Legnica ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 09, 2010 21:53 Re: Legnica,finanse topnieją,tymczasów dostatek...

Nie było mnie troszkę, a tam gdzie byłam nie było netu.
Sasza wracaj do formy :1luvu:

Edi100

Od: Pon lis 07, 2005 16:20

Post » Pon sie 09, 2010 22:38 Re: Legnica

Legnica pisze:Po raz kolejny złamałam swoje postanowienie,że nigdy więcej żaden kot...bo mam dosć tego forum.Ale tak mnie wk..ło gadanie o biednym kotku,ze postanowiłam zadziałać.
Jest u mnie kot z tego wątku
viewtopic.php?f=1&t=114991
mam nadzieję ze jakis DT go przejmie,wielką nadzieję.

Zacytuje siebie,bo watek dobiega ku końcowi.
Legnica

Post » Pon sie 09, 2010 23:26 Re: Legnica,finanse topnieją,tymczasów dostatek...

Sasza jest ożywiony,zaciekawiony,oczka bystre z iskierkami.
I o co tu chodzi?O temperature???
Ukroiłam sobie kawałek biszkoptu ze sliwką,Sasza aż piszczał,urwałam kęs,jadł i mruczał.
No i czym ja mam go karmić teraz...
Legnica

Post » Wto sie 10, 2010 0:12 Re: Legnica,finanse topnieją,tymczasów dostatek...

Jak widać Saszka lubi sobie dogadzać :lol:
biszkopt z śliweczką :roll:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Wto sie 10, 2010 0:47 Re: Legnica,finanse topnieją,tymczasów dostatek...

W tej kuchni wszystko sie kotu pomieszało.
Jak tak dalej będzie,przyjdzie mi jesć kocie zarełko zeby on też chciał :|
Legnica

Post » Wto sie 10, 2010 0:50 Re: Legnica,finanse topnieją,tymczasów dostatek...

Siedzę sobie z Saszką i nadziwić sie nie mogę-w dzień wyglądał jak obłoznie chory,w ogóle sie nie ruszał.
A teraz w nocy energia go rozpiera,nosek tylko troche(tradycyjnie)siorbiący,zadnej krwi.Śmiga po kuchni za mną krok w krok,ożywiony,zadowolony,zaciekawiony.
Stare czasu mu sie przypomniały,noc i pewnie w miasto by poszedł :lol: a ja sie zamartwiam cały dzień.
Legnica

Post » Wto sie 10, 2010 7:46 Re: Legnica,finanse topnieją,tymczasów dostatek...

Sasza jest tajemniczy jak każdy kot ... te zmiany zachowań do dla zmylenia przeciwnika :twisted: i pewnie, żebyś poświeciła mu więcej uwagi - podstępnik futrzasty :1luvu:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Wto sie 10, 2010 10:28 Re: Legnica,finanse topnieją,tymczasów dostatek...

Sasza leży,ledwo łepek unosi żeby spojrzeć kiedy wchodzę do kuchni.Ale krwi na nosku nie ma,nie siorbie bardziej niż w nocy.
Widać trudno mu się przestawić na nasz tryb życia,czyli dzienny :wink: Ale noca jest bardzo grzeczny.
Od czasy zabiegu nie było ani jednej zadszej kupy,wzorcowe można by rzec.
Legnica

Post » Wto sie 10, 2010 10:38 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT DLA NOMISIA

Wpisałam w tytule prosbę o wsparcie:na utrzymanie tymczasów,karma żwir dla pozostałych się kończą.
Poza tym proszę też o DT dla Nomisia.Nie chciałabym w końcu doczekać sytuacji patowej,w której pozostanie mi po wyleczeniu kota zawieźć go tam skad został zabrany.Jest u mnie na TDT już drugi tydzień.
Legnica

Post » Wto sie 10, 2010 13:46 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA

Sasza niemrawy,zaspany,wyciagnięty jak naleśnik w kuchni.
Tylko teraz już nie panikuję,wiem ze wieczorem bedzie zachowywał sie jak zupełnie inny kot 8)
Legnica

Post » Wto sie 10, 2010 13:48 Re: Legnica

Legnica pisze:Obrazek

Wiesiu, trochę prywaty ... zastanawiam się nad zakupem moim futrzastym podobnej budki. Czy mogłabyś podać wymiary Saszowej budki?
Na zdjęciu jest nadmiar miejsca przez chudość Saszy, więc dla moich pewnie byłaby ok :wink:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Wto sie 10, 2010 14:00 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA

szer-46cm
dł-53zł
wys-40cm

to bardziej taka psia budka,wedle rozmiaru,
Legnica

Post » Wto sie 10, 2010 15:13 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA

Sasza na kilka minut sie ożywił,uradował,miał pięknie usmiechnięte oczka-kiedy nalewałam sobie mleczko do kawki.
To teraz mam dwóch takich co to kontrolują moje dzienne spożycie mleka,z tym ze Saszkę zadowoliła Klara,Bojkot takiego mleczka nie tyka 8)
Legnica

Post » Wto sie 10, 2010 15:16 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA

Hej. Czy Beza lub majka znalazły domek? Pytam, bo ma cos na oku, co sie dobrze zapowiada. Wyślę Ci namiar na email. dziś wieczorem. Bo będę wysyłała zdjęcia. jest tez coś na oku dla rudego kocura, ale tu mam więcej wątpliwosci.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto sie 10, 2010 15:44 Re: Legnica,proszę o wsparcie $ i DT/DS DLA NOMISIA

Legnica wysłałam pw oraz to samo na email :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

[poprzednia][następna]