Moderator: Estraven
iza71koty pisze:A wogóle to ja się na TO nie zgadzam i PROTESTUJE!!! jestem za tym aby Wszyscy na wątku podpisali Petycję i złożyli Swoje wnioski.Serum musi tutaj wrócić!!! Jest Nam Bardzo potrzebna!!!
i bądź tylko na tym Wątku iza71koty pisze:No i niestety wychodzi ze jest tylko TOZ i Straz Miejska. ZTZ odpada.Nie ma mocy twórczej, czyli wykonawczej. Fundacja Ratujmy Ptaki , to Organizacja zajmujaca sie tylko ptakami.W Szczecinie nie działa tez Straż dla Zwierzat.
iza71koty pisze:Ale pechowo zaczełam karmienie.Zbierało się na deszcz. Ledwo nałozyłam kociakom i jakby sie chmura oberwała.
Uciekłam do domu przeczekac ,ale jedzenie pewnie całe zmokło.
![]()
Koty tez.....
Kurcze dobrze ze choć Maksowi zdazyłam lek podać.
. Siedziały biedulki i mokły, ale wciagneły. Nic nie zmarnowały!!! ALICJA Borgelt pisze:iza71koty pisze:No i niestety wychodzi ze jest tylko TOZ i Straz Miejska. ZTZ odpada.Nie ma mocy twórczej, czyli wykonawczej. Fundacja Ratujmy Ptaki , to Organizacja zajmujaca sie tylko ptakami.W Szczecinie nie działa tez Straż dla Zwierzat.
Szczerze to kolejna patowa sytuacja, dopiero jak suki kogoś pogryzą , to się nimi zainteresują, tak to już jest w naszym pięknym kraju...
Podobną sytuację miał mój tata na działkach, bezpańska suka urodziła 5 szczeniąt, ani schronisko, ani TOZ nic w tej sprawie nie zrobili, choć interwencji było sporo![]()
Przeżyły tylko 2 szczeniaki tą srogą zimę, dzięki ludziom którzy je dokarmiali, a psiaki zamieszkały w kociej altancei dalej nikt się nimi nie interesuje,żadna organizacja
![]()
![]()
![]()
iza71koty pisze:Dziewczyny jestem w tragicznej sytuacji.Nie moge nakarmić kociaków.
Jestem wsciekła, jak nie wiem co!!!!
Leje, cholernie leje, ale to jeszcze bym jakoś wytrzymała. Tylko ze jest burza, błyska sie i walą pioruny.
Ja sie boję piorunów i błyskawic!!!
Normalnie jestem załamana.
Nakarmiłam tylko część kotków w terenie zielonym oraz te na Teczy i te w okolicach Teczy i jednego na Lotnisku. Normalnie załamka!!!
Nie wiem co mam robić???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 58 gości