Muszę się dowiedzieć, jakie badania/szczepienia muszą mieć koty, żeby mogły jechać od razu z nami

Na parapetówkę nic sobie nie życzę - pozostawiam gościom swobodę wyboru prezentu lub całkowity jego brak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
SecretFire pisze:(O ile pamietam trzeba im u gory dac termin...)
SecretFire pisze:Jak nie dasz zadnego terminu to do d...Ja chcem teraz juz uciekac
No i zyje tak, jakby, bo sprzedaje, to co sie da, zeby nie brac ze soba, gromadze kartony w piwnicy i pakuje durnostojki, ktorych nie chce juz tu uzywac, do ubrania kupuje juz tylko rzeczy elegancki, zebym tez w dobrym biurze miala sie w co ladnie ubrac, rozwiazalam wszystkie dlugotrwale kontrakty jak komorke, zostawilam tylko ubezpieczenia na mieszkanie. Mam dluga liste zrobiona, na ktorej sa spisane rzeczy, ktore musze zalatwic, jak juz bedzie naprawde szlo. Mam liste do urzedu celnego ze spisanymi rzeczami, ktore biore ze soba. Kartki na kartony mam przygotowane, zeby ponaklejac, bo to wazne do celnego. Mam wybrany transporter, tylko jeszcze nie wiem czy go tu zamowie i tam zostawie, czy ktos bedzie musial nim znowu tu wrocic. Jestem w stanie pogotowia po prostu. I teraz mi powiedzcie, ze ja nie zwariowalam!!!
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, zuzia115 i 30 gości