Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sebriel pisze:anna57 pisze:iza71koty pisze:Powiedz mi Sebriel jak to mozliwe ,ze żaden inny TOZ w Polsce nie ma tak wysokiej ilości wyadoptowanych kotów i psów???To dobrze czy żle według Ciebie?Statystyka jest bardzo wysoka .
Bo granica z Niemcami jest blisko
i?....
magdalenażyngiel pisze:Jestem przerażona atmosferą jaka panuje między ludzmi tutaj oraz w TOZ.... czasem nie wierze ze chcecie pomagać zwierzętom... nie wieżę że ludzie tacy jak wy są w stanie pomóc jakiejś istocie w momencie kiedy sami do siebie nie mają szacunku..
magdalenażyngiel pisze:tak patrycja i wiesz doskonale czemu
iza71koty pisze:Rozumiem Sebriel. Naturalnie ze Pixia. Tylko ze Pixia takiej informacji nie udzieli ani mi ani nikomu, z tej prostej przyczyny ze jest tylko pośrednikiem w całej tej eksportowej machinie.
Te kotki nie były dorosłe. To były młode kotki o watłym zdrowiu, o pomoc dla których prosiłam na wątku od momentu jak trafiły do mnie.Oddajac je Pixi dostałam zapewnienie, ze będa przeleczone i wyadoptowane. Tylko z tego powodu podpisałam zrzeczenie. Mogłam ich wcale nie wydawać. Zrobiłam to dla ich dobra, dla lepszej przyszłości. Co dostałam w zamian? Nic! Zero informacji i odrzucanie kolejnych moich pw z pytaniami. Grzecznymi pytaniami zaznaczam!Za to wyrwało sie Pixi że zostały juz dawno wywiezione, bo kto by je tutaj leczył!!!
Te kotki nie były moimi kotami. Były ratowane z opuszczonych. likwidowanych działek. Czy na taki los zasłuzyły? Ze nikt nawet nie potrafi mi udzielić informacji czy wogóle żyja?
Sebriel i Ty i ja to wiem ,ze Osoby zajmujace sie Adopcjami do Niemiec to tzw."zaklęty krag "Scisła elita, która szykuje koty do wyjazdu i na tym konczy się ich rola. Znam eksport kotów od podszewki i moge wiele o tym powiedzieć.Prezes Fundacji poznałam jeszcze w czasach, kiedy współpracowała z inną organizacją.Od kilku miesiecy próbuje znalezć chociaz jedno zdjecie Plamki czy tej drugiej kotki, zabranej z Lotniska.Obydwie dostały wspaniałe szanse....czyli wyjazd.Tak się składa ze w momencie wyjadzu Pixia szybko zamyka wątek i bierze sie za nastepnego kota.Jeśli chodzi o kotki ode mnie, to nie ma jakiejkolwiek informacji gdziekolwiek.Tak jakby wogóle nie istniały.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 69 gości