Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:Gdałam z aamms, jesteśmy wstępnie umówione na niedzielę-poniedziałek na sesjęOna ma urwanie głowy w robocie i dlatego tak tajemniczo milczy
Marzenia11 pisze:Zofia&Sasza pisze:Gdałam z aamms, jesteśmy wstępnie umówione na niedzielę-poniedziałek na sesjęOna ma urwanie głowy w robocie i dlatego tak tajemniczo milczy
Taaaa.... uwierz mi, że też pracuję po kilkanascie godzin dziennieale jesli mam coś ważnego do przekazania w wątku i nie mogę to proszę koleżankę. Milczenie (nawet na sms i mms) jest niepokojące i już. Ale rozumiem, że na początku przyszłego tygodnia zdjęcia będą i będę mogła linkować też Frygę do kandydatów na domek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aamms pisze:
Marzenia, nie wiem czy to wystarczające tłumaczenie ale oprócz rzeczywiście urwania głowy w pracy, na razie ze względu na urlopy, zostałam sama ze wszystkimi przetargami..
Jeszcze jutro mam pogrzeb w najbliższej rodzinieco jak się domyślasz poprzedzone było również zaangażowaniem całkiem innym niż forum..
Dlatego jeszcze raz przepraszam wszystkich za milczenie..
Marzenia11 pisze:aamms pisze:
Marzenia, nie wiem czy to wystarczające tłumaczenie ale oprócz rzeczywiście urwania głowy w pracy, na razie ze względu na urlopy, zostałam sama ze wszystkimi przetargami..
Jeszcze jutro mam pogrzeb w najbliższej rodzinieco jak się domyślasz poprzedzone było również zaangażowaniem całkiem innym niż forum..
Dlatego jeszcze raz przepraszam wszystkich za milczenie..
Na pewno po moich traumatycznych doświadczeniach w pomaganiu w adopcjach pani D. jestem przewrażliwiona i teraz już reaguję niepokojem na najmniejsze sygnały. Dlatego informacja, jakakolwiek, trzy słowa smsem czy nawet przez kogoś mnie uspokajają. Brak informacji jest okropny. Tym bardziej, ze ja po prostu lubię jasne sytuacje.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zofia&Sasza pisze:
No to mamy jasność w temacie Marioli![]()
Kto to pani D?
aamms pisze:Marzenia, dla wyjaśnienia wszelkich niedomówień, zapraszam razem z Zofia&Sasza na sesję foto Frygi..
Jeżeli oczywiście masz ochotę..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 78 gości