Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 09, 2010 17:42 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

:kotek: :kotek: :kotek:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon sie 09, 2010 18:31 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

:D :D :D :D Czarny 2,5 - miesięczny kociak ma DOMEK :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Po 19 sierpnia maluszek pojedzie do Radomia :D :D :D

Marzenia11 - dziękuję :1luvu:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon sie 09, 2010 19:40 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

I to jest bardzo dobra wiadomość :1luvu:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pon sie 09, 2010 23:23 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Kolejne ogłoszenia:

1. Przygarnę kota pulawy — Puławy

Przygarnę kota nauczonego czystości, niekoniecznie rasowego, najlepiej wykastrowanego.
Kontakt:
Gadu- Gadu:17565092

2. PRZYGARNĘ LUB ADOPTUJĘ KOTECZKĘ MALEŃKĄ — Tarnowskie Góry

Chętnie adoptuję maleńką koteczkę na terenie Bytom-Tarnowskie Góry-Piekary Śląskie-Radzionków. sylwia.k200@wp.pl

3. Skawina

Chętnie przygarnę małą kotkę:)jakiegoś maluszka, z ulicy czy ze schroniska:)
Daję ciepły domek,jedzonko,głaskanie:)
email:erato12@op.pl
GG:4742159
Telefon:500-171-657
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon sie 09, 2010 23:58 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Juz miałam iść spać a są nowe:

1. Poznań
Przygarnę lub kupię młodego kociaka. Kwota do 350 zł. Najlepiej z Poznania. Wszystkich chętnych zapraszam do kontaktu nr gg: 1540720, e-mail: zbicza@tlen.pl

2. Poznań
Bardzo chętnie zaadoptuję małego kociaka. Jestem miłośniczką kotów, niestety los tak chciał,że mojego poprzedniego kota już nie ma. Jeżeli ma ktoś maluszka do oddania w dobre ręce bardzo proszę o kontakt! e-mail: papiii91@wp.pl lub gg: 10352115

Reszta była do kontaktu przez formularze kontaktowe - jak ktoś się odezwie to dam znać.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto sie 10, 2010 0:01 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Aleksandra59 pisze::D :D :D :D Czarny 2,5 - miesięczny kociak ma DOMEK :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Po 19 sierpnia maluszek pojedzie do Radomia :D :D :D

podziękujesz 2 tygodnie po adopcji, ok? :wink:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto sie 10, 2010 0:03 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Marzenko - dzięki :1luvu: Jutro ogarnę całe multum ogłoszeń :1luvu: :1luvu:

Aleksandra59

Post » Wto sie 10, 2010 0:09 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Marzenia11 pisze:
Aleksandra59 pisze::D :D :D :D Czarny 2,5 - miesięczny kociak ma DOMEK :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: Po 19 sierpnia maluszek pojedzie do Radomia :D :D :D

podziękujesz 2 tygodnie po adopcji, ok? :wink:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:D - domek sam z siebie zabezpiecza balkon 8O :ok: :ok: Zanim zadałam pytanie - już miałam odpowiedź :wink: W domu jest dziecko w wieku 5 lat, pozytywnie nastawione na kota :ok: Jeżeli dobrze zrozumiałam - dzieciaczek na razie nie widział fot kociambry, bo jeżeli foty byłyby uwidocznone byłby problem :wink: Ponieważ dziecię natentychmiast żądałoby posiadania w domu kociaka :kotek: Także wszystko pod kontrolą :ok:

Aleksandra59

Post » Wto sie 10, 2010 0:11 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Aleksandra59 pisze:
:D - domek sam z siebie zabezpiecza balkon 8O :ok: :ok: Zanim zadałam pytanie - już miałam odpowiedź :wink: W domu jest dziecko w wieku 5 lat, pozytywnie nastawione na kota :ok: Jeżeli dobrze zrozumiałam - dzieciaczek na razie nie widział fot kociambry, bo jeżeli foty byłyby uwidocznone byłby problem :wink: Ponieważ dziecię natentychmiast żądałoby posiadania w domu kociaka :kotek: Także wszystko pod kontrolą :ok:

a no to dobry znak :piwa: mimo to pozaciskam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

i ide spać... w koncu... i na chwilę... tylko do godz.5.30 :evil:

Marzenia11

Post » Wto sie 10, 2010 0:18 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

aleksandra59 - napisałam pw. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto sie 10, 2010 0:34 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Marzenia11 pisze:aleksandra59 - napisałam pw. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

:? - niestety ............... nie pasimy .......

Aleksandra59

Post » Wto sie 10, 2010 15:13 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Wto sie 10, 2010 16:55 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Wto sie 10, 2010 17:38 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Rany, ale wysyp kociaków :(

Podnoszę!
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Wto sie 10, 2010 18:37 Re: Maluchy z wilanowskiej lecznicy - DT/DS ...............

Ada - dzięki :1luvu:

Maluchy dostały dzisiaj mielonego indyka - bardzo im indyczek smakował :D :D :D

Mam nadzieję, że zmiana diety nie wpłynie na brzusie maluszków :wink:

Maluszki rozrabiają straszliwie i bardzo są spragnione głasków.

Do dziewiątki dołączył trzy dni temu kolejny czarny ok. 2 - 3 miesięczny koteczek. Nie pisałam o nim wcześniej, bo był w bardzo złym stanie :( Na szczęście stan malucha poprawia się w ekspresowym tempie :ok: Na razie nie będzie fot - poczekam, aż maluch się mocniej podleczy :ok:

Aleksandra59

[poprzednia][następna]