Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ pisze:Bardzo pilnie szuka domu 4-letni, wykastrowany, biały pers, przemiły buranio, po operacji ropnia, młodziutka, przylepna tri... i jakieś 20 maluszków
Gosiara pisze:Na jaki czas dt potrzebny?On ma chore oczka?
O matko... czy ktokolwiek ma choćby komórkę, piwnicę, strych...? Jemu tyle by wystarczyło...justyna8585 pisze:Pilnie szukam DT na czas leczenia kocurka,który jest cały we krwinie wiem co zrobił,ale ma rozwaloną głowe, jemu cały czas leje sie z tego krew.Nawet dokładnie nie wiem co tam ma
Dzisiaj wyszedł z ciemności cały we krwi.Jest dziki,ale nie znowu tak bardzo.Wystarczylyby ze 2 dni.Widze,że jest coraz słabszy, koty mu jedzenie wyjadają,musze specjalnie podchodzic do niego z jedzeniem indywidualnie.
Gosiara pisze:Ja mam pokoik w piwnicy,nie za czysto jak to w piwnicy,ale wszystkie koty Szarej przystani(tymczasy)tam dochodziły do siebie...Mam pytanko czy ktoś pokryje ewentualne koszty utrzymania jedzenie,żwirek(musi być dla Persów z pudrem super benek),leczenia Persika?
Gosiara pisze:Ja mam pokoik w piwnicy,nie za czysto jak to w piwnicy,ale wszystkie koty Szarej przystani(tymczasy)tam dochodziły do siebie...Mam pytanko czy ktoś pokryje ewentualne koszty utrzymania jedzenie,żwirek(musi być dla Persów z pudrem super benek),leczenia Persika?
mar9 pisze:Gosiara pisze:Ja mam pokoik w piwnicy,nie za czysto jak to w piwnicy,ale wszystkie koty Szarej przystani(tymczasy)tam dochodziły do siebie...Mam pytanko czy ktoś pokryje ewentualne koszty utrzymania jedzenie,żwirek(musi być dla Persów z pudrem super benek),leczenia Persika?
a może raczej przetrzymałabyś w piwnicy tego kotka z ranną głową?, on naprawdę na JUŻ potrzebuje pomocy
Gosiara pisze:Czyli rozumię że Persik pozostanie pod skrzydłami Puchatkowa za pomocą mojego dachu na Jego głową?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 55 gości