Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie...(')

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 10, 2010 11:26 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

magdaradek pisze:kurcze i wygląda jak zajączek, uszyska mu się wydłużyły :ryk:

Będzie robił za zajączka wielkanocnego na wiosnę :lol: Pewnie będzie zachwycony jak dostanie koszyczek, bo uwielbia w nich spać :D

Ostatnio wynalazł wejście do szafki pod zlewem kuchennym (od tyłu włazi bo jest spora odległość od ściany) i kiedy potrzebuje świętego spokoju to idzie się tam kimnąć do plastikowego kosza z workami na śmieci, reklamówkami itp. Przynajmniej mu miękko w pupcię :mrgreen: Ale za pierwszym razem to mi stracha napędził jak nie mogłam go znaleźć... :roll:

LaraAnn

Od: Wto wrz 01, 2009 19:02

Post » Wto sie 10, 2010 11:41 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

LaraAnn pisze:
magdaradek pisze:kurcze i wygląda jak zajączek, uszyska mu się wydłużyły :ryk:

Będzie robił za zajączka wielkanocnego na wiosnę :lol: Pewnie będzie zachwycony jak dostanie koszyczek, bo uwielbia w nich spać :D

Ostatnio wynalazł wejście do szafki pod zlewem kuchennym (od tyłu włazi bo jest spora odległość od ściany) i kiedy potrzebuje świętego spokoju to idzie się tam kimnąć do plastikowego kosza z workami na śmieci, reklamówkami itp. Przynajmniej mu miękko w pupcię :mrgreen: Ale za pierwszym razem to mi stracha napędził jak nie mogłam go znaleźć... :roll:

Nie zajączek tylko kot wielkanocny
O taki na żytku Obrazek
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto sie 10, 2010 12:52 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

oj koty potrafią się schować, potrafią :strach:

a Ludwiczek już raz robił za zajączka wielkanocnego, poszukam fotki i stąd pamiętam, że lubi koszyczki :D

Gibutkowa a to Sibelka w żytku jest?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto sie 10, 2010 12:56 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - najpiękniejszy kot - oswajamy :)

magdaradek pisze:a czyje to oczyska łypią z koszyczka? ;)
Obrazek

o tu jest ta fotka :)
Obrazek

magdaradek

Post » Wto sie 10, 2010 12:57 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

magdaradek pisze:oj koty potrafią się schować, potrafią :strach:

a Ludwiczek już raz robił za zajączka wielkanocnego, poszukam fotki i stąd pamiętam, że lubi koszyczki :D

Gibutkowa a to Sibelka w żytku jest?

Tak :) To były nasze ostatnie Święta Wielkanocne - przedMietkowe
Mam jeszcze zdjęcie z Mietkiem w żytku ;) Ale to już bardziej wygląda jak pokos po huraganie a nie jak świeże żytko :twisted:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto sie 10, 2010 12:59 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - najpiękniejszy kot - oswajamy :)

magdaradek pisze:
Obrazek

o tu jest ta fotka :)

Jeszcze tylko białego obrusiku na górze brakuje do przykrycia ;) A on tak w ogóle to miał jeszcze co święcić? :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto sie 10, 2010 13:09 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

właśnie nie pamiętam, czy to było przed czy po ojajczaniu :roll:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto sie 10, 2010 14:09 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Obrazek

Tutaj to już w ogóle jak zajączek wygląda :1luvu: Szkoda że wąsisków nie widać, bo te też ma długie jak królik :mrgreen:

LaraAnn

Post » Śro sie 11, 2010 8:28 Re: Ludwik Pierwszy Płochliwy - najpiękniejszy kot - oswajamy :)

Obrazek

Normalnie cudny jest, taki przyczajony króliczek z dużymi oczami i pędzelkami na uszkach :1luvu: nie da sie o nim zapomnieć :wink:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw sie 12, 2010 12:00 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Dziś mijają 2 miesiące odkąd Ludwiczek dołączył do naszej rodzinki :D Dostał z tej okazji rano podwójną porcję ślimtania, przez co spóźniłam się na autobus :wink:

W niedzielę wyjeżdżamy na tygodniowe wakacje - koty będą miały chatę dla siebie :lol: Ale spokojnie - codziennie będą ślimtane przez moją Mamę i Siostrę. Ja się już boję tej rozłąki :roll: Kogo Majeczka będzie rano ugniatać w łóżku..? Czy Ludwiś nie będzie się za bardzo stresował ich przychodzeniem..? :( Itd. itp.

LaraAnn

Post » Czw sie 12, 2010 12:08 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Już dwa miesiące... Przesyłam rocznicowe mizianki dla cudnego Ludwisia :1luvu:

Na pewno kotki pod opieką Twojej mamy i siostry będą miały się świetnie :D Ale tęsknić będziecie bez dwóch zdań :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 12, 2010 12:12 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

to naprawdę już 2 miesiące???? 8O ależ ten czas leci!!!!

Kociaki będą tęsknić, ale tydzień to nie jest dramat, będzie dobrze :ok: a jak się stęsknią to jakie będą szczęśliwe jak wrócicie!!!!!!!!!!!!!!!

Udanych wakacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Czw sie 12, 2010 14:07 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Dzięki dzięki :D

Jeszcze jedna rzecz mnie martwi :roll: Ludwiczek od jakichś 2-3 dni psika co jakiś czas. Czasem nawet 5x z rzędu musi sobie kichnąć. Oprócz tego nie ma żadnych innych objawów choroby. Mam nadzieję że to tylko reakcja na zmianę żwirku na zapachowy (lawendowy)... Może go drażni ten zapach :? Ma ktoś z Was takie doświadczenia?
Konsultowałam się już z wetką i pędem zmienimy dziś ten żwirek na zwykły, a jak do soboty nie przejdzie to idziemy na badanie. Nie chcę zostawiać chodzenia po lekarzach mojej mamie podczas naszej nieobecności :|

LaraAnn

Post » Czw sie 12, 2010 14:19 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

może być ten żwirek.

Z tego co ja pamiętam, to Ludwiś sobie kichał tak czasem. Ale z noska nic nie płynęło itd. Myślę, że nic złego się nie dzieje :D
Obrazek

magdaradek

Post » Pt sie 13, 2010 15:27 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Zobaczcie kogo wypatrzyłam w wątku konińskich schroniskowych 8O

Konin pisze:Obrazek

SONIA w schronisku od 18 kwietnia 2010. Została porzucona przez właścicieli. Jest po sterylizacji. Ma około 5 lat.

:1luvu: Pani Ludwiczkowa!!! :D

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

[poprzednia][następna]