Pixia pisze:...
Osoba u której został Albert mieszka kilka ogródków dalej. Będę tam codziennie, jeżeli zajdzie potrzeba. Umowa to tylko papierek w tym przypadku.
Czy umowa została spisana? Kiedy można liczyć na aktualne zdjęcia Alberta?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pixia pisze:...
Osoba u której został Albert mieszka kilka ogródków dalej. Będę tam codziennie, jeżeli zajdzie potrzeba. Umowa to tylko papierek w tym przypadku.
cypisek pisze:Tak z ręką na sumieniu wszystkie uważacie ,że Pixia ma prawo się tak zachowywać??,że nie mam prawa wiedzieć co z kotem??
jakoś jak jechałyście na mnie gdy reddie was podpuszczała swoimi chorymi postami temat się kręcił. Fundacjo Kocia dolino!!!!też uważacie ,że
to jest w porządku takie zachowanie??Teraz cisza/ forumowicze ,waszym zdaniem to jest dobrze?? wy też nie macie sumienia..jak byście się czuły na moim miejscu??
jakby odmawiano wam wszelkich informacji o kocie. Też nie zgadzałam się na dom wychodzący , a Albert taki ma. Właściwie to nic już nie wiadomooo.
PIxia co z Albertem?? gdzie jego wyniki?? fotki.
Andzia12 pisze:Cypisku,nie przejmuj się,nie pierwsza i nie ostatnia jesteś kozłem ofiarnym na tym forum...Jesteś dobrym człowiekiem i nie daj się zaszczuć. Niedługo znajdą sobie inną ofiarę
reddie pisze:...Cypisek dopuściła się oszustw, w tym wyłudzenia pieniędzy przeznaczonych dla potrzebujących kotów. Oczywiście, każdy ma prawo do własnej opinii na temat danego człowieka i jego postępowania, niemniej moje (i nie tylko moje) zdanie na temat postępowania cypiska pozostaje niezmienne: uważam takie postępowanie za złe i nieuczciwe. I mam nadzieję, że cypisek poniesie konsekwencje swojego postępowania.
mirka_t pisze:Reddie uważasz postępowanie Pixia za właściwie?
mirka_t pisze:To ma być jedna z kar dla cypisek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], smoki1960 i 105 gości