Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Zwieracz cewki ( nie wiem czy dobrze to nazwałam) prawie całkowicie sie zacisnął , wetka będzie konsultować w sprawie jakiejś operacji
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka byłam u weta z Eustachym , jest bardzo bardzo źle . Miał ogromny pęcherz znów , było go bardzo ciężko wycisnąć ( ja też już w nocy wczoraj próbowałam ale się nie dało) mimo tak intensywnego leczenia , nawet po podaniu sedalinu , jest bardzo źle i wieczorem znów mam z nim przyjechać , jestem załamana
![]()
![]()
![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Zwieracz cewki ( nie wiem czy dobrze to nazwałam) prawie całkowicie sie zacisnął , wetka będzie konsultować w sprawie jakiejś operacji
justyna8585 pisze:Eustachy walcz...
Maryla zrobiła bazarek na zakup zylexisu dla kotki ze Schronu,ale pieniądze uzbierały się już,więc poprosiłam o zmiane celu na Eustachego,zgodziła się.Prosiłabym o potwierdzenie tutaj na wątku,że doszły te pieniądze od Basicy.
Justa&Zwierzaki pisze:justyna8585 pisze:Eustachy walcz...
Maryla zrobiła bazarek na zakup zylexisu dla kotki ze Schronu,ale pieniądze uzbierały się już,więc poprosiłam o zmiane celu na Eustachego,zgodziła się.Prosiłabym o potwierdzenie tutaj na wątku,że doszły te pieniądze od Basicy.
Bardzo dziękuję![]()
Oczywiście wpisze ale czy mogę prosić aby w przelewie było napisane od kogo ( nick ) i że dla Eustachego .
Niestety znów wieczorem byłam u weta bo pęcherz był znów wielki , a jest coraz gorzej wyciskać![]()
wyniki z moczu tez są złe ponieważ są liczne kryształy w moczu a to jest spowodowane zastojem moczu , od jutra będzie jadł jakąś karmę która ma rozbić kryształy w ciągu 21 dni , nawet nie pytałam o cene ...
Leczenie zostało zmienione , rano i wieczorem dostał Nospe w zastrzyku a teraz też będzie brać zastrzyki Niwalin , Cocarboxylasum i tabl Urosept i Caniviton . ( tylko zastrzyki to koszt 79 zł )
Jesli do rana sie nie wysika sam to jede z nim do weta ...
Justa&Zwierzaki pisze:Mar9 bardzo dziękuje![]()
Eustachy sam zrobił siku
CatAngel pisze:Czy mogę poprosić o nr kontamam dwie osoby które zechcą wpłacić niewielką kwotę
Justa&Zwierzaki pisze:Eustachy sam zrobił siku
Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka zdjęłam pampersa i jest mokry![]()
![]()
![]()
taizu pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka zdjęłam pampersa i jest mokry![]()
![]()
![]()
Za mokre pampersy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 76 gości