Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sisay pisze:Dziewczyny, tak mi przyszło do głowy... nie gniewajcie się, luźna uwaga tylko.
Bo one nie dość ze w takich warunkach, niedojadają, to jeszcze kitekat...
Jakby tak im mięska nagotować? O wiele taniej by wyszło i zdrowo, miałyby maluchy siłę walczyć z choróbskami.
Udka z kurczaka można kupić w promocji za 4-5 zł, rosołowe z indyka koło 6 zł. Za kilogram! Saszetki kitekata wychodzą ze 13 zł za kilo a kociska się i tak nie najedzą.
Wiem, że jest z tym trochę roboty, ale można pomrozić, ugotować na dłużej... jak ktoś ma czas.
To wielka oszczędność przecież.
Filomen pisze:sisay pisze:Dziewczyny, tak mi przyszło do głowy... nie gniewajcie się, luźna uwaga tylko.
Jakby tak im mięska nagotować? O wiele taniej by wyszło i zdrowo, miałyby maluchy siłę walczyć z choróbskami.
Udka z kurczaka można kupić w promocji za 4-5 zł, rosołowe z indyka koło 6 zł. Za kilogram! Saszetki kitekata wychodzą ze 13 zł za kilo a kociska się i tak nie najedzą.
Wiem, że jest z tym trochę roboty, ale można pomrozić, ugotować na dłużej... jak ktoś ma czas.
tez o tym mysle tylko brak czasu ..... na razie nie mozemy sobie z palcem do .... trafic tyle jest do zrobienia, ale mysle o tym
sisay pisze:No, to jeszcze taniej![]()
I nie trzeba tego gotować, wystarczy wrzucić do zamrażarki i pamiętać o wcześniejszym wyjęciu
Iweta pisze:Filomen pisze:sisay pisze:Dziewczyny, tak mi przyszło do głowy... nie gniewajcie się, luźna uwaga tylko.
tez o tym mysle tylko brak czasu ..... na razie nie mozemy sobie z palcem do .... trafic tyle jest do zrobienia, ale mysle o tym
Jesli miałoby to dojść do realizacji , to warto wtedy kupować mięso z ecokarmy , mieso wołowo-indycze kosztuje 3,20/1kg. Pakowane w 0,25kg paczuszki .W kartonie jest 10 kg.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], MB&Ofelia i 310 gości