A tak się ze mnie towarzystwo śmiało, jak łowiłam rybkiewkaa pisze:Nieziemskie Ci te rybki wyszły

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A tak się ze mnie towarzystwo śmiało, jak łowiłam rybkiewkaa pisze:Nieziemskie Ci te rybki wyszły
Kicorek pisze:Nie mam o czym pisać. I dobrze![]()
U nas generalnie cisza i spokój. Domingo czasem trochę łzawi, zwłaszcza po jedzeniu, dostaje wciąż krople. Zobaczymy, co będzie po ich odstawieniu.
Nadal jest słodki i rozmruczany. I podgryzający, ale zaczyna mieć wreszcie wyczucie, bo się na niego obrażam![]()
Hestia z Cyrylem od trzech dni bardziej się kłócą, Hestia zarobiła dwie szramy na brzuchu![]()
Ale już się goją i nowych nie stwierdzono. Oboje mogliby przestać wchodzić sobie w drogę, mają inne koty do zabawy![]()
Cyryl bardzo dobrze dogaduje się z Domingiem i tradycyjnie z Almą. Hestia też z obojgiem, choć na młodego czasem się złości, jak ten się zbytnio rozbryka. I z Kitką żyje w zgodzie. To nie, muszą fundować sobie jakieś starcia![]()
Ostatnio fotografowałam głównie maine coony, swoje koty jakoś zaniedbałam. Może w piątek to nadrobię, bo aż wstyd![]()
Oprócz mutantów dorwałam rybki i dostałam fioła na ich punkcieZe trzy kwiatki też sfociłam, w tym chyba już ostatnią w tym roku lilię wodną.
Wszystko oczywiście w ogrodzie u Magdziol![]()
I te zdjęcia biorę dla siebie, bo kudłacze w stosownych wątkach już poumieszczałam![]()
Poniżej mój połów:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dziękujęsisay pisze:Pomyślałby kto, że takie cudne zdjęcia można zrobić rybom w wodzie!![]()
![]()
Piękne!
4Kicorek pisze:Anulka, całej piątki nie posadzę obok siebie, zapomnij
Dziękujęsisay pisze:Pomyślałby kto, że takie cudne zdjęcia można zrobić rybom w wodzie!![]()
![]()
Piękne!![]()
Pierwszy raz w życiu fotografowałam takie rybki i jestem całkiem zadowolona, bo myślałam, że będzie gorzej
FluszakPluszak pisze:Fajne te karpie koi , róże też piękne( właściwie powinnam to napisać w wątku Magdziol
)
Kciuki
anulka111 pisze: zagarnij rybki
Bo pływały wte i wewte i nic a nic się nie słuchałyMariaD pisze:Kicorek, a tak jęczałaś, ze nic nie wyjdzie z tych rybek na zdjęciach.![]()
MAGDZIOL pisze:FluszakPluszak pisze:Fajne te karpie koi , róże też piękne( właściwie powinnam to napisać w wątku Magdziol
)
Kciuki
Różane niedobitki ale dziękuję już mało kwitną po za tym to nie rok dla róż, za dużo wody.Jak chcecie to wrzucę u siebie róże z przed 2 lat. Wtedy było co podziwiać.
FluszakPluszak to nie karpie koi to karasie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 7 gości