MALWINKA Z RTOZ OD JOLUKA dt! już w swoim domku w Krakowie:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 12, 2010 13:37 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Bo kula to bryła doskonała :wink:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw sie 12, 2010 13:49 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

mam nadzieję, że weekendowy gość zachwyci się tą doskonałością formy.... :wink: :mrgreen: :ok:

chociaż jak tylko pomyślę, że Malwinka będzie miała od nas wyjechać....... :crying:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw sie 12, 2010 15:31 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Trzeba o plusach dodatnich myśleć :wink:

Lepiej by jednak było gdyby Malwinka miała swój spokojny domek :-) byłaby szczęśliwsza gdyby więcej czasu z ludźmi przebywała :-)

Szkoda bardzo, że się dziewczyny nie dogadały....

Czekamy na zdjęcia :ok:

KsieznaJoanna

Od: Pon lut 18, 2008 22:55

Post » Czw sie 12, 2010 15:37 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Weekend już tuż tuż, czy w związku z tym, Malwinka spakowała swój plecaczek?

Czekamy na zdjęcia kolorowej panienki :!:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Czw sie 12, 2010 16:02 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

może się okazać, że jednak w weekend temu Panu Malwiniak nie przypadnie do serca.... - nie mam sumienia na spakowanym plecaczku jej trzymać w niepewności :wink:

joluka

Post » Pt sie 13, 2010 13:20 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Czekamy na weekend.. który to dzień "0"?? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt sie 13, 2010 13:46 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

jeszcze nie wiem - czekam na telefon od Pana....

Malwinka niestety siusia nadal na sofę - na szczęście upodobała sobie tylko jeden mebel, ale i tak codzienna zmiana i pranie podgumowanych podkładów dosyć dobijająca.... - ale nie tylko ona jedna daje nam popalić - wczoraj wieczorem już mi wszystko opadło... - Malwinka nasiusiała na sofę, mały Mentos umościł się wygodnie na kolanach gościa - szwagra mojego męża, czym go nawet wzruszył, ale nie na długo - dokładnie do czasu mokrej plamy na tychże kolanach :twisted: (co prawda mały trochę usprawiedliwiony, bo chory jest i był tuż po zastrzyku od weta), a przy - szybkim już w tej sytuacji :? :mrgreen: - pożegnaniu gości okazało się, że Majorka w tym czasie nalała na posłanie Malty w holu.............. :roll: :evil:

no ręce i nogi się nam już uginają..... :| - nie powiem, jak śmierdzi w całym domu........ :roll: :? - boję się, że ten Pan przyjdzie w odwiedziny i jak poczuje .... w Malwinki pokoju, to zwątpi.... :( - może nie zrozumieć, że to kwestia sytuacji i stresu......... :|

joluka

Post » Nie sie 15, 2010 13:40 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

no i już - po nadziei..... :(

Pan nawet nie przyszedł... - podobno sytuacja życiowa mu się zmienia... Coś ten nasz Malwiniak kochany nie ma szczęścia do "na 100 % zdecydowanych" domków... - to już trzecia taka sytuacja, że ktoś niby bardzo, bardzo chce, a potem się w ostatniej chwili dziwnie wycofuje :(

szkoda mi strasznie Malwinki - jest już tak zestresowana...- prawie nie wychodzi ze swojego pokoju, znosimy ją na dół tylko wtedy, gdy Majorkę ekspediujemy do ogrodu, bo inaczej nie jesteśmy w stanie ich upilnować - dzisiaj w trójkę pilnowaliśmy Majorki i małej, które przez chwilę były nie oddzielone drzwiami i o mały włos znowu Majorka dopadła by Malwinki... - jest tak cwana w tej swojej zaciekłości, że to się w główie nie mieści!!!!! :roll:

u nas znowu amok biegania - Murek i Mentos chorzy, codziennie musimy być w lecznicy na zastrzykach, a panny M+M niestety dodają nam jeszcze roboty sikaniem w nieodpowiednie miejsca... - więc czasu na dopieszczanie Malwinki i łagodzenie jej samotności niestety niewiele.... :(

nie jest dobrze...... - czy ktoś ma może jakiś pomysł, gdzie jeszcze i w jaki sposób możemy szukać domu dla Malwinki? ona tak bardzo potrzebuje stabilizacji, spokoju i własnego kochającego człowieka z większą ilością czasu!!!!! :crying:

założę chyba Malwince dodatkowo wątek na Kociarni - może zajrzy tam ktoś spoza forum, kto będzie szukał kotki-jedynaczki....

to dzisiejsza Malwinka - oczywiście w swoim pokoju.....

Obrazek
Obrazek
Obrazek

joluka

Post » Nie sie 15, 2010 14:18 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

smutno... Malwinka jest przepiękna, przekochana, może tak wiele ofiarować. A domu nie ma :( To niesprawiedliwe. :evil:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Nie sie 15, 2010 15:31 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

to wątek Malwinki na Kociarni: viewtopic.php?f=13&t=115803

może to jakimś cudem pomoże...... :ok:

joluka

Post » Nie sie 15, 2010 15:58 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Matko kochana...toż to tak nie można :evil: w życiu bym tak kota i DT nie rozczarowała, żeby powiedzieć, że chcę kitkowi dać dom, a potem się rozmyśliła. Niezależnie od sytuacji życiowej...że niby co? Nie ma Pan gdzie mieszkać? Eee...dooopa taki dom. Lepiej, w takim razie, że Maliwinka została.

Tylko czemu Majorka taka nieżyczliwa :(

:ok: to co, dalej kciuki :ok:

KsieznaJoanna

Od: Pon lut 18, 2008 22:55

Post » Nie sie 15, 2010 18:08 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

O rany!!!!A już myślałam,że będą dobre nowiny a tu taka przykra niespodzianka :(
Coś maluch nie ma szczęścia :( Może faktycznie na kociarni ktoś się zainteresuje.
Trzymam dalej kciuki :ok: :ok: :ok:
Pozdrawiam:)

mad1

Od: Czw paź 06, 2005 11:27

Post » Nie sie 15, 2010 23:41 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

KsieznaJoanna pisze:Matko kochana...toż to tak nie można :evil: w życiu bym tak kota i DT nie rozczarowała, żeby powiedzieć, że chcę kitkowi dać dom, a potem się rozmyśliła. Niezależnie od sytuacji życiowej...że niby co? Nie ma Pan gdzie mieszkać? Eee...dooopa taki dom.

Nie wiem jaka jest prawda w tym przypadku, ale uwierz, sytuacja życiowa MOŻE się zmienić z dnia na dzień. I jeśli zaistniało jakieś zdarzenie, które mogłoby skomplikować adopcję, to raczej wielka odpowiedzialność ze strony tego Pana, zwłaszcza że miałby do czynienia z kotem niepełnosprawnym ....
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Nie sie 15, 2010 23:45 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

Mogę dać Malwinke na nk :?: :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon sie 16, 2010 8:19 Re: MALWINKA RTOZ U JOLUKA W DT! BARDZO PILNIE DS! foty s36

CatAngel pisze:Mogę dać Malwinke na nk :?: :roll:

CatAngel!!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: byłabym Ci bardzo wdzięczna!!!

Malwinka była na FB, założonym przez Qlenkę, ale jej "wydarzenie" podobno już się skończyło... (nie wiem sama, co piszę, bo nie znam się kompletnie na nk i fb, ale cytuję moją córkę... :oops: )

joluka

[poprzednia][następna]