DulencjowoII.[*][*][*][*][*][*]Czesia i ktoś jeszcze :)))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 10, 2010 17:59 Re: Dulencjowo II.Gucio [*] Paciek- pnn i bradykardia.Rubiś FIP?

Dzięki Gibutkowa.

Wróciliśmy.

Nie jest dobrze. Przepraszam, ale wychodzę z miau teraz.Nie mam siły pisać.

A i Rubiś nie chce spać w łazience, woli na podusi, w sypialni. Warczy, jak inne koty podchodzą.
Dałam mu spokój, niech leży, gdzie chce. Jak będzie chciał się schować, to się schowa.

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto sie 10, 2010 20:51 Re: Dulencjowo II.Gucio [*] Paciek- pnn i bradykardia.Rubiś FIP?

Tylko tej informacji było mi trzeba...

Z internetowych sklepów mają ponoć zniknąć karmy lecznicze :roll:
Jak mi przyjdzie kupować w lecznicach, nie dam rady...
Paciasty zjadł dziś 3 puszki renalka - tak chciał i taką ma pojemność. I tak cud, że ostatnio je renala...
Suchego nie chce, nawet moczonego, tylko pusie...

Już wiem dlaczego na animalii nie ma, a moje zam. w Krakvecie od tygodnia nie może dojechać

Idę się zakopać i wyć :cry: :cry:

Dulencja

Post » Wto sie 10, 2010 21:14 Re: Dulencjowo II.Gucio [*] Paciek- pnn i bradykardia.Rubiś FIP?

Ja właśnie taką informację otrzymałam od Pani z Krakvetu. RC już wstrzymał dostawy do nich i mojej karmy nie było. Natomiast Hillsa normalnie mieli i wymiennie dostałam. Mam nadzieję, że jednak nadal będzie można kupować przez net. Mam ogromną nadzieję.

Kciuki Dulencja za Ciebie i Twój zwierzyniec :ok:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto sie 10, 2010 21:24 Re: Dulencjowo II.Gucio [*] Paciek- pnn i bradykardia.Rubiś FIP?

Czasami firmy zmieniają sposób dystrubucji w ramach działań marketingowych, żeby dookreślić wizerunek (np nie przez sklepy, tylko apteki, bo to się kojarzy bardziej z lekarstwem niż zwykłym jedzeniem i mozna np liczyć sobie drozej (np szampony aminexil tak się chyba rozpowszechnia) Wiec jest nadzieja, ze inne firmy tego nie zrobią. Albo może planują własny sklep wysylkowy...
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto sie 10, 2010 21:29 Re: Dulencjowo II.Gucio [*] Paciek- pnn i bradykardia.Rubiś FIP?

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sie 11, 2010 7:06 Re: Dulencjowo II.Gucio [*] Paciek- pnn i bradykardia.Rubiś FIP?

Rubiś warczy (dosłownie) na każdego kota, który tylko znajdzie się w jego pobliżu (tak ok. 1 m.).

Załatwia się (sioo), pije wodę, dziś zjadł z 5 chrupków. Bardzo dobrze, ze zjadł.
Niestety wydaje mi się, że ma większy brzuszek.
Jest słaby.

Paciek dzisiaj zapomniał jak się chodzi po schodach :?
Koniecznie dzisiaj muszę go wykąpać, bo zalany jest cały.

Reszta trzyma się i humorki im dopisują.

Dulencja

Post » Śro sie 11, 2010 7:33 Re: Dulencjowo II.Gucio [*] Paciek- pnn i bradykardia.Rubiś FIP?

Magda, dużo sił. Trzymam kciuki za Was :ok:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Śro sie 11, 2010 7:39 Re: Dulencjowo II.Gucio [*] Paciek- pnn i bradykardia.Rubiś FIP?

Miłego dnia

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro sie 11, 2010 8:51 Re: Dulencjowo II.Gucio [*] Paciek- pnn i bradykardia.Rubiś FIP?

Magda :ok: cały czas za Packa i Rubisia

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Śro sie 11, 2010 9:25 Re: Dulencjowo II.Gucio [*] Paciek- pnn i bradykardia.Rubiś FIP?

:ok: za Rubina
a Paćkowi to by sie przydał porządny kopniak ;)
rozpuściłaś go potwornie :twisted:
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro sie 11, 2010 12:19 Re: Dulencjowo II.Gucio [*] Paciek- pnn i bradykardia.Rubiś FIP?

Rubiś odszedł :cry: :cry: :cry:

Żegnaj Mój ukochany Pędzelku[*][*][*]

Dulencja

Post » Śro sie 11, 2010 12:21 Re: Dulencjowo II.Gucio [*] Paciek- pnn i bradykardia.Rubiś FIP?

Dulencja pisze:Rubiś odszedł :cry: :cry: :cry:

O Boże...... :cry: [*][*][*]
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro sie 11, 2010 12:22 Re: Dulencjowo II.Gucio [*] Paciek- pnn i bradykardia.Rubiś [*]

[']
Bardzo mi przykro...
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Śro sie 11, 2010 12:25 Re: Dulencjowo II.Gucio [*] Paciek- pnn i bradykardia.Rubiś FIP?

:cry: :cry: :cry: strasznie przykro... Dulencjo, mnóstwo ciepłych myśli przesyłam.
Rubisiu ['] ['] [']

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Śro sie 11, 2010 12:27 Re: Dulencjowo II.Gucio [*] Paciek- pnn i bradykardia.Rubiś FIP?

Dulencja pisze:Rubiś odszedł :cry: :cry: :cry:

:cry: :cry: :cry: matko... :(
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]