Pixia co z Albertem????

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 06, 2010 20:48 Re: Uwaga na forumowiczkę! Wątek o oszustwach cypiska

Pixia pisze:...
Osoba u której został Albert mieszka kilka ogródków dalej. Będę tam codziennie, jeżeli zajdzie potrzeba. Umowa to tylko papierek w tym przypadku. :ok:

Czy umowa została spisana? Kiedy można liczyć na aktualne zdjęcia Alberta?
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pt sie 06, 2010 21:40 x

i obiecane wyniki...
mój tż wystąpił z pismem o oddanie Alberta, ma dokumenty że kot jest jego.\
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie sie 08, 2010 21:06 Re: Uwaga na forumowiczkę! Wątek o oszustwach cypiska

Tak z ręką na sumieniu wszystkie uważacie ,że Pixia ma prawo się tak zachowywać??,że nie mam prawa wiedzieć co z kotem??
jakoś jak jechałyście na mnie gdy reddie was podpuszczała swoimi chorymi postami temat się kręcił. Fundacjo Kocia dolino!!!!też uważacie ,że
to jest w porządku takie zachowanie??Teraz cisza/ forumowicze ,waszym zdaniem to jest dobrze?? wy też nie macie sumienia..jak byście się czuły na moim miejscu??
jakby odmawiano wam wszelkich informacji o kocie. Też nie zgadzałam się na dom wychodzący , a Albert taki ma. Właściwie to nic już nie wiadomooo.

PIxia co z Albertem?? gdzie jego wyniki?? fotki.
Obrazek

cypisek

Post » Nie sie 08, 2010 22:48 Re: Uwaga na forumowiczkę! Wątek o oszustwach cypiska

Cypisku,nie przejmuj się,nie pierwsza i nie ostatnia jesteś kozłem ofiarnym na tym forum...Jesteś dobrym człowiekiem i nie daj się zaszczuć. Niedługo znajdą sobie inną ofiarę
Obrazek

Andzia12

Od: Czw sty 14, 2010 15:57

Post » Pon sie 09, 2010 0:37 Re: Uwaga na forumowiczkę! Wątek o oszustwach cypiska

cypisek pisze:Tak z ręką na sumieniu wszystkie uważacie ,że Pixia ma prawo się tak zachowywać??,że nie mam prawa wiedzieć co z kotem??
jakoś jak jechałyście na mnie gdy reddie was podpuszczała swoimi chorymi postami temat się kręcił. Fundacjo Kocia dolino!!!!też uważacie ,że
to jest w porządku takie zachowanie??Teraz cisza/ forumowicze ,waszym zdaniem to jest dobrze?? wy też nie macie sumienia..jak byście się czuły na moim miejscu??
jakby odmawiano wam wszelkich informacji o kocie. Też nie zgadzałam się na dom wychodzący , a Albert taki ma. Właściwie to nic już nie wiadomooo.

PIxia co z Albertem?? gdzie jego wyniki?? fotki.

Uprzejmie Cię proszę, żebyś swoje wątpliwości czy pytania związane z kotem Albertem kierowała bezpośrednio do osób zaangażowanych w tę konkretną sprawę lub jeśli musisz robić to publicznie w taki sposób, jak do tej pory - abyś założyła w tym celu własny wątek.

Druga sprawa: nie życzę sobie bezpodstawnego interpretowania moich intencji jako "podpuszczanie" ani określania moich postów jako "chore". Jest to przekraczanie pewnych granic. Dlatego grzecznie sugeruję, abyś liczyła się ze słowami.

Andzia12 pisze:Cypisku,nie przejmuj się,nie pierwsza i nie ostatnia jesteś kozłem ofiarnym na tym forum...Jesteś dobrym człowiekiem i nie daj się zaszczuć. Niedługo znajdą sobie inną ofiarę

Andzia12, ja tylko chciałam przypomnieć, że informacje, które zostały przedstawione w pierwszym poście to jednak fakty, które poparte są dowodami. Cypisek dopuściła się oszustw, w tym wyłudzenia pieniędzy przeznaczonych dla potrzebujących kotów. Oczywiście, każdy ma prawo do własnej opinii na temat danego człowieka i jego postępowania, niemniej moje (i nie tylko moje) zdanie na temat postępowania cypiska pozostaje niezmienne: uważam takie postępowanie za złe i nieuczciwe. I mam nadzieję, że cypisek poniesie konsekwencje swojego postępowania.

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Pon sie 09, 2010 1:04 Re: Uwaga na forumowiczkę! Wątek o oszustwach cypiska

Co do bezpośredniego kierowania słów do Osób zaangażowanych,czyli Pixi, to ja i chyba nie tylko ja, odnoszę wrażenie, ze Cypisek robi to cały czas. Zarówno na wątku jak i na pw.Niestety z żadnym skutkiem...Mało tego . To samo bez skutku robi równierz Mirka t.
Czy w tym wypadku ma sens zakładanie wątku przez Cypiska?
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pon sie 09, 2010 1:37 Re: Uwaga na forumowiczkę! Wątek o oszustwach cypiska

reddie pisze:...Cypisek dopuściła się oszustw, w tym wyłudzenia pieniędzy przeznaczonych dla potrzebujących kotów. Oczywiście, każdy ma prawo do własnej opinii na temat danego człowieka i jego postępowania, niemniej moje (i nie tylko moje) zdanie na temat postępowania cypiska pozostaje niezmienne: uważam takie postępowanie za złe i nieuczciwe. I mam nadzieję, że cypisek poniesie konsekwencje swojego postępowania.

Reddie uważasz postępowanie Pixia za właściwie? To ma być jedna z kar dla cypisek?
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pon sie 09, 2010 3:41 Re: Uwaga na forumowiczkę! Wątek o oszustwach cypiska

mirka_t pisze:Reddie uważasz postępowanie Pixia za właściwie?

Jak już wspomniałam wcześniej w tym wątku - dotyczy on niewłaściwego postępowania cypisek. Dlatego pozwolę sobie nie wypowiadać się w tym wątku na temat postępowania innych osób.

mirka_t pisze:To ma być jedna z kar dla cypisek?

Nie podejmę się dyskusji na temat kar dla cypisek. Wymierzanie kary nie leży w zakresie moich kompetencji. Tym zajmują się sądy i w przypadku wyłudzenia przez cypisek pieniędzy nie będzie inaczej. Jeśli chodzi o jakieś inne kary dla cypisek, niestety, nie jestem w posiadaniu żadnych informacji na ich temat, więc tym bardziej nie będę się w tej kwestii wypowiadać.

I taka ogólna uwaga jeszcze: byłabym naprawdę wdzięczna za uszanowanie mojej wcześniejszej prośby o powstrzymanie się od OT. Jeśli ktoś bardzo pragnie sobie podyskutować na tematy poboczne, zawsze można założyć własny wątek poświęcony danej sprawie. Mam nadzieję, że mogę liczyć na zrozumienie w tej kwestii. Z góry dziękuję.

reddie

Od: Śro lip 19, 2006 15:35

Post » Pon sie 09, 2010 9:49 Re: Uwaga na forumowiczkę! Wątek o oszustwach cypiska

No cóż nienawiść jak i miłość bywa ślepa.

Cypisek sądzę, że nie masz innego wyjścia jak założyć wątek, w którym będziesz mogła domagać się od Pixia wyjaśnień i informacji o Albercie.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Pon sie 09, 2010 14:54 Re: Uwaga na forumowiczkę! Wątek o oszustwach cypiska

Co u Alberta?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem nawet czy on żyje.
Obrazek

cypisek

Post » Wto sie 10, 2010 13:09 Re: Pixia co z Albertem????

Dalej totalna olewka..!!!

Mam prawo wiedzieć co z Albertem??
Obrazek

cypisek

Post » Wto sie 10, 2010 13:53 Re: Pixia co z Albertem????

Na stronie TOZu również brak informacji. Pixia wydaje się być osobą niepoważną i rzucającą słowa na wiatr.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Wto sie 10, 2010 13:58 Re: Pixia co z Albertem????

Pixia wywiozłaś Alberta jak inne koty, to napisz to. Ze nie możesz zrobić mu zdjęć ,ani nie masz żadnych informacji. A nie unikasz tematu. Masz czas pisać na innych wątkach, to może zajrzyj tutaj... Kilka słów i zdjęć dla Cypiska to chyba nie zbyt wiele???

iza71koty

Post » Wto sie 10, 2010 14:57 Re: Pixia co z Albertem????

iza71koty- jeżeli rzucasz cień na adopcje zagraniczne...
o kotach które wyjechały na adopcję do Niemiec- mamy informacje kiedy znalazły nowe domy oraz w miarę możliwości zdjęcia i relacje z nowych domów. Nie kryjemy się również z tym, że jakiś kociak czy psiak znalazł dom w Niemczech- to tyle ode mnie w temacie adopcji zagranicznych
Miau,miau,miau :)

sebriel

Od: Pt mar 13, 2009 11:21

Post » Wto sie 10, 2010 15:12 Re: Pixia co z Albertem????

Cień??? Nie cień tylko niepewność poczynań i brak informacji.Wiele Osób wyadoptowuje koty do Niemiec, ale robi to z głową. W takim razie poprosze o informacje o kotach które wyjechały ode mnie. Proszę o nie od ponad pół roku.

iza71koty

[poprzednia][następna]