S.K-ce.Cztery koty po zmarłym. Niunia [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 9:56 Re: S.K-ce.Cztery koty po zmarłym.Kiciuś i Czaruś w DS.

Dags :mrgreen:

Nov@-wiesz, jakby co zostaw koniecznie im mój nr tel

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt lip 30, 2010 14:20 Re: S.K-ce.Cztery koty po zmarłym.Kiciuś i Czaruś w DS.

Dags, nie wiedziałam!
Gratuluję z całego serca :ok:
(zapisz godzinę urodzenia, jak najdokładniej)
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Nie sie 01, 2010 6:03 Re: S.K-ce.Cztery koty po zmarłym.Kiciuś i Czaruś w DS.

Dzięki Del, byłam pewna, że to widać było :D
Najfajniejsze jest to, że potrzebowałam 3 miesięcy aby przekonać mojego mężczyznę do posiadania kota a teraz są najlepszymi przyjaciółmi, razem pracują, on na jednym krześle, kot na drugim przy jednym komputerze, razem oglądają telewizję i tygrys naprawdę na nią patrzy, lubi discovery, jak by tego było mało to wystarczy że Alex powie mu"chodź idziemy" i idzie koło jego nogi. Prawdziwy pan z kotkiem. W piątek nawet obaj wpadli w odwiedzimy do sąsiadów :D . Sąsiadka która twierdziła, że ma alergię i na początku unikała go teraz wpada i od razu go głaska.
Dzięki serdeczne Del :1luvu:

Dags

Od: Śro cze 09, 2010 15:22

Post » Pon sie 09, 2010 12:57 Re: S.K-ce.Cztery koty po zmarłym.Kiciuś i Czaruś w DS.

Kajtek pojechał w sobotę do swojego nowego Domu :1luvu:
Powoli przystosowuje się do nowego otoczenia... zaakceptował kuwetę, je przykładnie i tuli się do swojej nowej Dużej w łóżku do snu. Życzę Kajtkowi i jego Dużej szczęścia na "nowej drodze życia" :) Wierzę, że się pokochają i będzie im razem dobrze... Chwila tak wesoła jak i smutna... Kajetan skradł mi kawałek serca, jak sądzę na zawsze :1luvu:

Nov@

Od: Pon maja 11, 2009 8:13

Post » Pon sie 09, 2010 13:12 Re: S.K-ce.Cztery koty po zmarłym.Kiciuś i Czaruś w DS.

A ja muszę rozwiać kolejne Del wyobrażenia o Czarusiu :D
Kot podobnież nie lubi jeździć samochodem, uwielbia pod warunkiem, że nie jest w klatce, musi wszystko widzieć. Wczoraj jechał z nami nad morze, pół dnia w samochodzie bez żadnego problemu. Najchętniej na przedniej szybie. Oczywiście w smyczy, dla bezpieczeństwa aby nie wszedł pod bedały. Obraził się dopiero jak chcieliśmy aby wyszedł z samochodu. Na plaży i w zaprzyjaźnionym barze robił furorę bo oczywiście każdemu dawał się głaskać i mruczał do tego.
Jest też nie ciekawa wiadomość, lekarz podejrzewa u niego alergię na mięso, możecie mi wierzyć że mu się to nie podoba

Dags

Post » Pon sie 09, 2010 18:36 Re: S.K-ce.Cztery koty po zmarłym.Wszystkie w swoich domach.

Nov@-to trzymam za aklimatyzację, mocno :ok:
posiedział chłopak trochę u Ciebie

Dags-ale kicio fajnie trafił :mrgreen:
głupio jakby miał alergię na miecho, może tylko na jeden rodzaj?
trzeba sprawdzac metodą prób i błedów, podawac tylko jeden rodzaj mięsa i obserwować

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon sie 09, 2010 18:41 Re: S.K-ce.Cztery koty po zmarłym.Wszystkie w swoich domach.

:( Rety,to co on będzie jadł?Kot-wegetarianin!Koleżanki kotka może jeść tylko chude mięsko z indyka,je suchą purinę ONE Indoor,bo tylko ona jest z samym indykiem,a rybki może?
Człowiek wybiera sobie PSA,ale to KOT wybiera sobie człowieka!

WIRGINIA

Od: Nie paź 11, 2009 17:58

Post » Pon sie 09, 2010 19:54 Re: S.K-ce.Cztery koty po zmarłym.Wszystkie w swoich domach.

w tej chwili tylko sensitivity royala, suche albo saszetki, niestety przed wyjazdem saszetek nie udało mi się dostać, to tylko u weterynarzy się kupuje i nie zdążyła dojechać więc na wyjazd kupiłam mu saszetki z rybą. Trzeba mu wyleczyć skórę, dostał takie suche strupki na całym ciele więc na ścisłej diecie jest. J :D uż przestał narzekać

Dags

Post » Czw sie 12, 2010 18:21 Re: S.K-ce.Cztery koty po zmarłym.Wszystkie w swoich domach.

Nov@ - masz jakieś wieści o Kajtusiu?
Obrazek

Te,które odeszły [*]
Fiona 12.01.2010.r. Borys 01.02.2010.r. Marusia 08.06.2011.r.
Aureliusz i Pyza 06.2011.r. Emiś 31.10.2011.r. Rudy 04.12.2011.r.
Kruszynka 04.04.2012.r. Maciuś 18.08.2012.r.Piękna 25.09.2012.r.

BOENA

Od: Czw lip 05, 2007 16:04

Post » Pt sie 13, 2010 10:15 Re: S.K-ce.Cztery koty po zmarłym.Kiciuś i Czaruś w DS.

Nov@ pisze:Kajtek pojechał w sobotę do swojego nowego Domu :1luvu:

Kajtulku, wielgachne :ok: kciukole, kociaku :1luvu:
Będzie dobrze.
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Pt sie 13, 2010 10:28 Re: S.K-ce.Cztery koty po zmarłym.Wszystkie w swoich domach.

Mała1 pisze:Dags-ale kicio fajnie trafił :mrgreen:

nie nie, Mała, mylisz się.
To nie jest kwestia jakiegoś przypadku, że Czarodziej trafił akurat do tego domku.
Zobaczcie co Dags co chwila pisze!
Czytam i za każdym postem oczy otwieram coraz szerzej 8O 8) :lol:

Uwierzcie mi, Czaruś trafił do Dags i Alexa z Przeznaczenia,
u mnie był tylko przystanek.
Mają, w trójkę, jakieś stare sprawy do załatwienia i, Dags, Alex, wygląda na to, że jesteście w trójkę na dobrej drodze :lol:

Jeśli jednak ta prosta droga Przeznaczenia będzie chciała się wykrzywić,
to pamiętajcie, że jestem. Należy tylko do mnie pisać, wołać, dzwonić, pukać...
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Pt sie 13, 2010 10:35 Re: S.K-ce.Cztery koty po zmarłym.Wszystkie w swoich domach.

Dags, Alex !!!
normalnie kocham Was za to, czym jesteście dla Czarodzieja :1luvu:

spróbuję sprawdzić tę alergię
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Pt sie 13, 2010 10:37 Re: S.K-ce.Cztery koty po zmarłym.Wszystkie w swoich domach.

a a a
jeszcze doniosę, że Niuni popsuło się pysio.
Gdy do Wawy wpadnę na dłużej niż parę godzin, to z marszu czeka ją zabieg.
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Pt sie 13, 2010 10:44 Re: S.K-ce.Cztery koty po zmarłym.Wszystkie w swoich domach.

Dzięki Del :)
Co do czarusia spędził właśnie parę dni nad morzem, nawet mu się podobało, robił rewelację, kot na smyczy :D na plaży. Na początku był troszkę onieśmielony ale szybko mu przeszło, awanturę mieliśmy dopiero po powrocie, bo samochód srtanął :D. W gości też lubi wpadać, bo i rodzinę po drodze odwiedzaliśmy. Oczywiście swoim zwyczajem to ułożenia się wybierał białe powierzchnie, najlepiej łózko :D

Dags

Post » Pt sie 13, 2010 11:49 Re: S.K-ce.Cztery koty po zmarłym.Wszystkie w swoich domach.

Dags pisze: Oczywiście swoim zwyczajem to ułożenia się wybierał białe powierzchnie, najlepiej łózko :D

Zaznacza teren i od razu widać klasę. Pies by nasikał :wink:
Obrazek Obrazek

delfinka

[poprzednia][następna]