Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 09, 2010 21:52 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers-DT/DS PILNIE MA KILKA DNI! K-ce

8) brzmi ciekawie ...
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Pon sie 09, 2010 21:52 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers-DT/DS PILNIE MA KILKA DNI! K-ce

zaznaczam :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto sie 10, 2010 7:22 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers-DT/DS PILNIE MA KILKA DNI! K-ce

też sobie zaznaczę :roll: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Wto sie 10, 2010 8:39 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers-DT/DS PILNIE MA KILKA DNI! K-ce

Co u koteczka?

Zaczął jeść? Co z jego oczkami? Jak się zachowuje?

:(

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto sie 10, 2010 8:42 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers-DT/DS PILNIE MA KILKA DNI! K-ce

Wątek pokazała mi aamms, której zgłaszałam możliwość potymczasowania sobie plaskatej gęby jakowejś.

Jest tak: mogę się zgłosić jako dom tymczasowy od 23.08 ( wracam tego dnia z nad morza ). Warunki - jeśli ktoś chciałby sprawdzić ( bo ja np. nikomu nie wierzę :-) ) to zapraszam.
Mam aktualnie 3 własne koty, w tym "persicę", której się na tyle tymczas przedłużył, że została. Myślę, że jemu ( skoro lękliwy ) by się towarzystwo baaaaaaardzo przydało. Moja Cleo ( z pseudohowli) była autystyczna. Ponad rok zajęła jej aklimatyzacja. Warto zobaczyć zmianę.

Także jeśli do 23.08 nie znajdzie się ds lub ktoś, kogo uznacie za godniejszego tej roli to się polecam:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Wto sie 10, 2010 9:05 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers-DT/DS PILNIE MA KILKA DNI! K-ce

Neigh pisze:Wątek pokazała mi aamms, której zgłaszałam możliwość potymczasowania sobie plaskatej gęby jakowejś.

Jest tak: mogę się zgłosić jako dom tymczasowy od 23.08 ( wracam tego dnia z nad morza ). Warunki - jeśli ktoś chciałby sprawdzić ( bo ja np. nikomu nie wierzę :-) ) to zapraszam.
Mam aktualnie 3 własne koty, w tym "persicę", której się na tyle tymczas przedłużył, że została. Myślę, że jemu ( skoro lękliwy ) by się towarzystwo baaaaaaardzo przydało. Moja Cleo ( z pseudohowli) była autystyczna. Ponad rok zajęła jej aklimatyzacja. Warto zobaczyć zmianę.

Także jeśli do 23.08 nie znajdzie się ds lub ktoś, kogo uznacie za godniejszego tej roli to się polecam:-)

A ja polecam Neigh.. :D
Z całego serca.. :1luvu:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Wto sie 10, 2010 9:25 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers-DT/DS PILNIE MA KILKA DNI! K-ce

aamms pisze:
Neigh pisze:Wątek pokazała mi aamms, której zgłaszałam możliwość potymczasowania sobie plaskatej gęby jakowejś.

A ja polecam Neigh.. :D
Z całego serca.. :1luvu:

a ja się zacznę po cichutku cieszyć :D
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto sie 10, 2010 9:34 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers-DT/DS PILNIE MA KILKA DNI! K-ce

:1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto sie 10, 2010 9:59 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers-DT/DS PILNIE MA KILKA DNI! K-ce

Pers ma się świetnie, zaczął jeść i pić.Świetnie dogaduje sie z kotami, na psy w ogóle nie zwraca uwagi.Pozwala wziąć sie na ręce, w ogóle nie reaguje agresją.On może zostać w DT tam,gdzie jest,ale P.Iwona ma spore stadko kotów i psów do adopcji.Prosiłaby o pomoc w zakupie żwirku,karmy,kropelek do oczu i zaszczepieniu.

Dobrze sie tam czuje,nie wiem jak zmiana miejsca znowu wpłynie na niego.

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto sie 10, 2010 10:08 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers-DT/DS PILNIE MA KILKA DNI! K-ce

justyna8585 pisze:Pers ma się świetnie, zaczął jeść i pić.Świetnie dogaduje sie z kotami, na psy w ogóle nie zwraca uwagi.Pozwala wziąć sie na ręce, w ogóle nie reaguje agresją.On może zostać w DT tam,gdzie jest,ale P.Iwona ma spore stadko kotów i psów do adopcji.Prosiłaby o pomoc w zakupie żwirku,karmy,kropelek do oczu i zaszczepieniu.

poproszę o dane do przelewu adres inr konta na pw-przekażemy pomoc dla persia :D
Serniczek

Post » Wto sie 10, 2010 10:11 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers-DT/DS PILNIE MA KILKA DNI! K-ce

Serniczek pisze:
justyna8585 pisze:Pers ma się świetnie, zaczął jeść i pić.Świetnie dogaduje sie z kotami, na psy w ogóle nie zwraca uwagi.Pozwala wziąć sie na ręce, w ogóle nie reaguje agresją.On może zostać w DT tam,gdzie jest,ale P.Iwona ma spore stadko kotów i psów do adopcji.Prosiłaby o pomoc w zakupie żwirku,karmy,kropelek do oczu i zaszczepieniu.

poproszę o dane do przelewu adres inr konta na pw-przekażemy pomoc dla persia :D

Piodam moje konto,bo Pani Iwona nie ma.Dziękuje.

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto sie 10, 2010 10:23 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers-DT/DS PILNIE MA KILKA DNI! K-ce

Wcięło mi odpowiedz wiec jeszcze raz:

U mnie wikt i opierunek Kocio miałby za darmo rzecz jasna. Jedynym problem może się okazać specjalistyczna karma i ew. leczenie.
Mieszkam w domu pod Wawą ( MAM ZABEZPIECZONE OKNA :-) ), i do najbliższego sprawdzonego weta 20 km w jedną stronę. Bez względu na ew. wskazania medyczne, gdyby u mnie wylądował to go i tak mojej wetce pokażę, bo ona ma jasnowidzenia i widzi rzeczy, których inni nie.

Suuuuuuuuper, że jest wykastrowany - moje ściany już się cieszą:-) No i rewelacja, ze nie zwraca uwagi na psy - bo mam 2 kotolubne wprawdzie, ale jeśli kot sie paniczne boi, no to wiadomo aklimatyzacja trwa dłużej.

Z rzeczy miłych mamy akwarium czyli kocią tv;-) oraz zapewniamy wrażenia specjalne w postaci miauczącej żako ( papuga ).

Uroczyście także oświadczam, ze cierpię na manię prześladowczą i KAŻDY potencjalny dom ( nawet forumowy ) traktuje z dużą dozą rezerwy. I każdy biorę pod lupę.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto sie 10, 2010 10:58 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers-DT/DS PILNIE MA KILKA DNI! K-ce

ale sie porobiło :mrgreen: jeden pers i dwóch chętnych na tymczasowanie go :D , to moze i DS też tak szybciutko sie znajdzie :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto sie 10, 2010 11:22 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers-DT/DS PILNIE MA KILKA DNI! K-ce

Ale ja się nie zamierzam z nikim bić o tymczas:-). Naprawdę. Jeśli w innym miejscu Ktoś ma lepsze warunki, to śmiało.
Od piątku będę przy kompie sporadycznie - co za decydujecie dla mnie jest ok.

Obrazek

Neigh

Post » Wto sie 10, 2010 11:27 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers-DT/DS PILNIE MA KILKA DNI! K-ce

Neigh pisze:Ale ja się nie zamierzam z nikim bić o tymczas:-). Naprawdę. Jeśli w innym miejscu Ktoś ma lepsze warunki, to śmiało.
Od piątku będę przy kompie sporadycznie - co za decydujecie dla mnie jest ok.

a bijcie się, bijcie :lol: może to początki zapisów na kotki (był kiedyś taki wpis w wątku "marzy mi się..." :lol:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]