Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie...(')

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 13, 2010 16:13 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

8O 8O 8O

ksero :ryk:

pięęęękna :1luvu:

LaraAnn

Od: Wto wrz 01, 2009 19:02

Post » Pt sie 13, 2010 17:23 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

baaaaaardzo podobna 8O tylko trochę dłuższy włos.
Ale ma taką minę, że bym się podejść bala :twisted:
oby się jej poszczęściło :ok: :ok: :ok:

a jak Ludwiś z tym kichaniem?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Sob sie 14, 2010 13:27 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Wychodzi na to że dobrze, że jestem panikarą i zaciągnęłam dziś Ludwika do lekarza... :roll:
Ma biedak infekcję, ropny wyciek z jednej dziurki noska, podwyższoną temperaturę :( Dostał dziś antybiotyk w zastrzyku i tabletki do podawania przez 5 dni. Akurat przez te 5 dni naszej nieobecności... :roll: Oby tylko grzybek przez to nie wrócił :(

:(

LaraAnn

Post » Sob sie 14, 2010 13:49 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Ojej :(
Zawiało misiaczka?
Biedulek...
A kto będzie aplikował leki? Ludwiś był grzeczny przy podawaniu tabletek. Kurcze akurat teraz... :roll:
Obrazek

magdaradek

Post » Sob sie 14, 2010 15:04 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Ech... no to Wam wyskoczył Ludi z choróbskiem. :roll: Ja to już bym miała z głowy wczasy, bo bym pół dnia siedziała i się zamartwiała a drugie pół bym wisiała na telefonie i wydzwaniała do rodziców czy wszystko w porządku. Ale ja to przewrażliwiona panikara jestem :oops:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob sie 14, 2010 15:23 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

magdaradek pisze:A kto będzie aplikował leki? Ludwiś był grzeczny przy podawaniu tabletek.

Moja kochana rodzinka :1luvu: zgodziła się przychodzić 2x dziennie, bo trzeba podawać rano i wieczorem. Poradzą sobie, bo tabletki są małe i podobno smaczne, no i mają już doświadczenie ze swoim Ryśkiem. Ale nie zmienia to faktu że mam wyrzuty sumienia że tak ich wykorzystuję :oops:

Gibutkowa pisze:Ja to już bym miała z głowy wczasy, bo bym pół dnia siedziała i się zamartwiała a drugie pół bym wisiała na telefonie i wydzwaniała do rodziców czy wszystko w porządku. Ale ja to przewrażliwiona panikara jestem :oops:

U mnie pewnie tak to właśnie będzie wyglądało... :roll: Straciłam wszelką ochotę na wyjazd, ale mamy już zapłacone, a i urlopu w innym terminie nie dostanę :( Ledwo ten tydzień uzgodniłam :roll:

LaraAnn

Post » Sob sie 14, 2010 19:16 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Pociesza mnie jedynie to, że Ludwiś zachowuje się normalnie. Wyspał się od rana, a teraz towarzyszy nam przy pakowaniu, zwiedza wnętrze walizki, co jakiś czas przychodzi na mizianki albo zachęca nas do zabawy sznurkiem skrzecząc po swojemu :1luvu: Czyli nie może się bardzo źle czuć :ok:

Trzymajcie kciuki za szybkie wyzdrowienie, a ja znikam na tydzień. Pa!

LaraAnn

Post » Nie sie 15, 2010 18:51 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Będzie dobrze, na pewno :!: :!: :!:

Wypoczywajcie jak najlepiej :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon sie 16, 2010 9:47 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Miłego wypoczynku!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kciuki za zdrowie Ludwisia zaciskamy mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon sie 16, 2010 10:00 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

No i teraz przez tydzień będziemy wyczekiwać wieści o Ludim, a to tak długo :placz:
Ja rozumiem że potem będzie rekompensata za taką stratę 8)
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Sob sie 21, 2010 10:51 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Jestem z powrotem :)
Spieszę donieść że Ludwiczek jest już zdrowy, od wtorku było widać poprawę :D Wiedział cwaniak kiedy zachorować, bo w ten sposób zapewnił sobie i Mai odwiedziny 2x dziennie :P

Majeczka stęskniona, co okazuje na każdym kroku, a Ludwiczek jak to on, bardziej powściągliwy, udaje że nic go to nie obeszło :lol:
Koty dostały prezent z wakacji - laserek, na punkcie którego Maja oszalała :ryk:

Na razie zmykam ogarnąć się po powrocie, chciałam tylko dać znać że z Ludwisiem wszystko ok :ok:

LaraAnn

Post » Sob sie 21, 2010 14:15 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Ludwiczek to męska wersja mojej wyadoptowanej tymczaski Julci.Taki sam pysio , wielkie zdziwione oczy i takie samo futerko.

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Sob sie 21, 2010 14:39 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

pozdrowienia ślę z wakacji i bardzo się cieszę, że Ludwiś zdrowy :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon sie 23, 2010 20:04 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Albo Ludi ma mega focha na nas za ten wyjazd, albo nadal źle się czuje pomimo tego że już nie kicha - nie wiem, ale coś jest ewidentnie nie tak :(
Nie bawi się, unika nas, nie chce głasków... Martwię się :(

LaraAnn

[poprzednia][następna]