, do następnego dnia muszę je gdzieś ulokować. Pan będzie mógł zabrać maluchy w poniedziałek po 17 (pracuje). Więc jak na razie potrzebuję DT na jedną noc dla sześciu malców (znalazł się ostatni z brzdąców!) i DT na niewiadomojakdługo dla czwórki szkrabów (jeden być może pójdzie do DS też w poniedziałek, więc wtedy tylko 3 maluchy by szukały DT)

jhet

Post » Sob sie 14, 2010 14:46 Re: BRZDĄCE proszą o ratunek przed zamarznięciem! PILNIE DT!!!!!

Syku pisze:juz sie pogubilam-a co z matka tych maluchow i jej sterylka?

Sąsiedzi pojechali sobie gdzieś tam w teren i są chwilowo nieuchwytni - dziś na pewno będę wiedziała, czy wysterylizują kocicę i przetrzymają ją u siebie parę dni, czy nie. Jak nie, i jak nie znajdzie się TDT z Augustowa, to pojedzie do Warszawy, o ile Koteria zgodzi się ją z marszu przyjąć i przetrzymać być może trochę dłużej niż standardowy tydzień (nie mam pojęcia, kiedy byłaby dokładnie możliwość odwiezienia kocicy, najpewniej za ok. 1,5 tygodnia).

jhet

Post » Sob sie 14, 2010 16:46 Re: BRZDĄCE proszą o ratunek przed zamarznięciem! PILNIE DT!!!!!

Wszystkie maluchy razem - one baaaardzo kochają każdego człowieka :)

Obrazek

jhet

Post » Sob sie 14, 2010 16:50 Re: BRZDĄCE proszą o ratunek przed zamarznięciem! PILNIE DT!!!!!

DT nadal poszukiwany - nikt z niezakoconych nie chce zaznać przyjemności posiadania stada rezolutnych, żywiołowych kociątek w domu? :) Dobra zabawa gwarantowana, nie ma to jak obserwowanie kocich harców :D

jhet

Post » Sob sie 14, 2010 17:29 Re: BRZDĄCE proszą o ratunek przed zamarznięciem! PILNIE DT!!!!!

w razie czego ja moge zapewnic kocicy sterylke z 7 dniowym przetrzymaniem w lecznicy..
a ile tam jest tych kocic?
dwie?
Obrazek

Syku

Post » Sob sie 14, 2010 18:03 Re: BRZDĄCE proszą o ratunek przed zamarznięciem! PILNIE DT!!!!!

Dzięki. Kocica póki co jest jedna, Kocia Mama tych berbeci. Myślę, że znowu jest kotna - strasznie gruba się zrobiła :? Tylko, że ona nadal karmi... Ile czasu musi uplynac, od kiedy odstawi się jej maluchy? Boje sie, ze jak tak bede czekac to znowu małe bąble się urodzą... Jakies rady? Nie znam się. Moze przywiezc ją, dac cos na powstrzymanie laktacji, i niedlugo potem ciąć? Jeszcze nie wiem, jak stoi sprawa z sąsiadami. Druga kotka zato gdzieś przepadła, nie wiem, co się z nią dzieje. Więc na tę chwilę jest jedna kocica do sterylizacji.

jhet

Post » Nie sie 15, 2010 10:23 Re: BRZDĄCE proszą o ratunek przed zamarznięciem! PILNIE DT!!!!!

mozna ja juz ciąć.
Obrazek

Syku

Post » Nie sie 15, 2010 12:57 Re: BRZDĄCE proszą o ratunek przed zamarznięciem! PILNIE DT!!!!!

jak sytuacja?
Jhet,zostaw jakiś aktualny tel. na wszelki wypadek

smarti

Post » Nie sie 15, 2010 13:34 Re: BRZDĄCE proszą o ratunek przed zamarznięciem! PILNIE DT!!!!!

sytuacja do dupy, uposledzony sąsiad nie chce oddac czarnego kociaka :evil: :evil: :evil: Pieć przyjedzie do warszawy, i przez tego &^^*&@ wszystko szlak trafil! A taki super domek był dla tych dwóch malych brzdąców :( :( :( Mam ochote walić głową w ściane. Kocica natomiast we wtorek jedzie z sąsiadami do weta, ma byc sterylizowana i potrzymana pare dni w domu u sąsiadow. Ale przez tego czarnego brzdąca to mi sie juz naprawde wszystkiego odechcialo... Taki świetny dom by miał :( :(

jhet

Post » Nie sie 15, 2010 13:35 Re: BRZDĄCE proszą o ratunek przed zamarznięciem! PILNIE DT!!!!!

I nadal nie mam DT dla tych, co przyjadą!!!!!

jhet

Post » Nie sie 15, 2010 14:17 Re: BRZDĄCE proszą o ratunek przed zamarznięciem! PILNIE DT!!!!!

jhet..a ten pan nie weżmie zamiast niego innego-drąż temat..

i nieśmiało ..ja mam czarnego ślicznego zdrowiutkiego brzdąca na DT-ma 8,5 tygodnia.
może ten pan jego zechce..
choć jeśli ten pan upiera się przy czarnym kocie to może to jest podejrzane..nie wiem-Ty wiesz lepiej,ale ostrożności nigdy za wiele..

smarti

[poprzednia][następna]