Jurand*Kot Niebieski*Białaczka* Jest dobrze

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 12, 2010 18:33 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Jestem i ciągle podczytuję co u Juranda. Jego chęć życia jest godna podziwu :ok: :ok: :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Czw sie 12, 2010 18:54 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Na krwawienie z odbytnicy Bokirka dostawała zastrzyki przeciwkrwotoczne. Cyklonamina - była bardzo skuteczna.

Ale pewnie to tylko jednorazowy incydent...

Aniu, myślami jesteśmy z Wami. :1luvu:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt sie 13, 2010 13:32 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

dziewczyny przepraszam za skąpe informacje ale w głowie mam trochę mętlik, podrzucono nam na działkę w kartonie 4 maluchy, może z 5 tyg, dwa malutkie, to ktoś z działkowiczów, bo to teren zamknięty jest; mam tam 3 kotki ale wysterylizowane, mieszkają w bydkach
chętnie bym tych ludzi sama zamknęła w tym kartonie!
muszę pomyśleć co zrobić, bo teraz to tylko ryczeć mi się chce, muszę się upokoić trochę
już ran taki numer ktoś nam wyciął, wtedy były 2 kociaki

te qpki z krwią to najprawdopodobniej zmiana jedzenia u Juranda, jadł conva, gerberka i recovery, teraz od 3 dni przestawiłam go na coś innego, tańszego, powiedzmy szczerze i pewnie to to, bo odrobaczany był dobrym środkiem 3 razy
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pt sie 13, 2010 13:37 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

moge tylko trzymać kciuki za Ciebie Aniu :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt sie 13, 2010 13:41 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Anna Rylska pisze:dziewczyny przepraszam za skąpe informacje ale w głowie mam trochę mętlik, podrzucono nam na działkę w kartonie 4 maluchy, może z 5 tyg, dwa malutkie, to ktoś z działkowiczów, bo to teren zamknięty jest; mam tam 3 kotki ale wysterylizowane, mieszkają w bydkach
chętnie bym tych ludzi sama zamknęła w tym kartonie!
muszę pomyśleć co zrobić, bo teraz to tylko ryczeć mi się chce, muszę się upokoić trochę
już ran taki numer ktoś nam wyciął, wtedy były 2 kociaki

te qpki z krwią to najprawdopodobniej zmiana jedzenia u Juranda, jadł conva, gerberka i recovery, teraz od 3 dni przestawiłam go na coś innego, tańszego, powiedzmy szczerze i pewnie to to, bo odrobaczany był dobrym środkiem 3 razy

No to wesoło nie jest :roll:
Rozumiem że u Juranda to jednorazowy "wyczyn" i już jest ok?
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sie 13, 2010 13:47 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

niestety nie

Anna Rylska

Post » Pt sie 13, 2010 14:07 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Anna Rylska pisze:niestety nie

:( :roll: a co wet na to? bo to może być kwestia robaków czy zmiany karmy, a może tez być i kwestia poważniejsza :roll: np. krwawienie z układu pokarmowego.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt sie 13, 2010 18:17 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Wciąż trzymam kciuki za Juranda :ok:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Pt sie 13, 2010 18:35 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Cześc Jurandziku kotusiu błękitny. Mam nadzieję, że bez rewolucji dziś :(
Ja się pakuję i denerwuję, jutro wyjeżdżam, a wcale jakoś nie mam ochoty..
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Pt sie 13, 2010 18:42 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Podczytuję i trzymam kciuki :ok: :ok:
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Pt sie 13, 2010 21:56 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

I jak Jurandzik?
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob sie 14, 2010 0:17 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

:1luvu: :1luvu: :1luvu: koteczku wracaj do zdrowia :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sie 14, 2010 0:54 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Zdrowiaaaaaa !!!

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob sie 14, 2010 9:40 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Witam

Gibutkowa wet nie sądzi, by to było coś poważnego, jakiś uraz, krwawienie wewnętrzne, robale też nie był odrobaczany 3 seriami po 3 razy flubenolem kh, to dobry preparat,
uważa,ze to może być reakcja na jedzenie
wczoraj kupiłam 2 convy i re covery i 2 gerberki, odstawiłam tamta karmę ( nad czym ubolewam bardzo :( ) i karminy tak jak było, dziś już jest lepiej, była jedna kropla krwi tylko

Homerek białaczkowy jak da mu się choc kilka innych chrupek niż te co dostaje - natychmiast orbi qpki z duża ilością krwi, tak reaguje na coś innego; nie może karmy rc urinary nawet

Anna Rylska

Post » Sob sie 14, 2010 9:42 Re: Jurand*Kot Niebieski*Walczy o życie*NieWidzi*Potrzebna pomoc

Anna Rylska pisze:zapraszam

viewtopic.php?f=20&t=115654

zapraszam na bazarek, potrzebna jest karma, krople do oczu i żwir teraz dla 5 maluchów :(

Anna Rylska

[poprzednia][następna]