Ale jedna rzecz mnie cały czas intryguje...

Gdzie się w końcu znalazły? Kto podprowadził?Wielbłądzio pisze:PS. Zapomniałabym o najważniejszym. Majtki cudownie odnalezione![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gdzie się w końcu znalazły? Kto podprowadził?Wielbłądzio pisze:PS. Zapomniałabym o najważniejszym. Majtki cudownie odnalezione![]()
Wielbłądzio pisze:Rozmawiałam z Marylą.
Malut jest cudowny, kochany i niedobry jak wszyscy diabli, na pierwsze imię ma mieć Świrek (odradzam, bo jak tak go nazwie, to już przez całe życie będzie miała ŚWIRKA
). Został ucałowany ode mnie między uszkami
![]()
Kociolinka-bidota żyje i zaczęła trochę jeść![]()
Znaleziona na ulicy Sobieskiego, więc dostała na imię Marysieńka.
Poszlam po prośbie do drugiego pokoju i nawpieprzałam się michałków
dorcia44 pisze:Wielbłądzio pisze:Rozmawiałam z Marylą.
Malut jest cudowny, kochany i niedobry jak wszyscy diabli, na pierwsze imię ma mieć Świrek (odradzam, bo jak tak go nazwie, to już przez całe życie będzie miała ŚWIRKA
). Został ucałowany ode mnie między uszkami
![]()
Kociolinka-bidota żyje i zaczęła trochę jeść![]()
Znaleziona na ulicy Sobieskiego, więc dostała na imię Marysieńka.
Poszlam po prośbie do drugiego pokoju i nawpieprzałam się michałków
ja też poproszę Michałków ,też chcę być![]()
![]()
Wielbłądzio pisze:Piotruś w obronie Młodej natłukł Burą Zołzę po łbieI bardzo dobrze zrobił
Może on jednak nie jest aż takim idiotą, za jakiego dotąd go miałam
... ?
Wielbłądzio pisze:Przeczytaj dokładniej Moniu![]()
Siku było, na moje trzy świeżo uprane i złożone spódnice![]()
Wieczorem jadła, ale mało.
Mam mieszane myśli
Wielbłądzio pisze:żeby jeszcze tylko od tych michałków i innych takich doopsko tak nie rosło![]()
![]()
Malut wdarł się hurmem do serca M., jest w nim już bezkrytycznie zakochana![]()
Wielbłądzio pisze:Marysieńka ma się trochę lepiej i je, podobno jest kochana. Nadal prosimy o kciuki.
Wielbłądzio pisze:Pękośka dziczy jak cholera, panicznie boi się Wielkich Kotów. Dla mnie jest miła i łagodna, ale przed Draniami zwiewa aż się kurzy. Marnie to wszystko widzę![]()
Na noc zabrałam ją do sypialni. Wskoczyła na suszarkę i obsikała mi trzy złożone spódnice. Nie zrobiła tego Bubulina, bo jak zwykle do samego rana tkwiła przytulona do mnie jak rzep. Bidziunia też nie, bo przecież ona nie dałaby rady wskoczyć na suszarkę. Pomijając już fakt, że obie Królewny są na to zdecydowanie za mądre. Czyli mała. Szlag mnie trafił, znów musiałam robić wszystko w biegu, trzeba było znaleźć i uprasować jakieś inne ubranie na dziś![]()
Piotruś w obronie Młodej natłukł Burą Zołzę po łbieI bardzo dobrze zrobił
Może on jednak nie jest aż takim idiotą, za jakiego dotąd go miałam
... ?
Wielbłądzio pisze:Domowego netu niestety nie odzyskam tak prędkoTrzeba wymienić całe gniazdko, do którego wtyka się rozdzielacz i oczywiście w gospodarstiwe samotnej starej panny nie ma kto tego zrobić
Jeleń pilnie poszukiwany.
Marcelibu pisze:No, drugi kot sikający "jak popadnie", to już troszku przegięcie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel, zuza i 178 gości