BUBU 2 MA CUDOWNY DS U KATARZYNY1207 [*]ŻEGNAJ BUBU:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 11, 2010 19:51 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Bubencjusz wyje ... i ja też mam ochotę ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro sie 11, 2010 20:35 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Bubulinku drogi - a co to za numery???? nie było mnie przez chwilę - zaglądam, a tu takie akcje 8O - sikasz, wyjesz, atakujesz kolegę?????? a taki grzeczny kotecek z ciebie był..... :twisted: :?

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro sie 11, 2010 21:56 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Powiedz Bubulcowi że jak będzie lał Kropka to się tam do niego przejadę i mu nakiwam :twisted:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sie 12, 2010 6:22 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:Bubencjusz wyje ... i ja też mam ochotę ... :mrgreen:

ooo 8O chłopaki się pokłócili :roll: :roll: a o co im poszło? o ten wczorajszy przegrany mecz? :twisted:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw sie 12, 2010 7:40 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Gibutkowa pisze:Powiedz Bubulcowi że jak będzie lał Kropka to się tam do niego przejadę i mu nakiwam :twisted:

:mrgreen: :mrgreen: to pewnie "przy okazji" zabierzesz zapakowanego Kropencjusza... :ryk: :ryk:
Bubencjusz odbudowuje sobie "oponkę" .... 8O 8O a ciągle wydawało mi się, że kocina za mało je .... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw sie 12, 2010 8:07 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:
Gibutkowa pisze:Powiedz Bubulcowi że jak będzie lał Kropka to się tam do niego przejadę i mu nakiwam :twisted:

:mrgreen: :mrgreen: to pewnie "przy okazji" zabierzesz zapakowanego Kropencjusza... :ryk: :ryk:
Bubencjusz odbudowuje sobie "oponkę" .... 8O 8O a ciągle wydawało mi się, że kocina za mało je .... :mrgreen:

przygotowuje się do snu zimowego? :wink: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw sie 12, 2010 9:41 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

mar9 pisze:
katarzyna1207 pisze:Bubencjusz wyje ... i ja też mam ochotę ... :mrgreen:

ooo 8O chłopaki się pokłócili :roll: :roll: a o co im poszło? o ten wczorajszy przegrany mecz? :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw sie 12, 2010 9:41 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:

czy Ty mnie musisz przy czwartku tak straszyć? 8O

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw sie 12, 2010 10:03 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw sie 12, 2010 18:55 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Nie wiem co tu tak wesoło :mrgreen:
Sytuacja nie jest raczej rozrywkowa. Kot wyje i sika na balkonie, bywa agresywny - o cóś mu sie rozchodzi chyba, skoro był taki grzeczny i nieśmiały??
Kasiu, może on rzeczywiście wychodził i stąd to wszystko??
Nie masz możliwości wyprowadzić go na spacerek?
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Czw sie 12, 2010 21:04 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

Anda pisze:Nie wiem co tu tak wesoło :mrgreen:
Sytuacja nie jest raczej rozrywkowa. Kot wyje i sika na balkonie, bywa agresywny - o cóś mu sie rozchodzi chyba, skoro był taki grzeczny i nieśmiały??

Nie jest aż tak źle - Bubencjusz wyje wtedy, jak go wkurzają inne koty, a wkurzają go wtedy, kiedy podchodzą za blisko, albo kiedy głaszczę inne footro, a nie jego ... :mrgreen: I szczerze mówiąc, Kropencjuszowi przywalił zasłużenie... :wink: Kropuś mimo całego swojego uroku potrafi być "upierdliwy" aż do bólu ...I tak sobie zbierał, zbierał, aż nagrabił ... :mrgreen: Z wyprowadzaniem Bubulińskiego nie byłoby problemu, natomiast z uwago na jego nieobsługiwalność, nie wyobrażam sobie ubrania go w szelki ... :roll: Nawet króciutkie wzięcie go na ręce (np. w celu przeniesienia) jest dużym wyzwaniem... walka o założenie szelek byłaby pewnie takim stresem, że wg mnie nie warto ... dzisiaj przykładnie nasikał w kuwetę - przy świadkach ...i się nie wstydził... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw sie 12, 2010 21:26 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:

Nie jest aż tak źle - Bubencjusz wyje wtedy, jak go wkurzają inne koty, a wkurzają go wtedy, kiedy podchodzą za blisko, albo kiedy głaszczę inne footro, a nie jego ... :mrgreen: I szczerze mówiąc, Kropencjuszowi przywalił zasłużenie... :wink: Kropuś mimo całego swojego uroku potrafi być "upierdliwy" aż do bólu ...I tak sobie zbierał, zbierał, aż nagrabił ... :mrgreen: Z wyprowadzaniem Bubulińskiego nie byłoby problemu, natomiast z uwago na jego nieobsługiwalność, nie wyobrażam sobie ubrania go w szelki ... :roll: Nawet króciutkie wzięcie go na ręce (np. w celu przeniesienia) jest dużym wyzwaniem... walka o założenie szelek byłaby pewnie takim stresem, że wg mnie nie warto ... dzisiaj przykładnie nasikał w kuwetę - przy świadkach ...i się nie wstydził... :mrgreen:

O to tak jak moje. Czasem nawet potrafią walnąć kupsztala w trakcie czyszczenia kuwety :| A Mietek to nawet stęka trochę jak ciśnie :mrgreen: :lol:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Czw sie 12, 2010 21:55 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

A to zmienia postać rzeczy.
Bubuś jest po prostu cięzki w obsłudze a poza tym nie lubi obcych zapachów w SWOJEJ kuwecie :mrgreen:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt sie 13, 2010 7:47 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

katarzyna1207 pisze:

komisyjny koopal 8O no, no :mrgreen: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pt sie 13, 2010 8:38 Re: BUBU 2 - ma cudowny DT - szuka DS

:mrgreen: :mrgreen: Komisja (poza mną oczywiście :ryk: ) natychmiast "musiała" załatwić się do tej samej kuwety ... :ryk: mimo że mam cztery .... No to jak Bubuś miał nie wyć, jak widział, że mu profanują kuwetę? ...Poza tym, Bubuś jak jest już mocno wq.... to walnie łapą z pazurami, ale ta łapa jest miękka, nawet futro nie leci za bardzo. Myślę więc, że to nie tyle agresja, tylko "ostateczne ostrzeżenie". Nawet mnie u wetki jak się na nas rzucił przy zakładaniu wenflonu, to złapał paszczą za rękę, ale nie zacisnął tak jakby mógł gdyby naprawdę chciał mnie uszkodzić... Najgorsze są te jego "wycia" - jeszcze nie słyszałam tak wyjącego kota, nie da się długo tego wytrzymać... :roll: Jedna z kroplówek u wetki schodziła prawie 4 godziny, a Bubuś wył około 3,5 godziny ... nieustająco ... :evil: :evil: I wetka, i jej mąż (też wet), i ja oczywiście też, mieliśmy już ochotę uciec stamtąd i zostawić gada :strach:
Obrazek

katarzyna1207

[poprzednia][następna]