Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magdaradek pisze:no cóż, jak Mamulka tak kociątko rozpieściła, to teraz ma za swoje![]()
![]()
Gibutkowa pisze: Te moje sierściuch są tak różne i obydwa urocze na swój indywidualny sposób. Nie można ich nie kochać i nie można ich nie rozpieszczać. To jest po prostu awykonalne![]()
Gibutkowa pisze:Mieliśmy się odchudzać, a Mietek przytył z 4,500 do 4,600Super...
![]()
Gibutkowa pisze:Mieliśmy się odchudzać, a Mietek przytył z 4,500 do 4,600Super...
![]()
.
mamut pisze:Gibutkowa pisze:Mieliśmy się odchudzać, a Mietek przytył z 4,500 do 4,600Super...
![]()
.
Gibutkowa, na pewno masz zepsutą wagę. O!
Gibutkowa pisze:mamut pisze:Gibutkowa pisze:Mieliśmy się odchudzać, a Mietek przytył z 4,500 do 4,600Super...
![]()
.
Gibutkowa, na pewno masz zepsutą wagę. O!
Bardzo bym chciała, bo choć sama też się odchudzam (jestem na diecie razem z Mietkiem) to ta waga cholerna ani drgnie w dółPrzynajmniej w górę nie idzie
to znaczy że mam lepsze rezultaty niż Miecio
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Idziemy zaraz z Mieczysławem badać nóżkiWysępił dziadyga pół kotleta
Gibutkowa pisze:Acana u mnie ląduje na podłodze obok miseczki, tak samo jak OrijenI mogę sobie tą karmę co najwyżej zamieść albo odkurzyć
mamut pisze:Wiem, że nie poprawię Ci tym humoru, ale wcale się nie dziwię, że on tyje.
![]()
kasia86 pisze:Gibutkowa pisze:Mieliśmy się odchudzać, a Mietek przytył z 4,500 do 4,600Super...
![]()
Przepraszam, ale to źle czy dobrze?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, włóczka i 40 gości