Otw-Fidelek [*] Rudy [*] Wieści,wieści :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro sie 11, 2010 11:06 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

Agneska pisze:Obrazek

Obrazek

Wszystkie zdjęcia są wspaniałe. Ale te dwa wgięły mnie w fotel :love:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro sie 11, 2010 13:23 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

zaglądam po urlopie i widzę, że jeden chłopak już w domu, a trójka też urlopuje - na działce! :piwa: - mam nadzieję, że ktoś się skutecznie zakocha - szczególnie pilnie w Blusiku!!!! :1luvu:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro sie 11, 2010 19:58 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

Chłopaki olewają nasze towarzystwo na maksa. To znaczy przywykły już i zaszczycają nas miziankami wtedy jak mają ochotę.Nieźle musze sie naumizgiwać, by zasłużyć na wywalenie brzunia.
Marek totalnie ciekawski, pcha sie wszedzie , wszystko musi zobaczyć. Dziś uciął sobie drzemkę z TZ-em. To zadrosnik trochę i zawsze musi być pierwszy.
Wacuś dużo podsypia, ale już nie poupychany po katach.Tylko rozwalony i rozluźniony.Od czasu do czasu przyłazi i dopomina sie o uwagę. Nie da odpędzic sie od głaszczacej ręki i miski Markowi.
Bluś zaczyna pomiaukiwac jak mały koteczek. Wydaje sie,ze reaguje na swoje imie.Lubi jak go sie kizia przy ogonku.Lubi czuć reke na wywalonym brzuszku, jednak gmeranie odpada.Ogon chodzi wtedy jak najety.Trchę się slini jak mu się podoba.
Całą trójka zrobiła popis ocieranek,wywalanek brzuchów ,ugniatania, tańczenia (Bluś to jakoś sie skupia w sobie trzymając 4 łapki blisko :lol: )i wspólnych śpiewów.
To sa wspaniałe, prześliczne koty.Czym blizej je poznaję, tym bardziej mrozi mnie świadomość,ze mogły już nie żyć.

Dziś kupiłam im w ramach przekupstwa pierś z kurczaka. Blusiowi smakowała, Wacek tak sobie był zadowolony,Marek zeżarł swoje i poleciał sprawdzać co koledzy mają.
Na noc zostawiłam świeże nerki(błeee,ale lubią),trochę puszki i wołowinkę. Rano wszystko znika oraz dużo chrupek zjadają. Bo w dzień tylko coś wrzuca sobie na smaka. Żołądki widać mają przystosowany do systemu nocnego. Co poznać po gabarytach. Nie ubyło ich ,przez czas imprezowania na działce.
Niedługo kończymy zakrapianie oczu. Uszy czyszczone dziś i jest dużo lepiej. Niestety maści mi zabrakło,więc za dużo nie wcisnęłam dzisiaj. Ale już widac poprawę wielką. Nie trzepią głowinami, nie są takie rozdraznione i uszyska stoją jak należy.
Kuwetkują wzorowo.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 9 >>

Post » Śro sie 11, 2010 20:06 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

:kotek: :kotek: Dobrze, że kociska już rozluźnione; to są takie futra w moim typie- duże, miziate i bure. Ech. gdybym miała dom, miałabym 7 kotów zamiast 3. może się kiedyś dorobię :mrgreen:
mizi mizi Blusiku
kizikizi Mareczku
buzibuzi Wacusiu
:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Śro sie 11, 2010 20:17 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

Zuzzik, a nie moglabys sie juz tak szybciutko przeprowadzic do tego domu? ;-)

Asiu, wyglaszcz budrysow ode mnie, koniecznie. :-)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro sie 11, 2010 20:21 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

strasznie fajne kocurki! :D

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Śro sie 11, 2010 21:15 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

Agneska pisze:Zuzzik, a nie moglabys sie juz tak szybciutko przeprowadzic do tego domu? ;-)

Asiu, wyglaszcz budrysow ode mnie, koniecznie. :-)

A wygłaszczę, wygłąszczę. Nawet jak zapomnę to sie sami przypomna.
To wspaniałe koty, kochane ,miziate, mruczące...
Obrazek

ASK@

Post » Śro sie 11, 2010 22:12 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

Jesteś bardzo dzielna Asiu. Czytam ten wątek od początku i trzymam kciuki za kociambry. Jeszcze chwila a znajdą domki :ok: Są piękne, zadbane, idealne koty. Prawdę mówiąc myślałam, że już w drugim wątku napiszesz, że Blue znalazł dom. Toż to kot jedyny w swoim rodzaju. Ja bynamniej nie widziałam nigdy wcześniej futra o takiej maści i z takimi oczyskami jak On. Zupełnie nie rozumiem dlaczego jeszcze ludziska się nie niego nie biją :)
Trzymaj się kochana i pomyśl też o sobie w czasie swojego urlopu.
Zalogowałam się tu, bo może chociaż pomogę Ci podrzucając temat do góry.
(Beata z L.) :D

bettina40

Od: Śro sie 11, 2010 21:53

Post » Śro sie 11, 2010 23:52 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

Alex405 pisze:strasznie fajne kocurki! :D

:kotek: :ok:
podrzucę nocką :wink:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Śro sie 11, 2010 23:57 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

Do domów :!: :!: :!: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: ale już :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sie 12, 2010 0:31 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

Asiu, najwyraźniej masz szczęście do śliniących się facetów :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw sie 12, 2010 5:27 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

hanelka pisze:Asiu, najwyraźniej masz szczęście do śliniących się facetów :mrgreen:

to dla mnie zaszczyt.TZ tego nie robi.. już :wink: .

Witaj Beatko. Troszku trwało,zanim zajarzyłam ktoś zacz. :mrgreen:

Każde ręce na pokładzie potrzebne.
Obrazek

ASK@

Post » Czw sie 12, 2010 8:28 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

Słodkie grubasy :mrgreen: :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw sie 12, 2010 8:30 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

iwona66 pisze:Słodkie grubasy :mrgreen: :1luvu:

noo,przesłodkie :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sie 12, 2010 8:34 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

a rudzielec ,jakieś wieści z domku :?: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

[poprzednia][następna]