Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 10, 2010 14:15 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Piękna odkarmiona Diana padła przez przypadek ofiara psa, który przyszedł ze złodziejami. To trwało kilka sekund a kotka....jest ranna, smutna i obolała. :| :|

jeśli haskie zaczna biegać jak w ubiegłym roku, znów ich ofiara padną koty. Pytanie tylko ILE????? :|
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Wto sie 10, 2010 14:16 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:Wiedziałam!!! :ryk: Ja wiem ze jeszcze sobie przemyślisz i nie podejmiesz tak ryryzkownego kroku.... :ryk:

Już podjęłam :P
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Wto sie 10, 2010 14:25 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Dziewczyny to nie zarty. 8O Proszę o odsiecz na Bazarku. Ktoś musi opanować to szaleństwo!!!!! :ryk: :ryk: :ryk:

iza71koty

Post » Wto sie 10, 2010 14:28 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

sie witam
cos mi sie z miau dzieje i albo nie moge w ogole odpalic albo posta poslac bo pisza ze forum chwilowo nieaktywne :evil:

ale jestem ,zeby nie bylo :wink:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto sie 10, 2010 14:40 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Mi tez się dzisiaj coś dzieje z netem. :roll:

Naskarżę Szarusi. Naskarżę jak nic!!!! :ryk:

iza71koty

Post » Wto sie 10, 2010 15:23 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Ojej a co to dzisiaj jakiś "DZIEŃ CUDÓW ??? 8O 8O 8O Wiem , wiem, ale nie powiem. Powiem póżniej. :D A wieści Wspaniałe. :1luvu: A i jeszcze cos dostałam zapytanie na pw od Terra50 o obraz w opcji kup teraz. Kurcze nie przewidziałam takiej opcji. :roll: Panikota jest Wybawiciel!!! Może uda sie zdjać z Ciebie ten ciezar!!!! :ryk: :ryk: :ryk:

iza71koty

Post » Wto sie 10, 2010 16:14 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

z dobre wiesci :ok: :ok: :ok:

zaczelam sie jogowac bo juz ze stersow i nerwow wyrobic nie moge
cholerka ale bede jutro cierpiec bol fizyczny... :?
ale co sie okazalo ja nawet juz normanie oddychac nie umiem
babka na dvd mowi wdech,a ja juz w tym czasie zrobilam wdech i wydech i nastepny wdech
matko bosko -zle ze mna :? :oops: :?

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Wto sie 10, 2010 17:50 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:-=Sara=-, ALICJA chciałam Was zapytac czy doszły fanty z bazarku? :wink: I czy jestescie zadowolone z zakupów? :roll:

Tak , doszły fanty, ja jestem bardzo zadowolona :lol:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Wto sie 10, 2010 18:03 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

iza71koty pisze:ALICJA mnie prosiła o czarnego kota na czerwonym tle. Jak sie zbiorę myślowo, to moze sie uda..... :roll:

obraz jest piękny ten niebieski
czarny kot musi być, a tło białe też jest ok. :D
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Wto sie 10, 2010 18:56 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Garfield jest kochanym kotkiem :1luvu:
W podróży był bardzo grzeczny, taki wyluzowany jest teraz :D
Śpi z nami w łóżku i mruczy jak traktor :wink:
Moje futra na razie z dala się przyglądają, jest spokój :wink:
Nie zwróciłam tylko uwagi jak kitucha poszła oglądać 8) króliki i króluś kota pogonił :roll: była mała zadymka

jedno na co nie mogę patrzeć, bo zaraz płaczę :cry: , to jak Rudasek uderza o wszystko nosem, nosek ma taki cały obolały :(
wiem,że to tak musi być, ale to tak strasznie wygląda :(

jest przeraźliwie chudy :twisted: i ma matową sierść :twisted:
on nie umie normalnie jeść, muszę mu wszystko miksować jak niemowlakowi, ale je ładnie i nawet się zaczął już domagać :D

Jest dobrze :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Wto sie 10, 2010 19:01 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Iza, ja planuję zakup kocyków lub czegoś podobnego dla twoich/naszych kotów na zimę :D
też już o tym myślę :roll:
mam to na uwadze :wink:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Wto sie 10, 2010 19:15 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Parę godzin strachu i mamy dodatkowe 14 zł z błękitnego :ok:

Może powinnam zostać zawodowym 'podbijaczem' licytacji ... 8) :mrgreen:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto sie 10, 2010 19:19 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

Alicjo, odkarmisz Garfielda to kształtów nabierze i sierść zrobi się błyszcząca. A co do uderzania noskiem to szybko się nauczy "kształtu" mieszkania i przestanie walić nosem we wszystko a nieświadoma osoba nie zorientuje się, ze to niewidomy kot. Nie możesz tylko za często robić przemeblowania :mrgreen:
Obrazek Obrazek

panikota

Post » Wto sie 10, 2010 19:57 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

ALICJA Borgelt pisze:jedno na co nie mogę patrzeć, bo zaraz płaczę :cry: , to jak Rudasek uderza o wszystko nosem, nosek ma taki cały obolały :(
wiem,że to tak musi być, ale to tak strasznie wygląda :(

To minie jak opanuje rozkład mieszkania. Moja Asia potrafi wchodzić na szafki kuchenne, na pralkę, że o kanapie nie wspomnę i całkiem nieźle biega.
Obrazek
"Nie miłosierdzie a sprawiedliwość jesteśmy winni zwierzętom"

ania c

Od: Czw lis 24, 2005 12:56

Post » Wto sie 10, 2010 20:02 Re: Widzę. Czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest dużo. Pomóż.

panikota pisze:Alicjo, odkarmisz Garfielda to kształtów nabierze i sierść zrobi się błyszcząca. A co do uderzania noskiem to szybko się nauczy "kształtu" mieszkania i przestanie walić nosem we wszystko a nieświadoma osoba nie zorientuje się, ze to niewidomy kot. Nie możesz tylko za często robić przemeblowania :mrgreen:

No tak, mieszkanie dość duże i wiele nauki przed Garfieldem, ale już wskakuje na sofę i łóżko w sypialni :lol:
On jest taki biedniutki, oczka świeżo po zabiegu i tyle dodatkowego stresu :| ja się boję że on sobie krzywdę jakąś jeszcze zrobi :(
Wszystkie kanty na meblach już zabezpieczyliśmy :)
Teraz to ja muszę wyluzować :roll:
Obrazek

ALICJA Borgelt

[poprzednia][następna]