Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia od Behemotha pisze:A propos płakania, ostatnio poryczałam się przy filmie Marley i ja. O psie, takim głupiutkim i przecenionym oraz jego ludziach. Prawie jak mój Raptus. Końcówka mnie rozwaliła, bo podobnie wyglądał koniec mojego psa. Umierał na rękach taty i pochowaliśmy go w kocu, żeby nie zmarzł...
Cameo pisze:Gdzie można nabyć taką książkę?Cameo pisze:Gdzie można nabyć taką książkę?
w Epiku
MarciaMuuu pisze:Ja juz nie mogę oglądać takich filmów o zwierzętach. Raz trafiłam na Lessie, którąś tam część. I chłopiec odganiał Lessie - musiałam przełączyć. Powoli dojrzewam do tego, żeby móc oglądać Tańczącego z wilkami bez płaczu (zabijają wilka i konia
). A teraz doszły też filmy o dzieciach - też nie mogę oglądać
. Chyba wyrzucę TV! :twisted:
DJ pisze:Ogromny szacun dla wszystkich bez-tv-ików![]()
Jak Wy dajecie radę??
JoasiaS pisze:DJ pisze:Ogromny szacun dla wszystkich bez-tv-ików![]()
Jak Wy dajecie radę??
Czytamy książki![]()
Po przeprowadzce nie zainstalowaliśmy telewizora. Nie mam TV już drugi miesiąc i, gdy wreszcie minął odruch włączania pilota, czuję się wolnym człowiekiem. Zamiast bezmyślnie klikać i gapić się pustym wzrokiem na reklamową sieczkę, CZYTAM fajne książki i wreszcie nie mam poczucia straconego czasu
Agata&Alex pisze:dokładnie tak, kochamy czytać, jak chcemy coś oglądnąć, to od tego mamy laptopy w domu
DJ pisze:Agata&Alex pisze:dokładnie tak, kochamy czytać, jak chcemy coś oglądnąć, to od tego mamy laptopy w domu
Czyli jednak nie da się całkowicie uciec od szklanego ekranu...![]()
A ja kocham sport - zwłaszcza w tv![]()
Piłka nożna, siatkówka i wszystkie inne sportowe rywalizacje to mój żywioł
Maykaw pisze:tv mam, czasem nawet sobie gra..ale tak naprawde nie bardzo mam kiedy ogladac, albo jestem na treningu, albo czytam, albo robie cos innego
Agata&Alex pisze:co trenujesz![]()
Maykaw pisze:Agata&Alex pisze:co trenujesz![]()
nie wiem czy sie przyznaca niech tam pole dance
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 34 gości