Amika6 pisze:Liwia_ pisze:Serniczek pisze:Jesli chodzi o współpracę z Ika6- jest dobra,pozostajemy w kontakcie.Uważam,że Ika ma prawo decydowac o losie kota i wiedziec gdzie idzie. Nie mam ani powodów ani dowodów,które by obligowały do braku zaufania do niej.[
To jest cytat z Puchatkowa. Jak widać opowieści naocznych świadków, zdjęcia, kłamstwa i matactwa Iki nie dla każdego sprawiają, że jej dt jest uznany za niedobry.
Pojawiło się to w kontekście zdjęć Czupurka, mających udowodnić jego dobry stan. Zdjęcia są zrobione tuż po przyjeździe Czupurka do Iki

Zdumiewa mnie czasem naiwność i przyjmowanie każdego kłamstwa Iki za dobrą monetę. Ze szkodą dla kota, od wielu miesięcy.
Są obrobione tak, że nie da się sprawdzić na nich danych EXIF, a w innych zdjęciach Ika 6 zamieszczanych na forum można je odczytać.
Przypadek czy nie?
Serniczek, dlaczego każesz bez przerwy wszystkim milczeć "dla dobra sprawy" a sama niczego nie wyjaśnisz, nie rozjaśnisz sytuacji, z którą się nie zgadzamy, czy tez mamy wątpliwości ? Przeciez to forum i ten watek po to jest. Napisz mi coś na PW nt. choćby Czupurka, czy tez sytuacji obecnej u IKI, jeśli takowe wiadomości posiadasz. Dla mnie jesteś osoba wiarygodną, w przeciwieństwie do BOŻENYZWIŚNIEWA, chyba, że nie zasłużyłam sobie na to, żeby cokolwiek nt temat wiedzieć, bo sie generalnie nie znam.
Bez obrazy, nie było to moim celem, żeby komukolwiek robic wyrzuty, choc tak może być odebrane. Uwierzę, jak zobaczę zdjęcia kota zrobione np. przez osobę zupełnie obiektywną, bo zdjęcia nadesłane przez IKĘ tylko tak połowicznie dla mnie są wiarygodne.