Moje koty cz. IV - Dracul['] Dracul filmik s. 74

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto sie 10, 2010 5:26 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

Hańka pisze:Czy znienawidzona ekolożka może się przywitać czy wypad z wąta?
A w kota samodzielnie łykającego piguły nie wierzę :P

Dalinka też łyka samodzielnie :mrgreen:
niestety nie wszystkie :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto sie 10, 2010 5:27 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

cześć Casica :wink:
z niecierpliwością czekam na fotorelacje :mrgreen:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Wto sie 10, 2010 6:45 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

O jesteś, bo ja takowoż się juz zastanawiałam czy nas tutaj całkiem opuściłaś :evil:

No i czekam na fotki kocińca :D
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Wto sie 10, 2010 9:32 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

Moje koty tez zjadaja tabletki samodzielnie i entuzjastycznie, ale niestety nie wszystkie, wylacznie tabletki drozdzy piwnych :lol:
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Wto sie 10, 2010 19:18 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

U mnie żadne po dobroci nie ruszy żadnej tabletki :twisted: Sukcesem jest jeżeli można trochę na siłe dać :roll: , a sukcesem całkowitym jak po bardzo na siłę się da :? Bo jednemu wogóle nie moża dać ani na siłę, ani po dobroci :evil:
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko

AgaPap

Post » Czw sie 12, 2010 14:59 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

To pokazesz tego wyrosnietego Druida? 8)
Obrazek

Birfanka

Post » Czw sie 12, 2010 20:05 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

Będą :twisted:
Ale mam bardzo pracowity okres :roll: Kończę dokumentację powykopaliskową, takie pierdołasy jak inwentarze, metryczki, wszystko to trzeba poprawić, wygladzić, wypieścić etc.
Mam jedną urnę do wyeksplorowania w domu, tzn w pracowni.

Zastanawiam się nad urlopem. Miałam wielkie plany, takie na miesiąc. W pierwszej wersji to miała być dolina Aosty, wybrzeże liguryjskie, a na deser Mediolan - z zakupami rzecz jasna 8)

A później mi się zmieniło i zapragnęłam Neapolu, Capri i Kalabrii. Już byłam w ogródku i witałam się z gąską, ale żal mi się zrobiło tego kociego, druidziego dorastania. No. I wiecie, że chyba na ten urlop nie pojadę, nie na tak dlugo, bo mi żal.
Więc zrobię chyba tak: Justyn pojedzie sobie na koferencję do Hradec Kralove, a ja po niego przyjadę i podążymy na południe. Do Wenecji, na 10 dni. Ale jak się okazuje jest problem z rezerwacją czegos rozsądnego :evil:
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw sie 12, 2010 22:20 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

Kasia, a musicie do Włoch w sierpniu koniecznie? To okres urlopowy Włochów, prawdziwy obłęd wszędzie :(
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Czw sie 12, 2010 22:23 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

Amica pisze:Kasia, a musicie do Włoch w sierpniu koniecznie? To okres urlopowy Włochów, prawdziwy obłęd wszędzie :(

Ja wiem, przecież wybieram się we wrześniu :)

casica

Post » Pt sie 13, 2010 9:46 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

No i proszę jak od nadmiaru się można zestresować. Wczoraj zwątpiłam, że znajdę rozsądne locum w Wenecji za cenę niższą niż 2,5 tys euro :evil: Więc zaczęłam pielęgnować myśl o Rawennie, którą uwielbiam, a która jest jeszcze dodatkowo kilkakrotnie tańsza od Wenecji i nie tak zatłoczona turystami. I jednak proszę, przyszło potwierdzenie rezerwacji z Wenecji, tej, którą chciałam. No i co teraz? Co wybrać?

casica

Post » Pt sie 13, 2010 9:49 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

Zamknij oczy i losuj :roll:

AgaPap

Post » Pt sie 13, 2010 10:04 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

:evil:
W Wenecji czeka na mnie torebka od Mariny Rinaldi 8) nie wiem jak mogłam się tak idiotycznie swego czasu zagapić i nie kupić :twisted:
A Rawenna to spokój, klimat taki senny no i tam na mnie czeka nie odwiedzone muzeum archeologiczne.
Zaletą muzeum jest cena - niewatpliwie niższa niż cena torebki :lol:

casica

Post » Pt sie 13, 2010 10:13 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

osobiscie wole senny klimat:)

Pozdrawiam i zycze milego urlopu :1luvu:
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pt sie 13, 2010 10:26 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

Rzeczywiscie ciezko sie zdecydowac :roll:
A nie masz mozliwosci odwiedzic obydwoch, pare dni w Wenecji, pare dni w Rawennie? Nie da sie tak :?:
Obrazek

Birfanka

Post » Pt sie 13, 2010 11:57 Re: Moje koty cz. IV - Dracul['] Druid już z nami mieszka:))

Dać, by się dało, zwłaszcza, że w ogóle planowałam urlop na jakieś minimum 3 tygodnie - miesiąc. Ale jak pisałam, żal mi zostawiać Druida, który dorasta w błyskawicznym tempie. Jak opuszczę 10 dni tego dorastania to juz pal licho, trudno. Ale miesiąc? :crying: Uświadomiłam sobie to po powrocie z wykopalisk. Dwa tygodnie mnie tylko nie było.
Dlatego też wybrałam opcję Wenecja/Rawenna bo blisko i w 1 dzień się dojedzie.
No, przyjdzie Justyn, będzie burza mózgów :)

edit: jednak Wenecja, przynajmniej decyzje mamy z głowy :)

casica

[poprzednia][następna]