Majencja, podziwiam, za profesję i miejsce pracy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Erin pisze:A w temacie kibla i posiadówek tamże: poszedł mąż do klopa i siedzi, siedzi, siedzi ...
Żona się w końcu wnerwiła i zgasiła światło. Na to usłyszała przeraźliwy krzyk![]()
Wpada do kibla i pyta:
- Co się stało?
A mąż na to:
- Uff, już myślałam, że mi oczy pękły ...
psiama pisze:Aja tam ! Nie straszyć tu larwami w okuTo na pewno rzadka statystyka, o wiele rzadsza niż kupa Pompona w okresie burzowym
Że już o wycieraniu pupy przez dwulatka Babci nie wspomnę
W ogóle baby ja Was kiedyś przedstawię kolegom z pracy, bo oni juz czasem rysują kółko na czole jak ja mam rzeżączkę i do kompa ryję
![]()
Majencja, podziwiam, za profesję i miejsce pracy![]()
solangelica pisze: Ty sie smiej... moj kolega z pracy Tomek K., opowiadal mi ostatnio jak poszedl do wc, siedzi taki zmeczony bo caly czas wgapial sie w monitor i cos sprawdzal, zwiesil glowe w dol i trze palcami zamkniete oczy... Podnosi glowe patrzy - ciemnosc... Zamarl, jak stwierdzil w zyciu tak go nie sparalizowalo. Na szczescie popatrzyl pod nogi a tam smuzka swiatla spod glownych drzwi... Ktos zgasil swiatlo w tym samym momencie co on tarl oczy![]()
Erin pisze:Prosze uprzejmie, Sol!![]()
Oto kilka linków:
Muzeum Ikon w Supraślu
Kruszyniany
Tykocin
Kiermusy
Suraż
W planach jeszcze:
Goniądz
Narwiański Park Narodowy Kurowo
pomponmama pisze:Psiama tobie sie wszystko pozajączkowało! Rzeżączkę leczy wenerolog, a nie weterynarz i jestem głęboko (sic!) przekonana, że można mieć drżączkę od komputera, ale rzeżączki tą drogą nie złapieszA jeśli złapałaś, to niewłaściwie użytkujesz komputer...
![]()
pomponmama pisze:Jeśli chodzi o dziwne objawy u mojego dziecka, to są to nawracające bóle brzucha. Wykluczyliśmy już chyba wszystko inne.
Erin pisze:pomponmama pisze:Jeśli chodzi o dziwne objawy u mojego dziecka, to są to nawracające bóle brzucha. Wykluczyliśmy już chyba wszystko inne.
A helicobacter była brana pod uwagę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 422 gości