» Wto sie 10, 2010 17:36
Re: [Białystok8]Prosimy o głosy - 99 kociaków :(
Witam serdecznie, podczytuję Was od dawna (właściwie to jestem wierną czytelniczką - przeczytałam wszystkie osiem wątków) i podziwiam. Od czerwca jestem szczęśliwą posiadaczką (!?) Safi z serii "Marmurków". W końcu postanowiłam się odezwać się na forum Kotkowa zwłaszcza,że potrzebuję jeszcze paru postów.
Aga&2 wysłałam na kontakt@kotkowo zdjęcia do pozdrowień z nowych domów. Dziś mijają dwa tygodnie, przypuszczam, ze poszły "pod durnego chatę". A chciałabym pochwalić się swoim futrem, gdzie wysyłać, żeby doszło?
Małgorzata J To, że się nie odzywam nie świadczy o niczym, oprócz tego... że się nie odzywam. Safi czuje się świetnie, oczy już idealne, waży 1,8kg, apetyt ma niepojęty, wczoraj miała drugie szczepienie, sypia z córką, zapamiętale znęca się nad myszkami, z rezydentką - Amber tworzą zgraną paczkę i... kochamy ją.
gagga rewelacyjny pomysł z tym wątkiem dla kotów z Kotkowa. Cieszę się, że jest wątek, na którym będę "u siebie".
1969ak w lecznicy na Sikorskiego, czekając na swoją kolejkę dogadałam się z panem, że jego kotek też jest z Kotkowa. To Chesterek z serii "Wojcieszków". Był na szczepieniu. Kociak zadbany, rozkoszny i duuuży - jest rówieśnikiem mojej Safi, ale większy o połowę.
Lusesita Pamiętam Ciebie i męża z akcji rozstawiania klatek wystawowych (ja to taka rudawa,zapocona, z nastoletnią córką). A i Krecika pamiętam ze zdjęć w poprzednich wątkach. Dlatego poruszyła mnie jego ucieczka. Życzę Wam, żeby szybko zrozumiał, że świat nie jest aż taki fajny i wrócił. Trzymam kciuki.