Moderator: Estraven

już są

J.D. pisze:Swój cyrk swoje małpy ale gdyby nie te stwory to pewnie bym nie mogła chodzić ze wzgędu na uszkodzenie kręgosłupa.Ta banda zmusza mnie do dżwignięcia się z łóżka i rozruszania starych kości.Jak pomyślę,że one zaufały mi,że na mnie czekają zwlekam się i ruszam do obrządku.Teraz nie mogę ich zawieść!

-Tofik znalazł [chyba] DS,chociaż będę doglądać co i jak bo nie mam daleko.Nawet jeśli będzie trzeba pomóc w dostarczeniu puszek czy suchego to i tak ma tam super-duże trawiaste podwórko i duży ogród z tyłu domu.Ma też towarzystwo kotów sasiadów więc od czasu do czasu pogoni ale to tylko tak dla zabawy.Nie powiem,żeby rozstanie ze mną zrobiło na nim duże wrażenie[zdrajca jeden] ale miał czym się zainteresować.Myślę,że będzie dobrze .Już ja się o to postaram.CatAngel machaj skrzydełkami

i magiczne
ale to nie moja zasługa J.D. pisze:A ja mam mały pierwszy sukces-Tofik znalazł [chyba] DS,chociaż będę doglądać co i jak bo nie mam daleko.

za kociaki na jutro (dzisiaj) 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bizkopt, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], sebans i 66 gości