dokoce sie niedlugo! potrzebna pomoc....w zmyslaniu...

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 12, 2010 23:00 Re: dokoce sie niedlugo! potrzebna pomoc....w zmyslaniu...

Ginger!!!!

Proszę, weź tego!!!
viewtopic.php?f=1&t=115681&start=0
I powiedz że znalazłaś i miał chore oczko i w ogóle bida z nyndzą...
Właśnie przeczytałam wątek i tak mi szkoda tego kotka-żeby nie zdechła tak jak kotka Liczi...
Gdzie mieszkasz?

daggie

Od: Sob cze 19, 2010 15:16

Post » Pt sie 13, 2010 8:58 Re: dokoce sie niedlugo! potrzebna pomoc....w zmyslaniu...

Ej, no spoko. 8)
To, co napisałam to rodzaj `dowcipu branżowego`. Bo w Polsce dość łatwo znaleźć sobie samodzielnie tymczasa, którym można by się trwale dokocić. Nie masz w sygnaturce miejsca skąd jesteś, więc dopiero z kontekstu Twojej wypowiedzi wywnioskowałam, że ten najłatwiejszy sposób na dokocenie, nie obciążony `zmyślaniem`, w Twoim wypadku po prostu jest nie do zrealizowania.
Sama mam na koncie jedno takie `zmyślenie`, kiedy jeszcze byłam ograniczona respektowaniem roszczeń drugiej osoby i z własnego doświadczenia wiem, że nie jest to przyjemne uczucie, takie zatajenie `źródła pochodzenia` kolejnego kota.
Chciałam po prostu podsunąć pomysł, byś Ty mogła się dokocić, a Twój TZ nie był przy tym oszukiwany.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pt sie 13, 2010 11:43 Re: dokoce sie niedlugo! potrzebna pomoc....w zmyslaniu...

A ja Cię, Gingger, popieram w 100%. Kombinuj ile wlezie skoro musisz.

Tu jest milion historii pt "Kot siedział przy samochodzie i mordę darł" i wszystkie prawdziwe.

Trzymam kciuki ;) :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

spinca

Od: Pon paź 19, 2009 12:49

Post » Pt sie 13, 2010 12:59 Re: dokoce sie niedlugo! potrzebna pomoc....w zmyslaniu...

uwierzcie mi, ze wzielabym wszytskie gdybym mogla...ale nie moge z roznych wzgledow. A Zosie najpierw...bo taka biedna i wogole wyglada jak moj ogon...taka siostra blizniaczka! :1luvu:
Glownie dlatego, ze mieszkam za granicami naszej Polszy...niestety nie wezme kota z forum, niestety...
poza tym ja nie szukam kota, ja juz mam konkretnego znalezionego, po ktorego niedlugo sie wybieram..

generalnie plan jest taki, ze biore pod opieke na pare tygodni kota znajomych, ktorzy jada na urlop do pl...niestety tam sie okazuje, ze znajomi zwyczajnie swinie-podrzucaja nam kota bo nie mieli z nim co zrobic a sami nie na urlop a na stale wrocili.nawet moglabym ewentualnie zadzwonic pod fikcyjny nr i pytac kiedy wracaja etc...a tam wiadomo co w sluchawce-zdziwienie, tlumaczenie, wmawianie, ze pomylka...wiec nawet gdyby tz chcial sam tam zadzwonic to uslyszy to samo. no a wtedy powiem, ze albo zmyslaja albo zmienili nr :ryk:
i tak czy inaczej kot juz u nas zostanie :ok:

usmaze sie w piekle... :oops:
Obrazek

Gingger

Od: Śro maja 19, 2010 21:12

Post » Pt sie 13, 2010 13:19 Re: dokoce sie niedlugo! potrzebna pomoc....w zmyslaniu...

Gingger pisze:usmaze sie w piekle... :oops:

eeee co Ty.... kot Cie przemyci do nieba :ok:

też bym zmyślała. Ile wlezie :mrgreen:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Pt sie 13, 2010 17:54 Re: dokoce sie niedlugo! potrzebna pomoc....w zmyslaniu...

Mój Maniek jest ze schroniska - TŻ wie, ale moja mama i cała rodzina jest święcie przekonana, że go znalazłam :D a jak jego zdjęcia były w gazecie z podpisem, że ze schronu, to mówiłam, że musieli tak napisać, bo jakby napisali, że znalazłam go w takim złym stanie, to przyszła by do domu policja i robiła dochodzenie :mrgreen: Łykneli :D
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Pt sie 13, 2010 18:33 Re: dokoce sie niedlugo! potrzebna pomoc....w zmyslaniu...

hhehehe :ok:
Obrazek

Gingger

Od: Śro maja 19, 2010 21:12

[poprzednia]