Kocurro pisze:Przepiękne te ragdollęta! Przyłaziły na kolana i do łóżka?

Molestowaly na wszelkie sposoby -przylazily do lozka ,jak siedzialam na lawie to zdobyly umiejetnosc wlazenia na nia i ukladaly sie przy mnie pokotem

, jak sie dotknelo to sie wlaczalo glosne mruczenie, odlot to byl zupelny

Pierwszy raz widzialam podrosniete kocie maluszki -bajka w dodatku Blusik ma miot bardzo kolorowy ,wiec i kolorystycznie cudnie wygladaly

Ale tez bylo widac roznice w charakterkach kocich ,rudzielce zachowywaly sie tka jakby rodzenstwo im nie bylo potrzebne do szczescia ....one potrzebowaly tylko czlowieka w stylu -przytul mnie ,no dotknij,czy moge polezec przy Tobie, na Tobie itd. Wszystkie sa proludzkie ale rudaski bajka ,a blunie jaki rozkoszny jak ja to nazywam srebrny kolorek -piekny tne kolor blue u ragdolkow.
podlalam kwiatki -dobranoc sisay,duszno, parno a burzy nie ma choc niebo czarne bez jednej gwiazdy ,czyli ta wielka chmura jest nad nami-na razie trzymam balkon otwarty -chcialam zamknac ,ale Rys protestowal z Guciem

Rys swoje ech ech wydawal glosem znekanego kotka ,a gucio ojojoj -no to siedza dalej , ja i tak nocny marek jestem niech maja radoche
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.