do braci up-owców, podnosicieli, hop-ców lakonicznych...;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 09, 2010 13:15 Re: do braci up-owców, podnosicieli, hop-ców lakonicznych...;)

Killatha pisze:nic tu nie pisze o "upowaniu" czy wklejaniu informacji do innych wątków

O tym jest w wątku założonym przez Atkę :arrow: viewtopic.php?f=1&t=114670

I jeszcze przypomnę punkt 10 regulaminu:
10. Administracja Forum zastrzega sobie prawo do podejmowania indywidualnych decyzji w zakresie korzystania z Forum.
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Pon sie 09, 2010 14:17 Re: do braci up-owców, podnosicieli, hop-ców lakonicznych...;)

Killatha pisze:
Olat pisze:Po raz któryś napiszę, że uwagi co do sposobu moderacji zgłaszamy na pw.

po raz kolejny napiszę, że na pw nie otrzymałam do tej pory odpowiedzi

Olat pisze:Przypomnę również, że administracja forum, zgodnie z regulaminem ma prawo podejmowania indywidualnych decyzji, co do korzystania z forum.
Powyższe zasady zawarte są w regulaminie, które każdy użytkownik zaakceptował przy rejestracji.
Regulamin ów przewiduje również określone sankcje wobec użytkowników, którzy go naruszają, szczególnie, jeśli robią to permanentnie.

i po raz kolejny wspomnę, że aby stosować się do regulaminu musi on być jasno określony
i tu pozwolę sobie zacytować pkt 2
2. Niedopuszczalne jest umieszczanie na Forum postów, materiałów i prywatnych wiadomości:
a) niecenzuralnych,
b) niezgodnych z prawem,
c) łamiących zasady netykiety,
d) będących ofertą kupna-sprzedaży lub rozmnażania nierasowych zwierząt,
e) obraźliwych i agresywnych,
f) będących spamem,
g) szkodzących dobremu imieniu Forum.

jak widać nic tu nie pisze o "upowaniu" czy wklejaniu informacji do innych wątków

Więc może poczekaj cierpliwie? Mod tez człowiek, ma życie prywatne, może jest na urlopie?

Na temat up-owania jest oddzielna, podklejona i obowiązująca wszystkich informacja.

Żaden regulamin, niestety, nie wyczerpie wszystkich możliwości i nie przewidzi każdej sytuacji.
Dlatego znalazł się w nim przytoczony powyżej pkt 10. Jest to jasno określona zasada. I po to są na forum moderatorzy.

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Pon sie 09, 2010 17:13 Re: do braci up-owców, podnosicieli, hop-ców lakonicznych...;)

Killatha pisze:mój nick pisze się z dużej litery (na dokładne odwzorowywanie nicków zwróciła mi uwagę siliana, która pisze się z małej litery);

czy przypadkiem nie zrobilam tego w watku komentarzowym, gdzie jest istotne dokladne odwzorowanie nicka, zeby spis byl wiarygodny?
[url]=https://www.facebook.com/share/p/nG6iiNMb2xu4Ttjy/2 koty szukają domu[url]

siliana

Od: Śro lis 09, 2005 23:14

Post » Pon sie 09, 2010 19:21 Re: do braci up-owców, podnosicieli, hop-ców lakonicznych...;)

wklejenia informacji o kocie w potrzebie nie traktuję jako "upowania"
i jest powiedzenie "jeżeli się chce psa uderzyć to kij się zawsze znajdzie"
w takiej sytuacji pod "upowanie" i "nie wnosi nic nowego" można podciągnąć absolutnie wszystko
a oddzielna informacja to tylko INFORMACJA, a nie regulamin
najłatwiej nie robić nic tylko dyskutować o d.... Maryny
tylko po co mi wtedy kocie forum, które kocie staje się wyłącznie w teorii

edit:
podobno była skarga na moje zachowanie i to podobno zasadna
ponieważ nie wiem na co ten ktoś się skarżył więc nie mogę obiecać poprawy
w związku z tym czuję się zmuszona do nie pisania na innych wątkach aby przez przypadek znowu kogoś nie obrazić
chętnych do dialogów ze mną zapraszam na wątek Poldka i Miłej
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com

Killatha

Od: Sob lis 17, 2007 12:04

Post » Pon sie 09, 2010 19:36 Re: do braci up-owców, podnosicieli, hop-ców lakonicznych...;)

A zapoznalaś sie z treścią tej informacji?
M.in. znajduje sie tam takie sformulowanie:
"Ten wątek to informacja i zarazem ostrzeżenie", tzn. jest to regulacja wprowadzona przez administracje forum, która to administracja zastrzegła sobie taką możliwość w regulaminie.
Nie wiem, jak to jeszcze jaśniej napisać: jest to zasada wprowadzona i obowiązująca na forum.
Dlaczego została wprowadzona - równiez uzasadnione jest w tym wątku. viewtopic.php?f=1&t=114670
Jeśli ktoś nie chce zrozumiec prostego komunikatu - to niestety, nie ma mozliwości, żeby go do tego zmusić, a doprawdy na wyjasnianie dlaczego białe jest białe szkoda czasu. Jak slusznie zauwazyłaś, można ten czas lepiej spożytkować niz na jałowe dyskusje.

Olat

Od: Sob mar 30, 2002 21:41

Post » Pon sie 09, 2010 19:46 Re: do braci up-owców, podnosicieli, hop-ców lakonicznych...;)

OK.Ja znikam.Siliana, :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia]