Elmo - niewidomy szczeniak - fotki z nowego domku str. 2

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw sie 12, 2010 9:04 Elmo - niewidomy szczeniak - fotki z nowego domku str. 2

Witam,
wiem, ze to forum kocie, ale nie mam konta na Dogomanii. Czy jest na forum jakaś osoba z fundacji Viva, która zna historię Elmo?
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/odd ... ELMO,19402
mój dobry kolega bardzo chce adoptować Elma, zgłosił się już do wolontariuszy. Bardzo zależy mu na tym szczeniaczku.
Mogę polecić ten dom.
Kolega już nie może się doczekać Elma, a tu jeszcze nie ma decyzji. On się po prostu zakochał w tym kundelku :1luvu:
Ostatnio edytowano Śro sie 25, 2010 9:00 przez Bast, łącznie edytowano 3 razy
...czekam na wiatr, co rozgoni ciemne, skłębione zasłony...
ObrazekObrazek

Bast

Od: Śro sie 17, 2005 15:18

Post » Czw sie 12, 2010 9:14 Re: Elmo - niewidomy szczeniak - jest tu ktoś z Fundacji VIVA???

Tu jest stronka Elmo na Interwencjach Vivy http://www.interwencje.viva.org.pl/?p=1226#more-1226 oraz bezpośredni kontakt: 667 637 047

Kciuki za adopcję! :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw sie 12, 2010 9:18 Re: Elmo - niewidomy szczeniak - jest tu ktoś z Fundacji VIVA???

Kolega już się kontaktował, Tylko teraz bardzo mu zależy, żeby to właśnie jego wybrała fundacja ;)
ObrazekObrazek

Bast

Post » Czw sie 12, 2010 9:21 Re: Elmo - niewidomy szczeniak - jest tu ktoś z Fundacji VIVA???

Na miau z Vivy są: norka13 i cassandra. Ale one zajmują się głównie kotami. To tak jest, że każdy wolontariusz ma swoją "działkę" w działalności.
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Czw sie 12, 2010 9:23 Re: Elmo - niewidomy szczeniak - jest tu ktoś z Fundacji VIVA???

hmmm... może napiszę do dziewczyn, a nuż widelec znają wolontariuszkę od Elma :ok:
ObrazekObrazek

Bast

Post » Czw sie 12, 2010 9:24 Re: Elmo - niewidomy szczeniak - jest tu ktoś z Fundacji VIVA???

ps: pies uroczy!!!!! Nie dziwię się zakochaniu kolegi.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw sie 12, 2010 9:25 Re: Elmo - niewidomy szczeniak - jest tu ktoś z Fundacji VIVA???

Bast pisze:hmmm... może napiszę do dziewczyn, a nuż widelec znają wolontariuszkę od Elma :ok:

Wysłałam maila z linkiem do wątku, z prośbą o przekazanie osobie zajmującej się adopcją Elma. Nie wiem czy go znają. Wolontariuszy jest bardzo dużo i w całej Polsce.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw sie 12, 2010 9:29 Re: Elmo - niewidomy szczeniak - jest tu ktoś z Fundacji VIVA???

joshua_ada pisze:
Bast pisze:hmmm... może napiszę do dziewczyn, a nuż widelec znają wolontariuszkę od Elma :ok:

Wysłałam maila z linkiem do wątku, z prośbą o przekazanie osobie zajmującej się adopcją Elma. Nie wiem czy go znają. Wolontariuszy jest bardzo dużo i w całej Polsce.

Dziękuję :1luvu: Elmo jest z Warszawy (chyba)
ObrazekObrazek

Bast

Post » Czw sie 12, 2010 10:46 Re: Elmo - niewidomy szczeniak - jest tu ktoś z Fundacji VIVA???

napisałam do Agaty z Żyrardowa, zna wolontariuszy pod których opieką jest mały
jak nazywa się kolega, żebym mogła powiedzieć kto on
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Czw sie 12, 2010 11:51 Re: Elmo - niewidomy szczeniak - jest tu ktoś z Fundacji VIVA???

Poszło PW
ObrazekObrazek

Bast

Post » Pt sie 13, 2010 8:21 Re: Elmo - niewidomy szczeniak - jest tu ktoś z Fundacji VIVA???

Kolega dostał maila - Elmo trafi do Nich :1luvu: :1luvu:
Dziękuję za pomoc, wierzę, że to będzie dla Elma świetny dom :1luvu:
ObrazekObrazek

Bast

Post » Pt sie 13, 2010 8:28 Re: Elmo - niewidomy szczeniak - jest tu ktoś z Fundacji VIVA???

:)
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt sie 13, 2010 8:43 Re: Elmo - niewidomy szczeniak - jest tu ktoś z Fundacji VIVA???

Dobrze, zę taki biedny szczeniak znalazł kochający domek. Mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży :)
ObrazekObrazek

Bast

Post » Pt sie 13, 2010 10:28 Re: Elmo - niewidomy szczeniak - jest tu ktoś z Fundacji VIVA???

Super!!!! :D
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw sie 19, 2010 23:28 Re: Elmo - niewidomy szczeniak - jest tu ktoś z Fundacji VIVA???

Witam wszytskich zainteresowanych histotria Elma :)

Ja zajmuje sie jego adopcją i tyle moge powiedzec, ze wyrusza jutro transport po niego i psiak zostanie przywieziony do Krakowa, skąd w niedziele pojdzie do nowego domku, a szczęsliwcem jest wymieniany juz w postach "kolega" :)

Elmo jets w tym momencie w okolicach Jasła i niestety jest na łancuchu przy budzie, bo nie byo innej racjonalnej opcji, jak zostawienie go tam, skad był tak na prawde, znalezienie mu nowego super domu i jak najszybsze zabranie go stamtąd. Jeszcze 3 dni i dostanie psina to na co zasługuje.

Pozdrawiam wszytskich zainteresowanych jego losem i dam znac gdy nastapi Happy End :)
magda

panika90

Od: Czw sie 19, 2010 19:36

[następna]